kommunikációs tréning értékesítőknek

Kommunikációs tréning értékesítőknek Győrben

Kommunikációs tréning értékesítőknek – ha Győr és vonzáskörzetében érdeklődsz ilyen tréningek után, jó helyen jársz. Ebből a cikkből megismered a Győri Tréning értékesítési tréning kínálatát.

A Győri Tréningnél lehetőséged van egyéni tréningre, céges értékesítési tréningre a saját csapatod részére. Jelentkezhetsz a meghirdetett nyitott sales tréningek valamelyikére is.

Milyen értékesítési kommunikációs tréningek vannak?

Értékesítési tréningjeink lefedik az értékesítés teljes folyamatát. Ha még nem voltál értékesítési tréningen, érdemes az értékesítési alaptechnikákkal kezdened. Ezt követően speciálisan gyakorolhatod az egyes részelemeket.

Értékesítési Alaptechnikák – alaptréning, amire később az összes profi résztechnikát felfűzheted. Foglalkozol a célkitűzéssel, az első benyomással, az értékesítési beszélgetés felépítésével. Megismered az alapvető protokoll szabályokat. A saját termékedre vonatkozóan gyakorolod a helyzetfelmérés, termékbemutatás, ellenérvkezelés és zárás fázisait.

Telefonálási technikák / hideghívási technikák – az értékesítés ott kezdődik, hogy van tárgyalási időpontod. Ha ezek az időpontok nem jönnek maguktól, meg kell emelni a telefont és időpontot kell szerezni. Ezen az értékesítési tréningen megismered az időpontszerzés szabályait, kidolgozod a telefonszkripteket, begyakorlod a legfontosabb mondatokat. A saját címlistádról felhívsz ügyfeleket és konkrét időpontot egyeztetsz.

Helyzetfelmérési technikák – A beszélgetést az vezeti, aki kérdez. Ez a tréning a beszélgetésvezetéssel, a kérdezéstechnikával ismertet meg téged. A kérdezéstechnika segítségével a vevő még azelőtt megveszi a termékedet, mielőtt részletesen bemutattad volna.

Termékbemutatás, érvelés – Minden értékesítő arra vágyik, hogy a termékbemutatás követően az ügyfélnek tátva maradjon a szája. Hogyan éred el ezt a hatást? A színes és meggyőző, mindkét agyféltekére ható, rövid és motiváló termékbemutatást gyakorolod ezen a tréningen.

Ellenvetéskezelési technikák – az ellenvetés az érdeklődés jele. Míg mások félnek az ellenvetésektől, addig te egyenesen az ellenvetésekre építed majd az ügyfél meggyőzését. 11 ellenvetéskezelési technikát ismersz meg a tréningen. Néhány közülök olyan egyszerű, mint a százas szög. Már másnap alkalmazni fogod őket.

SPIN kérdezéstechnika – ezen a sales tréningen egy különleges technikát, a SPIN kérdezéstechnikát tanulod meg. A SPIN kérdések a konzultatív értékesítés eszközei. Segítségükkel fel tudod építeni a problématudatot, fel tudod kelteni a vásárlási igényt különösen olyan esetekben, ahol a terméked vásárlása melletti döntésnek komolyabb súlya van.

Kommunikációs tréning értékesítőknek – szervezési kérdések

Egy kommunikációs tréning értékesítőknek nagyon rugalmasan megszervezhető. Nincs akadály, akár egyénileg, akár csoportban gondolkozol.

  • Értékesítési csapatnak egy napos, fél napos vagy akár két órás blokkokban. Akár a saját irodádban, akár a Győri Tréningnél.
  • Egyénileg, a neked megfelelő időpontban négy órás blokkokban.
  • Nyitott tréningen, másokkal együtt és másoktól is tanulva. A tréning kapcsolatépítés eszköze is lehet a számodra.

A tréningszervezéshez ebben a bejegyzésben is kapsz néhány gondolatot.

Miért válaszd a Győri Tréninget?

A Győri Tréningnél rugalmas, cégre szabott tréningeket találsz.

  • Kicsi az értékesítői csapat? Nyugodtan kérhetsz tréningek 2-3 fős értékesítési csapat számára.
  • Kevési az idő az oktatásra? Akár 2 órás blokkokban is megszervezheted a tréningeket. Így egy 3 napos nagyobb tréning is belefér akár a munkaidőbe.
  • Nincs időd a fővárosba utazni a képzésekért? A Győri Tréningben pont az a lényeg, hogy Észak-Nyugat Dunántúlon helyben kínálunk képzéseket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Szívesen válaszolunk minden értékesítési tréninget illető kérdésedre!