2020.január.23. | 16:30 20:00
9028 Győr, Máté Mária utca 4/A, Győr

Tréner: Daróczi Zoltán

Konfliktusai mindenkinek vannak. Ezen a tréningen megtanulod jobban kihasználni a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Minden konfliktus lehetőség arra, hogy jobbá tedd az életed, elmélyítsd a kapcsolataidat. A konfliktuskezelési stílusok tréning egy 4 órás program, ami elmélyíti önismeretedet, segít megoldani konfliktusaidat, közelebb visz más emberekhez.

Miért köss barátságot a konfliktuskezelési stílusokkal?


Nem mindegy, hogy  csak egyetlen hangszered van-e, vagy egy egész nagyzenekar áll a rendelkezésedre! Sok hangszerrel sokkal több zenedarabot el tudsz játszani. Pontosan ugyanez a helyzet a konfliktuskezelési stílusokkal. Mindenkinek van egy fő stílusa, de ha megtanulsz mind az 5 stíluson játszani, szélesre tárod a cselekvési lehetőségek kapuját! Nem csak bizonyos helyzetekkel tudsz majd megbírkózni, hanem kezelni tudsz olyan embereket is, akik eddig csak frusztráltak téged.


A konfliktusok együtt járnak az emberi kapcsolatokkal és elmélyítik az együttműködést. Az emberi együttélés fontos jellemzője az, mennyire tudják a felek konstruktívan megoldani az egymás közötti konfliktusokat. Az érdekegyeztetésen keresztül kialakuló partnerség, a nyer-nyer helyzetek megteremtése olyan művészet, ami messze túlmutat az egyszerű problémamegoldáson.

A Konfliktuskezelési Stílusok tréningen fejleszted tudatosságodat a konfliktuskezelési stílusokkal kapcsolatban. Könnyebben el tudod dönteni, hogyan kell viselkedned a konfliktushelyzetekben. Nagyobb önállósággal, határozottabban tudsz viselkedni érdekkonfliktusokban. Jobban tudod képviselni érdekeidet miközben tekintettel maradsz mások érdekeire is.

Mit mondanak a tréningről azok, akik már részt vettek rajta?

Kinek való a konfliktuskezelési stílusok tréning?

  • Akik még nem ismerik a konfliktuskezelési stílusokat.
  • Akik tanácstalanok abban, mikor melyik stílust használják.
  • Akik változtatni szeretnének konfliktuskezelési stratégiájukon és iránymutatást várnak.

Mit tanulsz meg a konfliktuskezelési tréningen?

  • Elmélyíted ismereteidet a konfliktuskezelési stílusokról. Foglalkozol az 5 alapstílussal a dominánstól az elkerülőig. Jobban megismered saját konfliktuskezelési stílus odat és jobban megértesz másokat.

  • Megvizsgálod, mely helyzetben melyik konfliktuskezelési stílus a leghatékonyabb. Példa esetek elemzésével és saját helyzeteid megbeszélésével gyakorlatot szerzel a megoldási utak keresésében. Konkrét szempontokat kapsz a döntésekhez.

  • Szabályokat és tanácsokat kapsz arra nézve, hogyan kezeld mások konfliktuskezelési stílusát. Gyakorolod a szabályokat helyzetgyakorlatokban.

  • Saját konfliktushelyzeteidet megvitathatod a csoportban és konkrét segítséget, javaslatokat kapsz.


Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

A Konfliktuskezelési Stílusok tréning időpontjai 2020 első félévben:

  • 2020.01.23 (csütörtök) 16:30 – 20:00
  • 2020.05.20 (szerda) 16:30 – 20:00

A Konfliktuskezelési Stílusok tréning ára: 14.900 Ft

Résztvevői létszám: minimum 4, maximum 8 fő

Fizetés módja: előre utalás díjbekérő alapján


Jelentkezési űrlap