Jelentkezés Enneagram Személyiségtípusok Tréningre

Köszönjük érdeklődésedet!

Az Enneagram Személyiségtípusok tréning nem csak ismereteket ad át Neked, hanem hatással van arra is, ahogy magadat és a környezetedet látod. Jobban fogod érteni az emberi viselkedés motivációs tényezőit és ezzel lehetőséget kapsz arra, hogy szabadabban befolyásold mindazt, ami veled történik.

Ha még bizonytalan vagy és többet szeretnél tudni, kattints az Enneagram Személyiségtípusok Tréning leírására. Ugyanitt kérdéseket is feltehetsz a tréninggel kapcsolatban!

Ha még nem regisztráltál, ne felejts el regisztrálni az Ingyenes Kommunikációs Leckékre sem! További információkat az Ingyenes kommunikációs leckék leírásában találsz!

Mikor indulnak a tréningek, hogyan történik a tréningek szervezése?

A tréningnek előre meghirdetett időpontja nincs, a csoportok szervezése folyamatos. A tréningszervezés pontos folyamata a következő:

  • A tréninget akkor kezdjük el szervezni, ha elértük a minimális 6 fős létszámot.
  • Erről értesítést küldünk Neked és első lépésként időpontot egyeztetünk.
  • Ha a közösen választott időpont Neked is megfelelő, díjbekérőt küldünk, melyet átutalással fizethetsz ki. Ekkor válik a jelentkezésed véglegessé.
  • Ha az időpont nem megfelelő és a tréning továbbra is érdekel újra értesítünk, amikor a következő csoport indul.

Miért nincsenek előre meghirdetett időpontok? Az Enneagram Személyiségtípusok tréning akkor működik jól, ha minimum 6 fő vesz rajta részt. A múltban nehezen találtunk az előre meghirdetett időpontokra megfelelő számú résztvevőt. Ezért az időpontokat mindig tolni kellett, amíg a létszám össze nem jött. Ez mindenkinek nehézkes volt, így született az a döntés, hogy először a létszámot töltjük fel és utána keresünk időpontokat.

Mennyibe kerül az Enneagram Személyiségtípusok tréning?

A tréning időtartama 2 nap (9:00 – 16:00), a maximális résztvevői létszám 9 fő. Ára 49.000 Ft / fő, ami tartalmazza a hallgatói anyagokat és a frissítőket (kávé, ásványvíz). A tréning Győrben, a Real Progress Kft. oktatótermében kerül megrendezésre. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A. A helyszínről a kapcsolat menüpont alatt találsz pontos leírást.

Hogyan jelentkezhetsz és milyen kötelezettségei vannak a beküldött jelentkezési lapnak?

A jelentkezéshez töltsd ki és küldd be az alábbi jelentkezési űrlapot. Jelentkezésedet számon tartjuk és értesítünk, ha összejött a tréninghez szükséges létszám. Az űrlap beküldése még nem jelent részvételi kötelezettséget.

Az űrlap beküldése nem jelent részvételi kötelezettséget. Mindazonáltal számítunk rád a következő tréningen, ezért kérünk téged, csak akkor töltsd ki, ha komolyan gondolod a részvételi szándékodat és vállalod a részvételi költségeket.