A Cégfejlődés szakaszai – ingyenes mini tréning segít a cégvezetőknek abban, hogy jobban lássák, mi a legfontosabb feladatuk. A négy előadásból álló mini tréning alapja Ichak Adizes klasszikus modellje. Segítségével megállapítható, milyen fejlettségi szinten tart egy cég aktuálisan és hogyan lehetne magasabb szintre emelni.

Miről szól a Cégfejlődés Szakaszai Ingyenes Mini Tréning?

A Cégfejlődés Szakaszai tréning Ichak Adizes modelljét ismerteti érthető és könnyen adaptálható módon.

Ichak Adizes klasszikussá vált szervezeti fejlődési modellje az emberi élet fejlődéséhez hasonlítja a szervezetek fejlődési fázisait.
A fogantatástól a születésen át a felnőtt és öregkorig tartanak ezek a ciklusok, amelyeknek hossza változó lehet – néhány hónaptól kezdve évekig is eltarthat egy-egy fázis. Sőt, olyan is van, hogy egy szervezet megreked a fejlődésben – soha nem éri el a felnőttkort. Szerencsére az emberi élettől eltérően a szervezetek és vállalatok képesek megújulni. A folytonos megújulás által pedig el tudják kerülni az öregedést és a halált.

Miről szól a négy videóból álló rövid tréningprogram? Röviden:

1. A születés fázisa

3. A felnőttkor fázisa

2. A növekedés és fejlődés fázisa

4. A megállapodottság fázisa

1) A születés fázisa: Így kerüld el a csecsemőhalált. Egy jó ötlet, kezdeti befektetés, piackeresés – ez a vállalkozások életciklusának első állomása. Rengeteg jó ötlet, lelkes kezdeményezés és új vállalkozás nem éli túl a születés időszakát. Mi jellemzi az első szakaszt, mik a tipikus hibák és mire ügyelj, hogy át tudj lépni a második szakaszba? Erről szól a Cégfejődés Szakaszai videósorozat első része.

2) A növekedés és fejlődés fázisa: Szabadulj ki a káosz karmaiból! Az üzlet beindul, az első megrendelések jönnek, a bevétel is megérkezik. Mindez stresszt, káoszt, hibákat is hoz magával. A Cégfejlődés Szakaszai ingyenes online tréning második leckéje megmutatja, hogyan éld túl ezt a fázist, hogyan teremts rendet a teremtő káoszból.

3) A felnőttkor fázisa: Építs magadnak pénztermelő gépet! Cégfejlesztés Okosan – avagy hogyan csinálj a cégedből igazi fejőstehenet? A Cégfejlődés Szakaszai Online Tréning harmadik leckéje megmutatja, mi a különbség az átlagos vállalat és a pénztermelő gép között.

4) A megállapodottság fázisa: Újulj meg és sokáig élsz! Megújulás vagy halál – ez itt a tét! Egyetlen vállalat sem marad örökké a csúcson. A negyedik videó megmutatja mire figyelj, hogy az eredményeid tartósak maradjanak és a cégépítést ne kelljen még egyszer elölről kezdened.

Kinek szól a 4 videóból álló rövid tréningsorozat?

Ugye, ha van egy térképed akkor sokkal könnyebben célba érsz, mint hogy ha csak érzésből kanyarodsz be egy-egy utcasarkon?

Hát pontosan ezért érdemes időt szánnod arra, hogy megismerd a cégfejlődés szakaszait. Ez az ismeret egy olyan térkép, ami segít téged a tájékozódásban és döntéshozatalban.

A Cégfejlődés Szakaszai tréninget ajánljuk minden cégvezetőnek, cégalapítónak vagy cég alapításán gondolkodó embernek, aki szeretné tisztábban látni az előtte álló legfontosabb feladatokat.

A tréning fejezetei során

  • Rálátást kapsz arra, mi is történik a cégedben, a cégeddel.
  • Nem csak azt fogod tudni, hol tartasz, hanem azt is, hol tarthatnál.
  • Fel tudsz készülni a következő feladatokra.
  • Elkerülhetsz néhány igen drága és igen keserves vezetői / tulajdonosi hibát.
  • Egy jól működő céget könnyebben, hatékonyabban tudsz majd vezetni és ezáltal több szabadidőd lesz.

Végezetül hamarabb fogod elérni az ideális állapotot: a céged pénztermelő géppé alakul és olajozottan, kiszámíthatóan szállítja neked az eredményeket.