Használd ki jobban agyad teljes kapacitását! Szabadítsd fel a benned rejlő kreativitást! Ez a tréning megmutatja, hogyan csináld. Megismered a különböző gondolkodási stílusokat, gyakorlod a kreatív gondolkodást és hatékony megoldásokat találsz megoldhatatlannak tűnő problémákra. A kreatív problémamegoldás eszközei új lehetőséget nyitnak meg előtted.

A kreatív problémamegoldás tréning rövid jellemzése

Könnyen találsz új megoldásokat? Csak úgy záporoznak belőled a problémamegoldó ötletek? Mindig meglátod a lehetőséget ott is, ahol mások leblokkolnak?

Feladataid végzése során számos akadályba, nehézségbe ütközöl. Ezek legtöbbjénél támaszkodhatsz a jól bevált rutinra, a korábban megszerzett tapasztalatra. Amikor azonban valami új születik, csődöt mondanak a megszokott rutin megoldások. Sok embert kétségbe kerget az a kudarc, amit a régi megoldások új helyzetben történő alkalmazása hoz magával. Ekkor van szükséged a benned rejlő kreativitás felszabadítására.

A kreatív problémamegoldás tréningen megtanulhatod, miként gondolkodhatsz másképp a felmerülő problémáidról. Megtudod milyen
módon szabadíthatod fel, fejlesztheted a kreatív – jobb agyféltekés – gondolkodásodat. Számos módszert kapsz, amelyekkel önállóan gondolkodva, illetve krea-team üléseken – gondolataid, fantáziád szabad szárnyalása mellett megtalálod azokat az újszerű, teremtő ötleteket, amelyek elvezetnek problémáid megoldásához.

A kreatív problémamegoldás tréning célcsoportja

A képzést javasoljuk azoknak,

  • akik csoportokat vezetnek, illetve e csoportok tagjai,
  • akik munkájuk során megoldhatatlannak tűnő problémákkal találkozhatnak és hatékony megoldásokat akarnak találni,
  • el akarják sajátítani azokat a módszereket, amelyekkel tudatosan és strukturált módon használva tudnak eredeti gondolatokat generálni;
  • a problémákat újfajta szemléleten keresztül más megközelítésben akarják látni;
  • fejleszteni szándékozzák kreatív gondolkodási képességüket.

A kreatív problémamegoldás tréning témakörei

Ezen a képzésen

  • megismered a különböző gondolkodási stílusok működést, előnyeit, használatát;
  • számos feladaton keresztül gyakorolod a kreatív gondolkodási képesség fejlesztését;
  • megtanulod, hogy a probléma felismerésétől és elemzésén át melyik az a négy szakasz, ami elvezet a megoldáshoz
  • milyen eszközrendszert használhatsz a négy szakasz során.

Szeretnél még többet tudni a tréningről? Kíváncsi vagy mennyibe kerül mikor indul a Kreatív problémamegoldás tréning? Tartalmi vagy szervezési kérdéseid vannak? Töltsd ki az alábbi űrlapot és tedd fel a kérdéseidet!