A magán és munkahelyi életünkben is gyakran gondolkodunk el személyes kapcsolatainkon. Vajon mi lehet az oka annak, hogy vannak, akikkel hamar sikerül azonos hullámhosszra kerülni és remekül együttműködnünk? És miért találjuk meg másokkal nehezebben, esetenként egyáltalán nem a jóhangulatú együttműködés „kulcsát”. Értjük a másik felet? Ismerjük az ő motivációit? Milyen az út, ami közelebb visz egymáshoz? Tréningjeimen – kiváló tanulási klíma megteremtése mellett – együtt keresünk és találunk válaszokat kérdéseikre. A közös munka során felfedezzük az Enneagram az emberi természet oly régóta keresett „térképén” az egymáshoz vezető utat. – Szekér Károly győri Enneagram tréner

Szekér Károly győri Enneagram tréner tapasztalata

Szekér Károly tréneri hivatását megelőzően öt éves értékesítési és értékesítésvezetői tapasztalatot szerzett az ÁB-Aegon Biztosítónál. 1995-től a társaság tréneréként az USA Aegontól származó eladástechnikai tréning magyarországi adaptálásán dolgozott teamtársaival. A kidolgozott tréningprogram és annak továbbfejlesztett változatai, 10 éven át, több ezer fő résztevő számára nyújtotta a sikeres értékesítési munka technológiáját és motivációját. Programfejlesztői, tréneri és moderátori feladata szakmai hátterét és gyakorlatát az ÁB-Aegon 2 éves komplex trénerképzése adja. Ez a képzés jártasságot adott az individuális tanulás és a személyiségtípusok területén is.
Szekér Károly győri Enneagram tréner 1999-től saját vállalkozásaiban és neves tréningtársaságokkal együttműködve dolgozik képzési programok koncepcióinak kidolgozásában és megvalósításában. Számos multinacionális és állami nagyvállat, közép,- és kisvállalkozás számára vezetett tréninget, workshopot. Az elmúlt időben  hozzávetőlegesen 11-12.000 tréning résztvevővel dolgozott együtt, támogatva az ő és az általuk képviselt vállalkozások eredményességét.

Szekér Károly Enneagram tréner speciális szakterületei

Az elmúlt másfél évtizedben az egyik fő kutatási és fejlesztési területe az Enneagram személyiség típusok. Az Auditól a Vodafonig számos vállalatnak oktatta az Enneagram személyiségtípusok ismeretét. Az Enneagram tréningeken  betekintés nyújtott a tréningrésztvevők önismeretébe és mások megismerésének lehetőségébe. Megnyitotta azoknak az önfejlesztési utaknak a lehetőségét is, amely a harmonikusabb együttműködés kialakítását teszi lehetővé embertársainkkal.
Szekér Károly győri Enneagram tréner másik fő szakterülete a kreatív problémamegoldás, amely programon a résztvevők jobb,- és bal agyféltekéjüket együtt trenírozva tanulják meg azokat a strukturális lépéseket és módszertani eszközöket, amelyekkel az előttük álló nehézségekre megoldásokat találnak.
A közös szakmai múltból eredően évek óta együttműködő partnere a Győri Tréning fejlesztő csapatának. Közös gondolkodással és tevékenységeik egymásra építésével támogatják ügyfeleik szervezeteinek és munkatársainak tevékenységét.