2020.február.29. | 09:00 2020.március.1. | 17:00
9028 Győr, Máté Mária utca 4/A, Győr

Tréner: Szekér Károly | Ára: 39.000 Ft | min. 6 - max. 10 fő

Te is egy felfedezésre váró titok vagy önmagad számára? Tudod, hogy honnan jöttél de nem tudod, hová tartasz? Kíváncsi vagy arra, milyen lehetőségek rejlenek benned? Ez a képzés az emberi karakterekről, fejlődési utakról szól. Az Enneagram Személyiségtípusok Tréning végére jobban megismered magadat, jobban megértesz másokat. Betekintést kapsz a személyiség fejlődésének dinamikájába. Sokkal tisztábban fogod látni, mire van Neked szükséged és mire van szüksége másoknak.

Az Enneagram Személyiségtípusok Tréning rövid jellemzése

A napi munkád során és a magánéleti kapcsolataidban hatással vagy másokra. Benned él a vágy, hogy megismerd és megértsd önmagadat és a másik embert, szeretnél másokkal eredményes és harmonikus kapcsolatot építeni, szeretnél másokkal együttműködni a céljaid elérése érdekében.

Az Enneagram tréningen megismerheted az emberi természet sajátosságaiból eredő legfőbb mozgatórugókat. Az Ennegram Személyiségtípusok Tréning során továbbfejlesztheted önismeretedet és megtanulhatsz egy olyan rendszert, amellyel felismered mások személyiségének sajátosságait, viselkedésének jellemzőit. Ezen ismeretek birtokában üzeneteidet hatékonyan tudod közvetíteni, másokkal való együttműködésed harmonikusabbá válik.  
Az Enneagram személyiségtipológiája csodálatosan ötvözi a régi korok bölcsességét és a modern pszichológia tudományát. Kézenfogva vezet téged a harmonikus és problémamentes kapcsolatok kiépítésében. Segítséget kapsz abban, hogy meghatározd céljaidat, megtaláld csak rád jellemző utadat. Ha párkapcsolatban élsz, a képzésre nyugodtan hozd el a párodat is!

Kinek szól az Enneagram Személyiségtípusok Tréning?

Az Enneagram Személyiségtípusok Tréning azoknak a munkahelyi vagy szervezeti vezetőknek, ügyfélszolgálati ponton, értékesítésben dolgozóknak szól, akik

  • önismeretüket szándékozzák fejleszteni;
  • mások viselkedési motivációit akarják megérteni;
  • fejlesztenék együttműködésüket munkatársaikkal, partnereikkel;
  • csoportok, projektek működését akarják javítani.

És természetesen magánszemélyeknek is, akik szeretnék tudatosabban alakítani életüket.

Résztvevői vélemények az Enneagram tréningről

“Fantasztikus Enneagram Személyiségtípusok Tréningen vettem részt az elmúlt 2 napban Szekér Károly vezetésével,amit ezúton is köszönök neki.Megismertem saját magam működését a mozgatórugóimat és a fejlődési útvonalamat is. Mondhatni, egy használható térképet kaptam ahonnét tudom A pontból B pontba hogyan jutok el.”

V. Andrea

“Nagyon köszönöm a hétvégi oktatást , nagyon nagy segítséget adott a Károly által megtanított anyag elsajátítása, komoly tapasztalatokat szereztem megint magamról .Sok felismerést is szereztem , amit biztosan tudok még hasznosítani az életemben a munkában .Köszönöm a remek hangulatot az aktív csoporttársaimnak is.”

A. Edit

“Nagyon örülök hogy végül is úgy döntöttem, hogy eljövök erre a tréningre. Megismertem önmagam, rájöttem , hogy mely tulajdonságok a hiányosságaim,mik az erősségeim.A legfőbb eredményt viszont annak tartom, hogy az előrejutásomnak, az elörelépésemnek rájöttem , hogy mi a feltétele. Az előadó, Szekér Károly fantasztikus teljesitményt nyújtott.Köszönöm neki.”

N. István

Szervezési információk és ár

TrénerSzekér Károly

Az Enneagram Személyiségtípusok tréning időtartama: 16 óra (2 nap)| 9:00-17:00

Résztvevői létszám: minimum 6, maximum 10 fő

A képzés ára: 39.000 Ft