Fejlesztő Vezetés tréning
Date 2020-05-21 - 2020-06-25
Time 13:00 - 17:00
Location 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A
Category Vezetőképzés
Organizer Daróczi Zoltán Győri Tréner
Phone 30/2000296
Website gyoritrening.hu

Szeretnél több feladatot delegálni másoknak, de nincs rá alkalmas ember? Túl sok olyan feladat van, amihez csak te értesz igazán? Nincs időd a valódi vezetői munkára, ezért nem fejlődik a vállalkozás úgy, ahogyan szeretnéd? Rabszolga vagy a saját cégedben? Hozz ki többet munkatársaidból! Ebben segít a fejlesztő vezetés tréning.

A Fejlesztő Vezetés tréning indul

vezetői tréning győrben - 01A Fejlesztő Vezetés tréning azoknak szól, akik újra akarják definiálni vezetői szerepüket. Akik nem a beosztottaik helyett szeretnének dolgozni. Akik igazi, jól működő munkatársi csapatra akarnak támaszkodni.

Miről szól a Fejlesztő Vezetés tréning?

Ez a képzés a helyzetfüggő vezetés alapelvein nyugszik. Megtanítja, hogyan állíts fel egy dolgozói fejlettséget mérő rendszert, hogyan sorold be a dolgozókat, majd hogyan tűzz ki fejlődési célokat. Foglalkozik a feladatkiadás megfogalmazásával, valamint a negatív és pozitív visszajelzések adásával. Méri a dolgozó előrehaladását, így visszacsatolást ad a vezetői munka eredményességéről is.

A tréningen tanultakat az egyes modulok között azonnal alkalmazni fogod. Az alkalmazás eredményét rögzítjük, a tapasztalatokat kiértékeljük, így már a tréning végére hatékonyabbá, eredményesebbé teheted kiválasztott dolgozóidat.

Neked szól-e a Fejlesztő Vezetés Tréning?

A Fejlesztő Vezetés Tréningre érdemes eljönnöd, ha

  • Szeretnél több időt fordítani a valódi vezetői munkára: termék- és cégfejlesztésre, kapcsolatépítésre. Emiatt szeretnél feladatokat delegálni, de ehhez fejlesztened kell munkatársaidat.
  • Szeretnéd, ha kevesebb lenne a selejt, a leállás, a tévedés, a kétszer végzett munka. Ehhez arra van szükség, hogy a dolgozók egyre jobban végezzék munkájukat.
  • Csökkentenéd a munkahelyi stresszt, a feszültséget, a konfliktusokat. Ehhez együttműködőbb, önállóbb, megbízhatóbb munkatársakra van szükség.
  • Gyakran cserélődnek a dolgozók és folyamatosan szükség van betanításra. Csökkenteni szeretnéd a betanítás idejét és növelni annak hatékonyságát.

A Fejlesztő Vezetés tréning témakörei

  • Célkitűzés – dolgozói készségek értékelése, fejlesztendő területek meghatározása, fejlesztési cél kitűzése
  • Fejlesztő beszélgetés levezetése, hibák korrigálása, negatív visszajelzés adása
  • Dicséret alkalmazása, pozitív motiváció használata a teljesítmény fokozására
  • Vezetői szituációs gyakorlatok

A Fejlesztő Vezetés segít téged abban, hogy egységes és egyértelmű elvárásrendszert hozz létre a dolgozók számára.  A 4 vezetői stílussal és a fejlesztő visszajelzések segítségével ki tudod alakítani azt a dolgozói hozzáállást és tudásszintet, amire mindig is vágytál.

Milyen minőségi garanciát kapsz a képzésre?

Mielőtt jelentkeznél a Fejlesztő Vezetés tréningre rövid telefonos igényfelméréssel tisztázzuk, hogy valóban azt kapod-e ezen a tréningen, amit szeretnél. Csak ezután küldöd be a jelentkezési lapot a tréningre. Ha a tréninget követően elégedetlen vagy, esetleg nem azt kaptad, amit vártál, visszautalom neked a tréning árát.

Szervezési információk

A Fejlesztő Vezetés tréning időpontjai:

1.modul: 2020.05.21 (csütörtök) 13:00 – 17:00

2. modul: 2020.06.11 (csütörtök) 13:00 – 17:00

3. modul: 2020.06.25 (csütörtök) 13:00 – 17:00

Helyszín: Real Progress Kft. oktatóterme. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A.

A maximális létszám 6 fő, így mindenképpen elegendő figyelmet kapsz majd a foglalkozások alatt.

Ki vezeti a tréninget?

A tréninget Daróczi Zoltán győri tréner vezeti.


Jelentkezni az űrlap kitöltésével és beküldésével lehet