2022.október.29. 2022.október.30.
Máté Mária utca 4/A, Győr

Tréner: Szekér Károly | min. 4- max. 9 fő

Te is egy felfedezésre váró titok vagy önmagad számára? Tudod, hogy honnan jöttél de nem tudod, hová tartasz? Kíváncsi vagy arra, milyen lehetőségek rejlenek benned? Ez a képzés az emberi karakterekről, fejlődési utakról szól. Az Enneagram Személyiségtípusok Tréning végére jobban megismered magadat, jobban megértesz másokat. Betekintést kapsz a személyiség fejlődésének dinamikájába. Sokkal tisztábban fogod látni, mire van Neked szükséged és mire van szüksége másoknak.

Az Enneagram Személyiségtípusok Tréning rövid jellemzése

Beszélgetés az Ennagram tréningről Szekér Károllyal

Az Enneagram tréningen megismerheted az emberi természet sajátosságaiból eredő legfőbb mozgatórugókat. Az Enneagram Személyiségtípusok Tréning során továbbfejlesztheted önismeretedet és megtanulhatsz egy olyan rendszert, amellyel felismered mások személyiségének sajátosságait, viselkedésének jellemzőit. Ezen ismeretek birtokában üzeneteidet hatékonyan tudod közvetíteni, másokkal való együttműködésed harmonikusabbá válik.  

Az Enneagram személyiségtipológiája csodálatosan ötvözi a régi korok bölcsességét és a modern pszichológia tudományát. Kézen fogva vezet téged a harmonikus és problémamentes kapcsolatok kiépítésében. Segítséget kapsz abban, hogy meghatározd céljaidat, megtaláld csak rád jellemző utadat. Ha párkapcsolatban élsz, a képzésre nyugodtan hozd el a párodat is!

Kinek szól az Enneagram Személyiségtípusok Tréning?

A napi munkád során és a magánéleti kapcsolataidban hatással vagy másokra. Ha benned él a vágy, hogy megismerd és megértsd önmagadat és a másik embert, szeretnél másokkal eredményes és harmonikus kapcsolatot építeni, szeretnél másokkal együttműködni a céljaid elérése érdekében, akkor neked szól az Enneagram Személyiségtípusok tréning.

A munkádban is jól használhatod az Enneagramot, különösen akkor, ha vezető beosztásban, vagy ügyfélszolgálati ponton, értékesítésben dolgozol.

Az Enneagram Tréning röviden azoknak szól, akik

  • önismeretüket szándékozzák fejleszteni;
  • mások viselkedési motivációit akarják megérteni;
  • fejlesztenék együttműködésüket munkatársaikkal, partnereikkel;
  • csoportok, projektek működését akarják javítani.

Szervezési információk és ár

Az Enneagram Személyiségtípusok Tréning 2 napos, 2×7 órás program. A tréningen bevezetést kapsz az Enneagram alapelveibe és a 9 személyiségtípus jellemzőibe. A rövid előadások mellett önismereti tesztet töltesz ki, várnak rád filmfelvételek, egyéni feladatok és játékok. Saját kérdéseidre is gyakorlati válaszokat kaphatsz.

Tréner: Szekér Károly

Helyszín: Győr

Létszám: 4-9 fő

Dátum: 2022.10.29-30

Időtartam: 2×7 óra

Ár: 79.000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2022.10.21