Kihez fordulj, ha egyénileg szeretnél értékesítési, önismereti, vezetői vagy általános kommunikációs tréningeken részt venni? Természetesen hozzánk, a Győri Tréninghez! Íme egy áttekintés arról, melyek a tervezett tréningek 2020 első félévében.

Értékesítési tréningek 2020 első félévében

Értékesítési tréningek 2020 első félévében

Akár tetszik, akár nem: az üzleti életben mindenki az értékesítésből él. Még akkor is, ha a háttérben vagy a termelésben dolgozol – ha valaki nem adja el a termékeidet, hamarosan nem lesz szükség a munkádra.

Az értékesítési készségek fejlesztése, a profi értékesítés ezért létfontosságú minden egyéni vállalkozó vagy cég életében.

Ha egyénileg szeretnél részt venni értékesítési tréningen, akkor jó hírünk van: jövőre megtalálsz minden értékesítési tréninget a kínálatunkben. Van olyan, amelyikre több időpontot is találsz.

Értékesítési tréningek 2020 első félévében: Átütő Erejű Bemutatkozás, Értékesítési Alaptechnikák, Ellenvetések mesteri kezelése, Hideghívás, SPIN kérdezéstechnika.

Vezetői tréningek 2020 első félévében

Vezetői tréningek 2020 első felében

Bármilyen vállalkozást vezetsz, annak sikere a vezetői munka minőségén múlik. Ha gondolkodsz azon, kit kellene képezni a vállalatnál, magadra gondolj elsőként! Nem csak a vállalat hatékonysága, hanem az életminőséged is javulni fog azáltal, hogy tudatosabban végzed a vezetői feladataidat.

A vezetői tréningek 2020 első félévében egyrészt a klasszikus vezetői feladatokat támogatják: Vezetői Kommunikáció Alaptréning, Változásmenedzsment, Prioritások felállítása, Dicsfény – a dicséret művészete és Szemébe mondva – kemény kritika gyakorlása.

Újra indul a Fejlesztő Vezetés témájú, 3 egymásra épülő modulból álló klasszikus vezetői tréning is. Ezt semmiképpen se hagyd ki!

A folyamatok hatékony szervezése, a költség és időmegtakarítás szintén húsbavágó kérdések. Ezért a Cégfejlesztés okosan tréning több időpontot is kapott. Idén nagy sikerrel tartottuk meg ezt a rövid és nagyszerű programot. Téged is szeretettel várunk!

Önismereti és általános kommunikációs tréningek

személyiségfejlesztő tréningek 2020 első félévében

Ebbe a csoportba kerülnek azok a képzések, amik általánosan fejlesztik a kommunikációt, a személyiséget.

Ide tartozik a személyiségtípusok ismerete. Új tréningünket, a DISC modell önismereti tréninget mindenképpen ajánljuk – egy nap alatt jól használható, egyszerű eszközöket kapsz az együttműködés javítására. De újra meghirdetjük a klasszikus Enneagram Személyiségtípusok tréninget is. Az Enneagramról könyvtárakat írtak már és át fogja alakítani a gondolkodásodat. Két napos tréning – útmutatás egy egész életre.

További általános kommunikácós tréningek 2020 első félévében: Átütő Erejű Érvelés azoknak, akiknek szükségük van a hatásos, rövid prezentációkra, hozzászólásokra (pl. vezetők, fejlesztők, értékesítők).

A Konfliktuskezelési Stílusok tréning mindenkinek ajánlott, aki tudatosabban szeretné kezelni konflikusait. Ennek a tréningnek egyedülálló módon online változata is van. A hozzáférést ehhez is megkapod, ha jelentkezel a Konfliktuskezelési Stílusok tréningre.

Nem kifejezetten kommunikációs, de mindenképpen életmentő készségfejlesztő tréning a Prioritások Felállítása. Ez a képzés az időgazdálkodásodon javít lényegesen.

És ami még nem volt, de jön: új tréningek fejlesztés alatt

Új tréningek

A fejlődés nem áll meg, ezért lesznek új tréningek is 2020 első félévében. Néha elcsodálkozunk azon, mennyire spontán és szervezetlen módon indulnak el fejlesztések, változtatások egy-egy vállalatnál. Még a sikeres projektek is drágábbak és tovább tartanak, mint ahogy annak lennie kell. Ezért készül a projekt menedzsment tréning, ami nem csak projekt menedzsereknek fog szólni. Mindenkinek hasznos, ha különbséget tud tenni jól és kevésbé jól szervezett projektek között.

A folyamatoptimalizálási projektek nap mint nap szomorú tapasztalatokat szerzünk. Látjuk, hogyan lapátolják ki a cégek a pénzt az ablakon a pazarlás rejtett formáin keresztül. Ezt a pénzt magadra vagy valódi fejlesztésekre is költhetnéd!

Egyelőre 7+1 pazarlás munkanéven fut az a tervezett tréning, ami segít feltárni a pazarlás rejtett formáit. Olyan eszközöket ad a kezedbe, amivel azonnal pénzhez juthatsz és talán soha többet nem kell majd keresgélned a fejlesztési forrásokat. Ha készen vagyunk a fejlesztéssel, biztosan találunk neki egy jobb nevet. Ha máris van jó ötleted a tréning nevére, ne habozz és szólj nekünk!


Kérdésed van valamelyik tréninggel kapcsolatban? Esetleg céges tréningként szeretnéd igénybe venni őket? Vedd fel velünk a kapcsolatot!