Dicsfény – a dicséret művészete. Jelentkezési lap

Köszönöm, hogy átkattintottál a jelentkezési lapra!

Mielőtt kitöltenéd és beküldenéd a jelentkezési lapot, olvasd el az alábbi néhány fontos információt! Megismered belőle a lemondási feltételeket, hogyan járunk el rendkívüli esetekben. Természetesen a minőségi garanciáról is írunk.

A jelentkezési űrlapot az oldal alján találod! Kérlek gördíts lejjebb!

Hogyan jelentkezhetsz?

A jelentkezés az oldal alján található űrlap kitöltésével és beküldésével történik. Kérlek ügyelj arra, hogy helyes telefonszámot és e-mail címet adj meg, mert csak ezen keresztül tudjuk megküldeni a visszaigazolásokat és a legfontosabb információkat.

  • A jelentkezés beküldése után visszaigazoló e-mailt kapsz. Ha nem találod az e-mailt, kérlek ellenőrizd a levélszemét mappát! Ha ott sem találod a visszaigazoló e-mailt, akkor jelezd a hibát telefonon (30/2000 296).
  • Ha céges számlát kérsz, ne feledkezz el a cégadatokról, az adószámról sem.
  • A visszaigazoló e-mailben találod a tréning árát és a bankszámlaszámot, ahova a részvételi díjat át át kell utalnod. Ha céges számláról utalsz, kérlek a megjegyzés rovatba írd be a neved, hogy be tudjuk azonosítani az utalást!
  • A részvételi díj beérkezéséről visszaigazolást fogsz kapni e-mailben.
  • A részvételi díjról számlát kapsz, ami az e-mail címedre fog megérkezni.

Meddig jelentkezhetsz a tréningre?

Egyéni tréningre bármikor jelentkezhetsz.

Időpontra meghirdetett tréning esetében jelentkezni a tréning indulása előtt legkésőbb 5 nappal lehet. Azonban ennél későbbi időpontban is jelentkezhetsz – ha van még hely, szívesen látunk. Ha már megtelt a tréning, akkor értesítünk, ha ugyanabban a témában újabb tréning indul. Ha viszont a tréning előtt 5 nappal még nincs meg az induláshoz szükséges létszám, akkor a tréninget nem tartjuk meg és jelentkezni sem tudsz rá.

Mi a teendő, ha jelentkeztél, de mégsem tudsz részt venni a tréningen?

A részvételt a tréning indulása előtt legkésőbb 7 nappal lehet lemondani. Ebben az esetben visszakapod a részvételi díjat. Határidő utáni lemondást követően a részvételi díjat nem kapod vissza, de a pénzed így sem veszik el. Határidőn túli lemondás esetén lehetőséged van a tréning online, egyéni formában történő elvégzésére vagy részt vehetsz egy újabb induló tréningen. Ez a lehetőség a tréning eredeti időpontjától számított egy évig áll számodra rendelkezésre.

Mi történik, ha a jelentkezők létszáma túl kevés vagy túl sok?

Sok tréninget egyénileg is meg tudunk tartani. Így már egyetlen résztvevő esetén sem marad el a képzés.

Bizonyos tréningeknél azonban több résztvevőre van szükség. Ha a résztvevők létszáma nem éri el a minimális létszámot, akkor egyedileg döntünk arról, hogy mi a teendő: új időpontot keresünk vagy lemondjuk a tréninget.

Ha a jelentkezők létszáma túllépné a maximális létszámot, akkor még egy időpontot szervezünk, hogy mindenki részt tudjon venni a tréningen. A két időpont közül arra az időpontra jöhetsz el, amelyik neked a megfelelőbb.

Mi történik, ha a tréninget nem tudjuk megtartani?

Ha a tréninget, amire jelentkeztél, semmilyen formában nem tartjuk meg, úgy a teljes részvételi díjat vissza fogjuk neked utalni.

Mi történik, ha a tréning más időpontban kerül megtartásra, és az neked nem megfelelő?

Előfordulhat, hogy alacsony létszám, betegség vagy bármilyen más ok miatt új tréning időpontot kell keresnünk. Ha az időpont neked nem megfelelő, akkor kérheted, hogy egyénileg, online formában tartsuk meg a tréninget, vagy visszautaljuk neked a teljes részvételi díjat.

Mi a helyzet akkor, ha nem vagy elégedett a tréninggel?

Becsületesen felkészülünk a programokra és mindent megteszünk, hogy jól sikerüljön. Ha mégsem vagy elégedett azzal, amit kapsz, az első szünetben kiléphetsz a tréningből. E-mailben vagy telefonon jelzed, hogy mi az, ami nem tetszett, mi pedig visszautaljuk neked a képzés árát.

Kihez fordulj, ha kérdésed van, vagy hibát tapasztaltál?

Keresd a tréning szervezőjét telefonon: Daróczi Zoltán, +3630 2000 296. Ha a hívást nem tudjuk fogadni, kérj visszahívást sms-ben, a neved és telefonszámod megadásával.

Nincs több kérdésed? Akkor töltsd ki és küldd be a jelentkezési űrlapot! Örömmel látunk a tréningen!