2020.november.17. | 16:30 20:30
9028 Győr, Máté Mária utca 4/A

Tréner: Daróczi Zoltán I Ára: 20.000 Ft I min 4- max 8 fő

Dicsfény – a dicséret művészete tréning. Ezen a képzésen megtanulod, hogyan tudod dicsérettel pozitívan megváltoztatni a másik viselkedését, teljesítményét. Egy csodálatos képzés, ami átalakít mindent, amit eddig a visszajelzésről tudtál!

Ért már az a kritika, hogy túl keveset dicsérsz? Téged is zavar, hogy túl kevés alkalmat találsz a dicséretre, mert mindig találsz javítani valót? Unod már, hogy a rossz zsarut kell játszanod a munkahelyen?

A viselkedés javításának, a hatékonyság növelésének megdöbbentően hatékony eszköze a pozitív visszajelzés, vagyis dicséret. A dicséret művészete ezt jelenti – olyan visszajelzést adni, ami nemcsak jólesik, hanem a hibákat is korrigálja.

Miről szól a Dicsfény – a dicséret művészete tréning?

A vezető egyik feladata a munka minőségének ellenőrzése és fejlesztése, ezért a figyelme középpontjában sokszor a hiányosságok állnak. A valóság negatív oldalának érzékelése azonban gyakran hátráltatja a minőség valódi fejlesztését. A vezető szándéka ellenére akadályozhatja a fejlődést, ha túl sok negatív kritikával azt üzeni munkatársainak, hogy nem képesek ellátni feladatukat.

A dicséret művészete tréningen megtanulod, hogy a dicséret és a fejlesztés nem ellentétei egymásnak. Megismered, hogyan érheted el a hibák megszüntetését a tudatos dicséret alkalmazásával. Megismered és gyakorolod a pozitív visszajelzés helyes megfogalmazását. Javítod a dolgozók munkateljesítményét, miközben pozitívan alakítod a munkahelyi légkört.

Kinek való a Dicséret Művészete tréning?

Cégvezetőknek

  • javítja az együttműködést
  • növeli az elköteleződést
  • csökkenti a fluktuációt

Szakmai vezetőknek

  • csökkenti a hibák számát
  • növeli a teljesítményt
  • csökkenti a stresszt

Magánembereknek

  • javítja a kapcsolatokat
  • növeli az önismeretet
  • sikeresebbé tesz a munkában

A legtöbb cégvezetőre igaz, hogy szakmai vezető és magánember is egyszerre. Így akár mind a három minőségedben óriási lehetőséget nyit meg neked a pozitív motiváció alkalmazása.

Mit tanulsz meg a Dicsfény – a dicséret művészete tréningen?

Megismered a visszajelzések pszichológiáját. Megtanulod, hogyan lehet dicsérettel megváltoztatni a viselkedést és miért jobb ez a negatív kritikánál.

Megismered a dicsfény és az erősségek stílusú visszajelzéseket. Megtanulod alkalmazási szabályaikat. Általános példák alapján gyakorolod a megfogalmazásukat.

Saját munkahelyi vagy privát helyzeteidre alkalmazod a tanultakat. Megfogalmazol olyan pozitív visszajelzéseket, amiket már másnap alkalmazni tudsz.

Röviden megfogalmazva: együtt felkészülünk a te konkrét visszajelzési helyzeteidre, azonnal használható paneleket dolgozol ki és gyakorolod azokat. Megtervezed munkatársaid, ismerőseid viselkedésének tudatos megváltoztatását. Nem csak tréninget, hanem tanácsadást és coachingot is kapsz egyben.

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

Dátum: 2020.11.17

Helyszín: Győri Tréning

Idő: 16:30 – 20:30

Ár: 20.000 Ft

Létszám: 3 – 6 Fő