Tréningek utánkövetése – hogyan végezd?

Tréningek utánkövetése – hogyan végezd?

Minden tréning annyit ér, amennyit hasznosítanak belőle. A tréningek utánkövetése nagy szerepet játszik abban, hogy minél több ismeret hasznosuljon egy képzésből. Ehhez fenn kell tartani a motivációt, frissíteni kell az ismereteket, gyakorlási lehetőséget kell biztosítani. Ez a bejegyzés pontosan erről – a tanultak rögzítéséről, vagyis az utánkövetésről szól.

Tréning szervezése – időhiányos vezetőknek

Tréning szervezése – időhiányos vezetőknek

Az egyik legnehezebb kérdés a vállalati oktatás megvalósításában a tréning szervezése. Hogyan szervezz tréningeket, hogy azok ne utolsó pillanatban eldöntött, rengeteg kompromisszum árán megszervezett, kapkodva megvalósított események legyenek? Hogyan váljon a tréning közösségi élménnyé, a csapatépítés és a személyes fejlődés felhőtlen idejévé? Erről szól ez a bejegyzés.

Tréning költségek csökkentése – hol spórolj?

Tréning költségek csökkentése – hol spórolj?

A tréning költségek csökkentése szinte magától értetődő nagyon sok vállalat számára. Az időről időre felbukkanó gazdasági válságok egyik első következményeként a cégek jelentős része azonnal beszünteti azokat a kiadásokat, amik nem járnak azonnali negatív következményekkel – ide tartoznak a képzési költségek is. Hosszú távon természetesen ez megbosszulja magát – romlik a motiváció és a minőség, emelkedik a fluktuáció. A kérdés, hogyan érdemes úgy takarékoskodni, hogy az ne váljon a vállalat és a tréning kárára? Erről szól ez a bejegyzés.

A hatékony tréningek titka – sokat számít a szervezés!

A hatékony tréningek titka – sokat számít a szervezés!

Vannak cégek, ahol “már volt tréning” és mégsem érzékelik az előrelépést. Jellemzően ők azok, akik óvatosak a tréningekkel kapcsolatban. Úgy gondolkodnak: mivel a tréning ritkán hoz mérhető eredményt, csak akkor költenek rá, ha van rá felesleges pénz. Felmerül tehát a kérdés: mi a hatékony tréningek titka? Hogyan kell úgy tréningeket tartani, hogy azoknak látható eredménye legyen?
Erről szól ez a bejegyzés.

Tréningszervezés a Győri Tréningnél

Tréningszervezés a Győri Tréningnél

A tréningszervezés fontos kérdés, hiszen a valószínűleg korlátozottan áll idő a rendelkezésedre. A képzéseket össze kell hangolni a munkával, egyéb fontos programokkal és a többi tréningrésztvevő időbeosztásával is. Ebből a bejegyzésből megtudod, hogyan szervezzük a tréningeket!