Időnként bosszankodsz azon, hogy hiába beszélsz másoknak? Félsz, hogy mások zokon veszik a kritikát? Ezen a tréningen megtanulod, hogyan fogalmazd meg kritikádat őszintén, de előre vivően. A negatív visszajelzések adása a vezető munka fontos része – de csak akkor van értelme, ha a viselkedés megváltozásához vezet.

A Szemébe mondva – negatív visszajelzések adása képzés rövid jellemzése

Neked is feladataid közé tartozik, hogy visszajelzést adj mások teljesítményére?

Időnként bosszankodsz, hogy munkatársaidnak hiába beszélsz, a hibák ismétlődnek? Esetleg könnyen zokon veszik a negatív kritikát és visszahúzódnak? Előfordul, hogy keresed a szavakat, hogyan mondd meg valakinek a negatív véleményedet?

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan lehet negatív visszajelzéseket korrekten és pontosan megfogalmazni. Megismered, hogyan adhatsz mindig őszinte visszajelzéseket úgy, hogy közben figyelembe veszed a másik befogadó képességét. A gyakorló feladatokon keresztül bővíted visszajelzési eszköztáradat, melyet helyzetre szabva tudsz majd alkalmazni. Javítod a dolgozók munkateljesítményét, növeled elkötelezettségüket, pozitívan alakítod a munkahelyi légkört.

A képzés célcsoportja

Vezetők és minden olyan személy, aki munkája során visszajelzést ad mások teljesítményéről.

A negatív visszajelzések adása képzés témakörei

Ezen a képzésen

  • Megismered a működő visszajelzések alapszabályait.
  • Megismered a négy lépéses visszajelzési technikát amelyet kiválóan tudsz a „szemébe mondva” stílusú visszajelzések során alkalmazni. Több mint három órán keresztül gyakorolod a visszajelzések helyes megfogalmazását.
  • Saját munkahelyi helyzeteidre alkalmazva kidolgozod a visszajelzések konkrét megfogalmazását, így másnap már magabiztosabban kezelheted az ismétlődő problémákat.

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

Először jelezd érdeklődésedet az alábbi űrlapon keresztül. Ezt követően automatikusan értesülni fogsz az induló tréningek időpontjáról. Jelentkezni a képzésre az értesítő e-mailen keresztül tudsz majd.