Te is egy felfedezésre váró titok vagy önmagad számára? Tudod, hogy honnan jöttél de nem tudod, hová tartasz? Kíváncsi vagy arra, milyen lehetőségek rejlenek benned? Az Enneagram tréning az emberi karakterekről, fejlődési utakról szól. A tréning végére jobban megismered magadat, jobban megértesz másokat. Betekintést kapsz a személyiség fejlődésének dinamikájába. Sokkal tisztábban fogod látni, mire van Neked szükséged és mire van szüksége másoknak.

Az Enneagram tréning rövid jellemzése

A napi munkánk során munkatársainkkal, üzleti partnereinkkel folytatott együttműködésünk alkalmával a magánéleti kapcsolatainkban hatással vagyunk egymásra. Ezen együttműködés közben meg akarjuk egymást ismerni, egymással eredményes és harmonikus kapcsolatot szándékozunk építeni, el szándékozzuk érni céljainkat.

Ezen a képzésen megismerheted az emberi természet sajátosságaiból eredő legfőbb mozgatórugókat. Az Ennegram személyiségtipológiájával továbbfejlesztheted önismeretedet és megtanulhatsz egy olyan rendszert, amellyel felismered mások személyiségének sajátosságait, viselkedésének jellemzőit. Ezen ismeretek birtokában üzeneteidet hatékonyan tudod közvetíteni, másokkal való együttműködésed még eredményesebbé válik.  
Az Enneagram személyiségtipológiája eredményesen ötvözi a régi korok bölcsességét és a modern pszichológia tudományát. Útmutatást ad, hogy különböző személyiségtípusú embertársakkal milyen módon érdemes viselkedni a megértés, a kölcsönös eredményesség érdekében. Segítséget kapsz ahhoz, hogy meghatározd céljaidat, megtaláld csak rád jellemző utadat. Ha párkapcsolatban élsz, a képzésre hozd el a párodat is, hidd el, megéri!

A képzés célcsoportja

Mindazok a munkahelyi vagy szervezeti vezetők, ügyfélszolgálati ponton, értékesítésben dolgozók, akik

  • önismeretüket szándékozzák fejleszteni;
  • mások viselkedési motivációit akarják megérteni;
  • fejlesztenék együttműködésüket munkatársaikkal, partnereikkel;
  • csoportok, projektek működését akarják javítani.

És természetesen magánszemélyek is, akik szeretnék tudatosabban alakítani életüket.

Résztvevői vélemények a tréningről

“Fantasztikus Enneagram tréningen vettem részt az elmúlt 2 napban Szekér Károly vezetésével,amit ezúton is köszönök neki.Megismertem saját magam működését a mozgatórugóimat és a fejlődési útvonalamat is. Mondhatni, egy használható térképet kaptam ahonnét tudom A pontból B pontba hogyan jutok el.”

V. Andrea

“Nagyon köszönöm a hétvégi oktatást , nagyon nagy segítséget adott a Károly által megtanított anyag elsajátítása , komoly tapasztalatokat szereztem megint magamról .Sok felismerést is szereztem , amit biztosan tudok még hasznosítani az életemben a munkában .Köszönöm a remek hangulatot az aktív csoporttársaimnak is.”

A. Edit

“Nagyon örülök hogy végül is úgy döntöttem, hogy eljövök erre a tréningre.
Megismertem önmagam, rájöttem , hogy mely tulajdonságok a hiányosságaim,mik az erősségeim.A legfőbb eredményt viszont annak tartom, hogy az előrejutásomnak, az elörelépésemnek rájöttem , hogy mi a feltétele. Az előadó, Szekér Károly fantasztikus teljesitményt nyújtott.Köszönöm neki.”

N. István

Az Enneagram tréning témakörei

Ezen a képzésen

  • megismered azt a három alapérzelem által vezérelt triászt, amelyben a 9 személyiség típus viselkedési sajátosságai magyarázatot nyernek;
  • a megszerzett ismeretek használatával vizsgálhatod partnereid/ ügyfeleid/ családtagjaid és ismerőseid viselkedését;
  • a fenti ismeretekkel alakítani és fejleszteni tudod kapcsolataidat, együttműködésedet másokkal.

Szeretnél még többet tudni a tréningről? Kíváncsi vagy mennyibe kerül és mikor indul az Enneagram Személyiségtípusok tréning? Tartalmi vagy szervezési kérdéseid vannak? Töltsd ki az alábbi űrlapot és tedd fel a kérdéseidet!