DISC önismereti tréning – jelentkezési lap

jelentkezési lap

Köszönöm, hogy átkattintottál a jelentkezési lapra!

Ezen az oldalon megtalálod a tréninghez tartozó alap információkat és jelezheted az érdeklődésedet kötelezettség nélkül. A minőségi garanciáról és egyéb feltételekről ezen a linken olvashatsz többet.

A tréning legfontosabb adatai

Tréner: Reinhardt Éva

Létszám: 4-9 fő

Időtartam: 1×4 óra

Helyszín: választható

Dátum: egyéni időpont

Ár: 49.000 Ft / fő

A jelentkezési űrlapot az oldal alján találod! Kérlek gördíts lejjebb!

Hogyan jelentkezhetsz?

Először töltsd ki és küldd be az oldal alján található űrlapot. Kérlek ügyelj arra, hogy helyes telefonszámot és e-mail címet adj meg, mert csak ezen keresztül tudjuk megküldeni a visszaigazolásokat és a legfontosabb információkat.

  • Az érdeklődő űrlap beküldése után megkapod az aktuális tréningre vonatkozó információkat és a jelentkezési űrlapot. Ha nem érkezik meg a válasz e-mail, akkor kérlek ellenőrizd a levélszemét (spam) mappát, hátha oda került. Ha ott sem találod a visszaigazoló e-mailt, akkor jelezd a hibát telefonon (30/2000 296).
  • Amennyiben a tréningről céges számlát kérsz, ne feledkezz el a cégadatokról, az adószámról sem.
  • A visszaigazoló e-mailben találod a tréning árát és a bankszámlaszámot, ahova a részvételi díjat át át kell utalnod. Ha céges számláról utalsz, kérlek a megjegyzés rovatba írd be a neved, hogy be tudjuk azonosítani az utalást!
  • A részvételi díj beérkezéséről visszaigazolást fogsz kapni e-mailben.
  • A részvételi díjról számlát kapsz, ami az e-mail címedre fog megérkezni.

Meddig jelentkezhetsz a tréningre?

Egyéni tréningre bármikor jelentkezhetsz.

Egy konkrét időpontra meghirdetett tréning esetében jelentkezni a tréning indulása előtt legkésőbb 5 nappal lehet. Azonban ennél későbbi időpontban is jelentkezhetsz – ha van még hely, szívesen látunk. Ha már megtelt a tréning, akkor értesítünk, ha ugyanabban a témában újabb tréning indul. Ha viszont a tréning előtt 5 nappal még nincs meg az induláshoz szükséges létszám, akkor a tréninget nem tartjuk meg és jelentkezni sem tudsz rá.

További információkat a minőségi garanciáról, a lemondási feltételekről, időpont változtatásról ezen a linken találsz.

Kihez fordulj, ha kérdésed van, vagy hibát tapasztaltál?

Keresd a tréning szervezőjét telefonon: Daróczi Zoltán, +36 30 2000 296. Ha a hívást nem tudjuk fogadni, kérj visszahívást sms-ben, a neved és telefonszámod megadásával.

Nincs több kérdésed? Töltsd ki és küldd be az érdeklődő űrlapot! Örömmel látunk a tréningen!