2021.október.6. | 18:00 20:00
online tréning

Tréner: Reinhardt Éva & Daróczi Zoltán

A meglévő emberekkel, meglévő eszközökkel is lehet a céged sokkal, sokkal hatékonyabb. A Cégfejlesztés Okosan tréning megmutatja, hogyan lehet a céged akár teljesen ingyen is sokkal nyereségesebb.

A Cégfejlesztés Okosan tréningen megismered azokat az eszközöket, amivel felmérheted a cégedben rejlő tartalékokat. Beruházás és hitel nélkül is megtalálod azokat a forrásokat, amivel megnövelheted a nyereségedet.

A tréningen tanult eszközök nélkül egészen biztosan csak hosszabb idő alatt, nagyobb költséggel tudnád növelni a hatékonyságot. Az időveszteség pedig jelentős pénzbeli veszteséget és elmaradt hasznot okoz neked.

Miről szól a Cégfejlesztés Okosan tréning?

Sokan pályázati támogatásra, hitelre, új gépekre gondolnak, ha cégfejlesztésről van szó. Pedig új eszközökkel is lehet pazarlóan, sok selejttel termelni. A több dolgozó pedig magasabb állandó költségeket és még több hibázási lehetőséget hoz  magával. Mi tehát a megoldás? Az Okos Cégfejlesztés azt jelenti, hogy a nagyobb kihívásokra nem az eszközök halmozásával, hanem a hatékonyság növelésével reagálsz.

Ezen a rövid tréningen megismered a munkaszervezés és időmegtakarítás klasszikus és bevált eszközeit. Megismerkedsz egy szemléletmóddal, amivel óriási tartalékokat tárhatsz fel magad és a céged számára. Jobb vezetővé válsz és ezt már másnap alkalmazni tudod a cégedben.

A kapott eszközökkel már másnap elkezdheted a lehetőségeid jobb kihasználását! Hatékonyságod rendszeres felülvizsgálatával, a dolgozók fejlesztésével és a folyamatok javításával pedig néhány hónapon belül szintet léphetsz a szervezettségben.

Cégtulajdonosként, cégvezetőként mindenképpen érdemes eljönnöd a Cégfejlesztés Okosan tréningre.

A világon számos vezető szerepet betöltő vállalat dolgozik nap mint nap azokkal az eszközökkel, amiket itt megismersz. Bármilyen méretű vállalkozást vezetsz, a siker útja előtted is nyitva áll. Ezekkel az eszközökkel és kitartó munkával anyagi befektetés nélkül is elindulhatsz a növekedési pályán. Ne hagyd ki.

Akik már részt vettek ezen a tréningen, ilyen visszajelzéseket adtak:

“Sok pozitív infó ért, hasznos tapasztalatokat osztottak meg velem. Elgondolkodtató és a saját cégemre integrálható dolgokat hallottam.”

“Sok hasznos ismeretanyag volt besűrítve ebbe a 2 órás képzésbe.”

“Fontosak voltak nekem a gyakorlati feladatok személyes folyamatokkal szembesítve. Már most a képzés alatt a megoldáson dolgozhattunk.”

“Jó hangulatú és könnyed.”

Szervezési információk

Az elfoglalt élet nem lehet akadály. A tréning   csak 2 órás és 17:00-19:00 óra között kerül megrendezésre. Ez az időpont lehetővé teszi, hogy munkaidő után vegyél részt a tréningen, így akkor is részt tudsz venni, ha nap közben elfoglalt vagy. Amennyiben online tartjuk a tréninget, a világ bármely részéről bekapcsolódhatsz.

A legközelebbi tréning adatai:

Létszám: 1-6 fő

Helyszín: online

Tréner: Reinhardt Éva és Daróczi Zoltán

Dátum: 2021.10.06

Időtartam: 1×2 óra

Ár: 14.900 Ft