2021.október.13. | 18:00 20:00
online tréning, Győr

Tréner: Daróczi Zoltán

Az időgazdálkodások alapeszköze a prioritások felállítása. A Prioritások felállítása tréning pedig egy csodálatosan gyakorlatias képzés. Megismersz néhány egyszerű technikát, amivel könnyebb lesz a munkaszervezés. Sorrendbe állíthatod feladataidat és többé nem kell úgy érezned, hogy állandóan tüzet kell oltanod!

Miről szól a Prioritások Felállítása Tréning?

Saját kezedben tartod az életed? Meg tudod szervezni mindennapjaidat, sikeresen építed karrieredet, miközben elegendő időd marad családodra és törődni tudsz az egészségeddel is?


A modern élet minden bizonnyal legnagyobb problémája a stressz, az állandó változás, a rengeteg inger. Miközben számos modern eszköz könnyíti meg az életet és a munkavégzést, az egyéneket érintő terhelés egyre nagyobbá válik. Mindebből a kiutat a tudatos életvezetés, a megfelelő időgazdálkodás jelentheti. Az időgazdálkodás egyik fontos eszköze a prioritások felállítása. Ennek klasszikus módszereit mutatja be ez a tréning.


A Prioritások Felállítása tréning olyan technikákat tanít, amelyekkel sokkal könnyebben tudod megszervezni mindennapjaidat, segítségével hosszú távon csökkentheted a leterheltségedet és sikeresebbé válhatsz saját céljaid elérésében.

Kinek érdemes részt vennie a tréningen?

A prioritás felállítási módszereket mindenkinek ismernie kell, aki könnyebben szeretne előrehaladni az életben. Egyenesen életmentő a vezető beosztásban dolgozóknak és olyan embereknek, akiket elborítanak a rájuk zúduló feladatok.

A tréningen klasszikus eszközök használatát ismered meg. Ezek között van olyan, amiről talán már hallottál (pl. az Eisenhower mátrix), de van olyan is, ami kevésbé ismert (pl. a sóder módszer). A szemléletes példák mellett a saját feladatlistádat is elemzed minden prioritás felállítási módszer szerint. Így a gyakorlatban próbálhatod ki, hogy számodra melyik a leghatékonyabb és legszimpatikusabb.

Mit tanulsz meg a Prioritások Felállítása Tréningen?

Megismersz 5 prioritás felállítási módszert: az ABC, az Eisenhower, a Pareto, a 25000 dolláros és a Sóder módszereket.

Pontos instrukciókat és példákat kapsz ezek használatára. A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor melyiket érdemes inkább választani.

Saját feladatlistát állítasz fel, alkalmazod a tanultakat a saját életedre és megszervezed magad számára a következő időszakot. Tágabb összefüggésben is kezelni tudod a prioritásfelállítást mint technikát, nagyobb összhangba tudod hozni magánéletedet – és a munkát.