2021.október.27. | 14:00 18:00
Máté Mária utca 4/A, 9028 Győr

Tréner: Daróczi Zoltán

Egy jó szakember, egy ügyes vállalkozó, egy frissen végzett diplomás – bárki kerülhet vezetői beosztásba. Ugyanakkor a vezetői munkát magát – az emberek irányítását, motiválását, a feladatkiadást, ellenőrzést stb. – ritkán tanítják iskolákban. Legtöbbször mindenki a saját kárán tanulja meg az emberek irányításának művészetét. Ez pedig sok kudarccal és veszteséggel jár. A Vezetői Kommunikáció Alaptréning segítségével elkerülheted ezeket a kudarcokat, megtanulhatod a vezetői kommunikáció és az emberek irányításának alapjait.

Alaptréning ez, amire később komolyan építhetsz. Néhány fontos szabály betartásával elérheted, hogy tényleg jó dolog lesz főnöknek lenni, hogy a vezetői beosztás nem a stressz és túlterheltség, hanem a kreativitás és a siker forrása legyen.

Miről szól a Vezetői Kommunikáció Alaptréning?

Hallgasd meg ezt a rövid ajánlót!

A Vezetői Kommunikáció Alaptréning áttekintést ad a vezetői munka három legfontosabb alappilléréről. Feltétlenül itt kezdd, ha még nem voltál alaptréningen! Tanuld meg, hogyan koncentrálhatsz a valódi vezetői feladatokra, hogyan csökkented a vezetői leterheltséget miközben növeled a beosztottak elkötelezettségét! A technikák mellé gyakorlási lehetőséget és tanácsadást is kapsz.

A Vezetői Kommunikáció Alaptréning első pillére, hogy tudatosítsd magadban a vezetői szerep lényegét. Vezetőként sokkal komolyabb feladatod van annál, mint az egyszerű munkaszervezés, feladatkiadás és ellenőrzés. Ismerd meg a Pygmalion hatást, vedd észre, milyen fontos ember vagy a beosztottaid szemében!

Mélyítsd el az önismeretedet, tudd meg, milyen típusú vezető vagy, hol vannak az erősségeid és a gyengéid. Ismerd meg a dolgozói motivációkat is, tekints átfogóan a motiválásra és hozd ki mindenkiből a legjobbat!

Tanulj meg vezetőként információt adni, feladatot kiosztani és visszajelzést adni a lehető legkevesebb tévedéssel! A Vezetői Kommunikáció Alaptréningen megismered a legfontosabb kommunikációs csapdákat. Kerüld el ezeket és kevesebbet kell hibajavítással, problémamegoldással, tűzoltással foglalkoznod.

Neked szól-e a Vezetői Kommunikáció Tréning?

Neked szól a Vezetői Kommunikáció tréning, ha

  • nem voltál még vezetői tréningen és vezető beosztásban dolgozol. A vezetői kommunikáció alapismereteit tényleg tudni kell, akár csak a közlekedési szabályokat az autóvezetéshez.
  • úgy érzed, túl sokat foglalkozol napi feladatokkal és szeretnél több időt fordítani a valódi vezetői munkára. A jobb együttműködéssel könnyebb lesz a mindennapi munkavégzés is.

A Vezetői Kommunikáció Alaptréningen átfogó tudást szerzel, amit a későbbiekben célirányosan elmélyíthetsz. Kinyílik a szemed és tudatosan, értő módon végzed majd a vezetői feladatokat.

Szervezési információk

A Vezetői Kommunikáció Alaptréning 4 órás program. A tréning feladatai során a saját vezetői feladataiddal is foglalkozunk, a technikákat a saját mindennapjaidra is vonatkoztatod. A módszerek között előadások, rövid prezentációk, feladatlapok és megbeszélések szerepelnek.

Tréner: Daróczi Zoltán

Helyszín: Győri Tréning

Létszám: 1-6 fő

Dátum: 2021. 10. 27

Időtartam: 1×4 óra

Ár: 25.000 Ft.