2022.november.12. | 09:00 17:00
Máté Mária utca 4/A, Győr

Tréner: Reinhardt Éva I Ára: 49.000 Ft I min 4 - max 9 fő fő

DISC modell önismereti tréning nagyszerű eszköz a téged körülvevő emberekkel való együttműködés fejlesztésére! Számos területen alkalmazzák napi szinten – a jól működő csapatok összeállítására, a munkakörhöz legjobban illő munkatárs kiválasztására és a vevőkkel való tökéletes kommunikáció kialakítására.

Szeretnél egy gyakorlati egyszerű megoldást kapni ahhoz, hogy könnyebben kezeld az általad „nehéz”-nek ítélt embereket? Ha igen, akkor ismerd meg az egyik legnépszerűbb, és legegyszerűbb önismereti modellt a DiSC-et!

Miről szól a DISC önismereti tréning?

A DISC személyiségtipológia négy különböző típust különböztet meg egymástól. Ezek a típusok különbözően viselkednek a hétköznapokban, a munkahelyen és a magánéletben. Különböző dolgok motiválják őket, így ennek köszönhetően eltérően valósítják meg a feladataikat, érik el a céljaikat.

Ha megismered a DISC modell személyiségtípusait, sokkal könnyebben megtalálod a hangot azokkal, akiknek eltérőek a személyiségjegyeik.

A DISC önismereti tréning célja

  • A DISC 4 személyiségének részletes bemutatása.
  • A résztvevők saját karakterének beazonosítása.
  • A 4 különböző karakter kommunikációs stílusa és viselkedéses jellemzői, mik lehetnek az esetleges konfliktus-pontok, és hogyan lehet ezeket feloldani.
  • A teljesen eltérő karakterek közötti kommunikáció sajátosságainak bemutatása és kockázata.
  • A DISC tréning épít a résztvevői aktivitásra: játékos gyakorlat, esettanulmányok, közös gondolkodás, ami segít neked az ismeretek elmélyítésében.

Kinek érdemes eljönni a DISC Személyiségtípusok Tréningre?

Ha érdekelnek a személyiségtípusok és az önismeret, akkor feltétlenül gyere el a DISC tréningre!

Akkor is érdemes eljönnöd, ha vannak “nehéz” emberek a környezetedben, akikkel szeretnéd jobban megtalálni a hangot. Neked való a DISC modell, ha szeretnél könnyebben eligazodni a körülötted lévő emberek viselkedésében.

Vezetőként rengeteget segít a DISC ismerete – tudni fogod, mi motiválja a munkavállalóidat, könnyebben megtalálod az adott feladatra a megfelelő embert. Feltétlenül gyere el, ha személyügyi feladataid vannak és még nem ismered a DISC személyiségtipológiát.

Végül értékesítőként, ügyfélszolgálati dolgozóként konkrétan forintra válthatod az ügyfelek személyiségének ismeretét.

Szervezési információk

Tréner: Reinhardt Éva

Helyszín: Győr

Időtartam: 1×8 óra

Dátum: 2022.11.12

Létszám: 4-9 fő

Ár: 49.000 Ft.