Álomcsapat fél év alatt – utánkövető coaching

álomcsapat fél év alatt cim

A Fejlesztő Vezetés tréning négy modulja során megismerted a tökéletes munkatársi gárda kialakításához szükséges eszközöket. Az Álomcsapat fél év alatt egy erre a tréningre épülő utánkövető coaching program. A program abban segít téged, hogy átlendülj a kezdeti lelkesedést követő nehézségeken. Nem csak elkezded, hanem végig is viszed a fejlesztő vezetés kialakítását és beüzemelését.

Ha részt veszel ezen a programon, másokkal együtt könnyebben haladsz a Fejlesztő Vezetésben. Hónapról hónapra lehetőséget kapsz a tapasztalatok megbeszélésére. Mások hibáiból is tanulhatsz, nem csak a magadéból.

Ha kihagyod ezt a programot, magányosan kell nekivágnod annak az útnak, ami a sivatagon át a cégvezetői Ígéret Földjére vezet. Csak a magad hibáiból tanulhatsz és nem biztos, hogy azonnal megtalálod az egyenes utat.

Miről szól az Álomcsapat fél év alatt coaching program?

álomcsapat fél év alatt

Ezen a programon végighaladsz 4-6 teljes fejlesztési körön.

  • Véglegesíted az elvárásrendszert és arra tréneri visszajelést kapsz.
  • Bejelented a rendszeres vezetői beszélgetéseket a csapatnak és elvégzed az első teljesítmény elemző beszélgetést.
  • Minden hónapban kiválasztasz dolgozónként legalább egy fejlesztendő feladatot és végigviszed a fejlesztési ciklust a célmegegyezéstől a támogatáson át a kiértékelésig.
  • Egy hónapban egyszer találkozunk és megbeszéljük a fejlesztési ciklus során szerzett tapasztalatokat.
  • A találkozók során feldolgozzuk a tapasztalt jelenségeket és problémákat. Szükség esetén újabb ismereteket is feldolgozunk
  • Bármikor megkereshetsz telefonon vagy e-mailen olyan kérdésekkel, amikre sürgős választ vársz.

Hónapról hónapra egyre rutinosabb
leszel, mígnem a hatodik hónap végére már ösztönszerűen alkalmazni fogod a fejlesztő vezetést.

Mennyibe kerül az Álomcsapat fél év alatt program?

Egy coaching beszélgetés normál óradíja 20.00-50.000 Ft között van. Neked azonban ezért a coachingért nem kell ennyit fizetned.

Az Álomcsapat fél év alatt program ára mindössze 10.000 Ft / alkalom. Összesen 60.000 Ft-ért, azaz maximum 3 coaching óra áráért jutsz egy 12 órás támogató programhoz.

Ezért az összegért személyes támogatást és visszajelzést kapsz, valamint tanulsz a többiek tapasztalatából is. Ha a téma úgy hozza, további vezetői ismereteket is tanulsz.

Szervezési információk

  • A program tervezett tartama: havonta 1 alkalom 6 hónapon keresztül.
  • Egy találkozó időtartama: kb. 2 óra.
  • Helyszín: Real Progress Kft. irodája

Milyen minőségi garanciát kapsz a programra?

Jelentkezéskor csak az első alkalmat kell kifizetned. Ha az első alkalom után úgy látod, hogy a támogató program nem segít a céljaid elérésében, lejelentkezhetsz a programról.