Ért már az a kritika, hogy túl keveset dicsérsz? Téged is zavar, hogy túl kevés alkalmat találsz a dicséretre, mert mindig találsz javítani valót? Szeretnéd pozitív irányba lendíteni a munkahelyi légkört?

A képzés rövid jellemzése

Neked is feladataid közé tartozik, hogy visszajelzést adj mások teljesítményére?

A vezető egyik feladata a munka minőségének fejlesztése, ezért a figyelme középpontjában sokszor a hiányosságok állnak. A valóság negatív oldalának érzékelése azonban gyakran hátráltatja a minőség valódi fejlesztését. A vezető szándéka ellenére akadályozhatja a fejlődést, ha túl sok negatív kritikával azt üzeni munkatársainak, hogy nem képesek ellátni feladatukat.

Ezen a képzésen megtapasztalhatod, hogy a dicséret és a fejlesztés nem ellentétei egymásnak. Megismered, hogyan érheted el a hibák megszüntetését a tudatos dicséret alkalmazásával. Megismered és gyakorolod a pozitív visszajelzés helyes megfogalmazását. Javítod a dolgozók munkateljesítményét, miközben pozitívan alakítod a munkahelyi légkört.

A képzés célcsoportja

Vezetők és minden olyan személy, aki munkája során visszajelzést ad mások teljesítményéről.

A képzés témakörei

Ezen a képzésen

  • Megismered a működő visszajelzések alapszabályait.
  • Megismered az „erősségek” és a „szendvics” stílusú visszajelzések helyes alkalmazásának és megfogalmazásának szabályait. Több mint három órán keresztül gyakorolod a visszajelzések helyes megfogalmazását és annak felismerését, hogy mennyire fogadta be a másik fél a kapott visszajelzést.
  • Saját munkahelyi helyzeteidre alkalmazva kidolgozod a visszajelzések konkrét megfogalmazását, így már másnap  magabiztosabban kezelheted az ismétlődő problémákat.

Szeretnél még többet tudni a tréningről? Kíváncsi vagy mennyibe kerül és mikor indul a Dicsfény – a dicséret művészete tréning? Tartalmi vagy szervezési kérdéseid vannak? Töltsd ki az alábbi űrlapot és tedd fel a kérdéseidet!