2020.január.21. | 16:30 20:00
9028 Győr, Máté Mária utca 4/A, Győr

Tréner: Daróczi Zoltán

Időnként bosszankodsz azon, hogy hiába beszélsz másoknak? Félsz, hogy mások zokon veszik a kritikát? A szemébe mondva- kemény visszajelzések megfogalmazása tréning megtanítja, hogyan fogalmazd meg kritikádat őszintén, de előre vivően.

A Szemébe mondva – kemény visszajelzések megfogalmazása tréning rövid jellemzése

Neked is feladataid közé tartozik, hogy visszajelzést adj mások teljesítményére?

Időnként bosszankodsz, hogy munkatársaidnak hiába beszélsz, a hibák ismétlődnek? Esetleg könnyen zokon veszik a negatív kritikát és visszahúzódnak? Előfordul, hogy keresed a szavakat, hogyan mondd meg valakinek a negatív véleményedet?

A “szemébe mondva” tréning megtaítja, hogyan lehet negatív visszajelzéseket korrekten és pontosan megfogalmazni. Megismered, hogyan adhatsz mindig őszinte visszajelzéseket úgy, hogy közben figyelembe veszed a másik befogadó képességét. A gyakorló feladatokon keresztül bővíted visszajelzési eszköztáradat, melyet helyzetre szabva tudsz majd alkalmazni. Javítod a dolgozók munkateljesítményét, növeled elkötelezettségüket, pozitívan alakítod a munkahelyi légkört.

A képzés célcsoportja

Vezetők és minden olyan személy, aki munkája során visszajelzést ad mások teljesítményéről.

A Szemébe mondva – kemény visszajelzések megfogalmazása tréning témakörei

Ezen a képzésen

  • Megismered a működő visszajelzések alapszabályait.
  • Megismered a négy lépéses visszajelzési technikát amelyet kiválóan tudsz a „szemébe mondva” stílusú visszajelzések során alkalmazni. Több mint három órán keresztül gyakorolod a visszajelzések helyes megfogalmazását.

  • Saját munkahelyi helyzeteidre alkalmazva kidolgozod a visszajelzések konkrét megfogalmazását, így másnap már magabiztosabban kezelheted az ismétlődő problémákat.

Szervezési információk

Időpont: 2020.01.21  (kedd) 15:00 – 19:00

Helyszín: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A

Tréner: Daróczi Zoltán


Jelentkezni az alábbi űrlap beküldésével lehet