Ingyenes helyzetfelmérés cégeknek – kapcsolatfelvétel

Ingyenes helyzetfelmérés

Köszönjük, hogy átkattintottál az Ingyenes Helyzetfelmérés Cégeknek szolgáltatásunkra. Az oldal alján található űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Az űrlap beérkezését követően a lehető leghamarabb jelentkezünk, hogy megbeszéljünk egy időpontot.

Mit tartalmaz az Ingyenes Helyzetfelmérés Cégeknek?

A szervezetfejlesztés vagy tréning akkor hatékony, ha a megfelelő programot visszük végig, ami valódi megoldást kínál egy adott helyzetre. Ahhoz, hogy döntést lehessen hozni, először meg kell állapítani, hogy mire is van szükség. Az ingyenes helyzetfelmérés célja, hogy ezt az első diagnózist és program tervezetet fel tudjuk állítani. Ez három egyszerű lépésben történik.

  1. Egy személyes beszélgetésben meghallgatjuk az elvárásokat, igényeket, problémákat és célokat, ahogy azt a saját nézőpontodból meg tudod fogalmazni. Figyelmesen hallgatunk és értelmező kérdéseket is felteszünk. Közös álláspontra jutunk a fennálló helyzet megítélésében.
  2. Az Ingyenes Helyzetfelmérés második részében célzott kérdéseket teszünk fel, amik további információkat szolgáltatnak a program megfelelő kialakításához. Ez lehet akár egy csekklista jellegű kérdőív is, de az is lehet, hogy a témához kapcsolódó szakmai kérdéseket teszünk fel.
  3. Ezt követően átgondoljuk a helyzetet és felállítunk egy megfelelő programot. A program tervezésében figyelembe vesszük a vállalat helyzete mellett az időbeli és anyagi lehetőségeket is. Konkrét tervet készítünk, idő- és költségkalkulációt is adunk hozzá. Az írásos javaslattétellel általában 4-5 nap alatt készülünk el.
  4. Egy következő személyes találkozás során megbeszéljük a programjavaslatot. Így annak minden pontja teljesen világos lesz és ha szükséges, mi is tudunk még rajta módosítani. A programjavaslatot és árajánlatot megkapod, így lesz időd nyugodtan átgondolni és másokkal is konzultálni, ha kell.

Az Ingyenes Helyzetfelmérés után minden információval rendelkezni fogsz ahhoz, hogy megfelelő döntést hozzál. Akár olyat is, hogy mégsem kezded el a szervezetfejlesztési vagy tréningprogramot.

Mennyi időt vesz igénybe a Helyzetfelmérés?

Az Ingyenes Helyzetfelmérés időtartama a témához is igazodik. Egy értékesítési vagy vezetői tréning esetében sokszor elegendő egy 20-30 perces beszélgetés. Szervezetfejlesztési vagy átfogó tréningprogram esetében a felmérés akár 60 percet is igénybe vehet.

Minden esetben annyi időt hagyunk az Ingyenes Helyzetfelmérésre, amennyi mindenképpen szükséges ahhoz, hogy jó programot ajánljunk és te helyes döntést hozhass.

A javaslat átbeszélése is némi időt vesz igénybe. Rendszerint 10-30 perc alatt át tudjuk beszélni a részleteket, attól függően, hogy mennyire összetett a téma.

Hol történik a felmérés? Szervezési információk.

Az Ingyenes Helyzetfelmérés helyszínét közösen egyeztetjük. A lehetőségek közül azt választjuk ki, ami a legjobb és legkényelmesebb:

  • a te cégednél, a helyszínen – így akár még a vállalatot is be tudjuk járni egy kicsit
  • nálunk, a Győri Tréning Irodájában – megnézheted, hol dolgozunk, benyomást kaphatsz rólunk
  • online megbeszélés formájában – kamerával vagy kamera nélkül, akár prezentációkat is meg tudunk egymással osztani
  • telefonon, egyszerűen és kötöttség nélkül – például akkor, amikor egy hosszabb autóúton vagy és bőven van időd egy beszélgetésre.

Bárhol vagy és bármilyen elfoglalt is – nincs igazán akadálya egy ingyenes helyzetfelmérésnek. És mivel minden felmérés egyben tanácsadás is, csak ajánlani tudjuk, hogy vedd igénybe.

Az Ingyenes Helyzetfelmérés Cégeknek az alábbi űrlap kitöltésével igényelhető