2022.október.5. | 17:00
Online Tréning

Tréner: Daróczi Zoltán I Ára: 30.000 Ft I min 1- max 6 fő

Ha jól csinálod, a hideghívás a leggyorsabb és leghatékonyabb eszköze az új ügyfelek szerzésének. A hideghívás tréning megtanít téged arra, hogyan használd a leghatékonyabb értékesítési eszközt, ami a kezedben van – a telefonodat.

Miről szól a Hideghívás tréning?

Hideghívásnak nevezzük azt a helyzetet, amikor ismeretlen ügyfelet kell telefonon felkeresned.

Lehet, hogy számodra is rémálom, amikor ismeretlen ügyfeleket kell ajánlatoddal telefonon megkeresni. Pedig ha csak azoknak akarsz értékesíteni, akiket ismersz, akkor előbb-utóbb kifogysz az új lehetőségekből. Ezek a megkeresések sokszor az egyetlen esélyt jelentik a forgalom növeléséhez.

A Hideghívás tréning segít abban, hogy olyan ügyfelekkel lépj kapcsolatba, akiket még nem ismersz. Átadja azokat a technikákat, amikkel elkerülheted a visszautasítást, rutinosan és elegánsan kezelheted az előforduló helyzeteket.

A jó telefonálási technika a túlélést is jelentheti. Amikor nincs megbízásod vagy éppen elfogytak a partnereid, akkor a hideghívás a leggyorsabb, legközvetlenebb eszköze annak, hogy új ügyfeleket szerezz (vagy aktivizáld a régieket).

A telefonos értékesítés a legolcsóbb, legegyszerűbb és leggyorsabb megkeresése az ügyfeleknek. Ennek feltétele a megfelelő telefonálási technika.

Otthon ülsz és nincs megbízásod? Miért ne telefonálnál? Más eszközökkel is kombinálva a telefonos megkeresés rövid idő alatt nagyot lendít a bevételeiden!

Kinek való a Hideghívás tréning?

Cégvezetőknek

  • új vevők kereséséhez
  • piackutatáshoz
  • értékesítési csatorna kialakításához

Kezdő vállalkozóknak

  • forgalom növeléshez
  • piackutatáshoz
  • vevőkör kialakításához

Értékesítőknek

  • ingatlanközvetítőknek
  • biztosítási ügynököknek
  • telefonos értékesítőknek

A hideghívási technikák tréning mindenkinek hasznos, akinek a munkájához hozzátartozik, hogy új ügyfeleket keressen telefonon.

Mit tanulsz meg a Hideghívás tréningen?

Meghatározod a hideghívási stratégiádat, felépíted a célcsoportokhoz illeszkedő szkripteket. Megismered az első benyomás tényezőit, gyakorolod a hang és testbeszéd helyes használatát az első másodpercekben.

Tökéletes kapunyitó mondatokat dolgozol ki, amik befogadóvá teszik az ügyfelet. Felkészülsz az ellenérvekre, azok rutinos kezelésére. Megfogalmazod az ajánlatod, terméked ismertetését néhány ütős mondatban. Megtanulod a várható ellenérvek és kérdések kezelését. Rutinos lezáró mondatokat dolgozol ki.

Gyakorolod a telefonhívást helyzetgyakorlatokban, kipróbálod, hogyan működnek a kérdések, érvek, lezáró mondatok. Többször is nekifuthatsz egy-egy helyzetnek, hogy élesben már jól menjen. Akár valódi ügyfeleket is felhívhatsz, ha ezt hasznosnak tartod és elég bátor vagy hozzá.

Röviden megfogalmazva: együtt felkészülünk a te konkrét értékesítési helyzeteidre, azonnal használható paneleket dolgozol ki és el gyakorolod azokat. Nem csak tréninget, hanem tanácsadást és coachingot is kapsz egyben.

Mit mondanak, akik már részt vettek a Hideghívás tréningen?

Kollégákkal is beszéltem róla, nagyon tetszett nekik. Nagyon jó a sikerarányunk, több ingatlanra is kaptunk megbízást.

Mazács Ádám, ingatlanforgalmazó

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

Dátum: 2022.10.05

Helyszín: Online Tréning

Időbeosztás: 17:00 – 20:00

Ár: 30.000 Ft

Létszám: 1-4 fő