Folyamatfejlesztő, tréner és coach – mikor melyiket?

Folyamatfejlesztő, tréner és coach
Ebben a beszélgetésben arról hallasz, hogyan támogatja a folyamatfejlesztő, a tréner és a coach a tartós rend kialakítását az üzemi, irodai területen.
A rend, vagyis a tisztaság és rendezettség, óriási szerepet játszik a hatékony termelésben és a dolgozói elégedettségben.
Mégis nehézségekbe ütközik a megfelelő rend kialakítása és folyamatos fenntartása.

Kinek való a szervezetfejlesztés?

Három rövid kérdés mentén beszélgetünk arról, kinek való a szervezetfejlesztés. Vajon csak a nagyvállalatok úri huncutsága, vagy akár mikrovállalkozásoknak is érdemes foglalkozni vele? Mennyibe kerül és milyen leterheltséget jelent? Videós beszélgetés Reinhardt Éva Győri Szervezetfejlesztő Tanácsadóval. Kattints és tudj meg többet a Szervezetfejlesztésről!

Szervezetfejlesztés folyamat megszilárdítása

Szervezetfejlesztés folyamat megszilárdítása

A szervezetfejlesztés folyamat 3 fő részre osztható. Ezek közül az utolsó az elért eredmények, a kívánt állapot megszilárdítása, tartósság tétele. Ebben a bejegyzésben arról lesz szó, miért kapja a legfontosabb szerepet a szervezetfejlesztés folyamat megszilárdítása során a következetesség.

Szervezetfejlesztés akcióterv és kivitelezés

Szervezetfejlesztés akcióterv és kivitelezés

Ez a bejegyzés a szervezetfejlesztés második lépéséről szól. Mi is a második lépés? Miután felmérted a vállalat helyzetét és a szervezetfejlesztés mellett döntöttél, bele kell fogni a kivitelezésbe Ebben a bejegyzésben most arról lesz szó mit jelent a szervezetfejlesztés akcióterv és kivitelezés. Megismered, melyek a legfontosabb lépések, és mik a buktatók amire figyelned kell.