Trénerek

Ismerjen meg minket

Daróczi Zoltán

Daróczi Zoltán

Győri tréner

„A vezető nem csak a munkáért felel. Beosztásából adódóan kialakít egy mikrokozmoszt a nagyvilágban. Rajta múlik, milyen a légkör, a hozzáállás, a hatékonyság a rá bízott munkacsoporton belül. Munkáján keresztül emberek személyiségét alakítja, családok életét befolyásolja. Jó vezetőnek lenni ezért egész embert kíván és megköveteli a személyiség életen át tartó fejlesztését. Ebben a csodálatos, ugyanakkor nehéz feladatban szeretném támogatni azokat, akik hozzám fordulnak.” – Daróczi Zoltán győri tréner.

Reinhardt Éva

Reinhardt Éva

Győri Szervezetfejlesztő Tanácsadó

Reinhardt Éva 2005-ben kezdte a Lean módszerek elsajátítását az Intersnack győri gyárában. Első feladatai között volt a gyártási hatékonyság növelése, SMED (Single Minute Exchange of Die -Az átállási idő drasztikus csökkentését célul kitűző módszer) a gyártósorokon, a termelési mutatószámok javítása többek között az OEE mutatóhoz szükséges adatok gyűjtése és optimalizálása. Itt ismert meg, és fejlesztett tovább először olyan átfogó mutatószámrendszert ami teljes mértékben képet ad egy vállalat működéséről.

Szekér Károly

Szekér Károly

Győri Enneagram tréner

A magán és munkahelyi életünkben is gyakran gondolkodunk el személyes kapcsolatainkon. Vajon mi lehet az oka annak, hogy vannak, akikkel hamar sikerül azonos hullámhosszra kerülni és remekül együttműködnünk? És miért találjuk meg másokkal nehezebben, esetenként egyáltalán nem a jóhangulatú együttműködés „kulcsát”. Értjük a másik felet? Ismerjük az ő motivációit? Milyen az út, ami közelebb visz egymáshoz? Tréningjeimen – kiváló tanulási klíma megteremtése mellett – együtt keresünk és találunk válaszokat kérdéseikre. A közös munka során felfedezzük az Enneagram az emberi természet oly régóta keresett „térképén” az egymáshoz vezető utat. – Szekér Károly győri Enneagram tréner