Daróczi Zoltán győri tréner

Daróczi Zoltán Győri Tréner bemutatkozó videója. Daróczi Zoltán az online és személyes tréningek specialistája. Vezetőképzés, értékesítési tréning, személyiségfejlesztés egyéneknek és cégeknek. Ismerd meg a referenciákat, a tréneri tapasztalatot!

Folyamatfejlesztő, tréner és coach – mikor melyiket?

Folyamatfejlesztő, tréner és coach
Ebben a beszélgetésben arról hallasz, hogyan támogatja a folyamatfejlesztő, a tréner és a coach a tartós rend kialakítását az üzemi, irodai területen.
A rend, vagyis a tisztaság és rendezettség, óriási szerepet játszik a hatékony termelésben és a dolgozói elégedettségben.
Mégis nehézségekbe ütközik a megfelelő rend kialakítása és folyamatos fenntartása.

Tréningek utánkövetése – hogyan végezd?

Tréningek utánkövetése – hogyan végezd?

Minden tréning annyit ér, amennyit hasznosítanak belőle. A tréningek utánkövetése nagy szerepet játszik abban, hogy minél több ismeret hasznosuljon egy képzésből. Ehhez fenn kell tartani a motivációt, frissíteni kell az ismereteket, gyakorlási lehetőséget kell biztosítani. Ez a bejegyzés pontosan erről – a tanultak rögzítéséről, vagyis az utánkövetésről szól.

Tréning szervezése – időhiányos vezetőknek

Tréning szervezése – időhiányos vezetőknek

Az egyik legnehezebb kérdés a vállalati oktatás megvalósításában a tréning szervezése. Hogyan szervezz tréningeket, hogy azok ne utolsó pillanatban eldöntött, rengeteg kompromisszum árán megszervezett, kapkodva megvalósított események legyenek? Hogyan váljon a tréning közösségi élménnyé, a csapatépítés és a személyes fejlődés felhőtlen idejévé? Erről szól ez a bejegyzés.

Tréning költségek csökkentése – hol spórolj?

Tréning költségek csökkentése – hol spórolj?

A tréning költségek csökkentése szinte magától értetődő nagyon sok vállalat számára. Az időről időre felbukkanó gazdasági válságok egyik első következményeként a cégek jelentős része azonnal beszünteti azokat a kiadásokat, amik nem járnak azonnali negatív következményekkel – ide tartoznak a képzési költségek is. Hosszú távon természetesen ez megbosszulja magát – romlik a motiváció és a minőség, emelkedik a fluktuáció. A kérdés, hogyan érdemes úgy takarékoskodni, hogy az ne váljon a vállalat és a tréning kárára? Erről szól ez a bejegyzés.