Még soha nem volt az időpont foglalás és a tréningszervezés ilyen egyszerű. Új lehetőség az online időpontfoglalás facebookon keresztül.

Miért jó neked az online időpontfoglalás facebookon?

Ha egyénileg keresel időpontot, gyakorlatilag bárhol és bármikor megteheted. Nem kell emailben egyeztetni, válaszra várni. Minden szabad időpontot látsz, amit lefoglaltál, az már a tiéd.

Még fontosabb az online időpontfoglalás, ha csoportnak keresel időpontot. A csoport minden tagja ugyanazt a naptárt látja, könnyű megtalálni a legközelebbi közös időpontot.

Online időpontfoglalás facebookon a gyakorlatban

Az online időpont foglalás facebookon 3 lépésben történik.

  1. Kattints a Győri Tréning facebook oldalán a foglalás most gombra. Válaszd ki a szolgáltatást, majd a megfelelő időpontot és küldd el a foglalást.
  2. Az időpontot mi megerősítjük, erről értesítést kapsz. Tréning esetén megküldjük a díjbekérőt is.
  3. Tréning esetén fizesd be a díjbekérőt, ezzel a foglalásod véglegessé vált.

Milyen szolgáltatásokra foglalhatsz időpontot?

Online időpont foglalás facebookon keresztül

  • 2 órás tanácsadásra, coachingra valamint
  • 4 órás tréningre lehetséges.
online időpontfoglalás facebookon - szolgáltatás kiválasztása

2 órás tréning például az Átütő Erejű Bemutatkozás, 4 órás tréning a Konfliktuskezelési Stílusok, a több 4 órás modulból álló tréningre pedig a Fejlesztő Vezetés tréning a legjobb példa.

Mennyivel előre foglalhatsz időpontot?

Online időpont foglalás facebookon leghamarabb két nappal előre a kívánt időpont előtt lehetséges. Egy időpont időtartama lehet 2 óra vagy 4 óra (a szolgáltatástól függően). Foglalhatsz két egymás utáni időpontot is.

Egelőre legfejlebb 3 hónapra előre tudsz időpontot foglalni. Ez természetesen megváltoztatható, ha szükség van rá. Az eddig tapasztalat szerint azonban ez az időtartam elegendőnek bizonyul.

Ha a 3 hónapnál is előbbre gondolkozol, egyeztessünk időpontot e-mailben vagy telefonon!

Lemondhatod és módosíthatod-e az időpontot?

Az online időpontfoglalás facebookon keresztül módosítható és lemondható. A kéréseid messenger üzenetben kerülnek továbbításra.

Online időpontfoglalás facebookon – ha van egy okostelefon a kezedben, bármikor foglalhatsz nálam időpontot.