A vezető teljesítményét a beosztottai teljesítményével mérik. Nem csak a saját munkádért vagy felelős, hanem mások munkájáért is. Ha nem akarsz mások helyett dolgozni, hazavinni a munkát és állandóan idegeskedni, ismerned kell a vezetői kommunikáció szabályait. Ezeket tanulod meg a vezetői tréningek során.

Az alábbiakban megismerkedsz néhány vezetői tréninggel. Ezeket a képzéseket egyénileg és céges tréningként is kérheted. Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot.

Változások bevezetése – változásmenedzsment tréning

Változások bevezetése

Bármihez is kezdj vezetőként, valamilyen változást biztosan elindítasz. Ilyenkor megtapasztalod, amit sokan emberi butaságnak, értetlenségnek, lustaságnak cimkéznek: még legjobb változások is ellenállásba ütközhetnek. Hát még azok, amik szükségesek ugyan, de kellemetlenek. Mi lenne, ha ehelyett együttműködő, támogató magatartást tapasztalnál? Mennyivel lenne könnyebb az életed? Ehhez segít hozzá a jó változásmenedzsment!

Ezen a vezetői tréningen megismered a változások elfogadásának szakaszait, törvényszerűségeit. Konkrét eszközöket és tanácsokat kapsz arra, hogyan készíts elő, jelents be és támogass változásokat. A cél, hogy

A vezetői tréningek közül ezt a tréninget érdemes elvégezned, ha bármilyen változást szeretnél a cégedben. Különösen, ha a vezetői stílusodon szeretnél változtatni.

Ezen a linken megismerheted a kurzus felépítését, témaköreit.

Fejlesztő Vezetés tréning – alaptréning a vezetői tréningek között

Fejlesztő Vezetés tréning

Ezen a vezetői tréningen mindent megtanulsz, ami ahhoz kell, hogy ne te dolgozz a beosztottak helyett, hanem valódi vezetői munkát végezz.

Ezen a vezetői tréningen megismerkedsz a vezetői feladatokkal, a fejlesztő vezetés lépéseivel, a visszajelzési technikákkal és mindennel, ami ahhoz kell, hogy öröm legyen számodra a vezetői beosztás. Átalakítja a vezetői munkáról szóló elképzeléseidet.

A vezetői alaptréning 4 alkalomból áll. Egy-egy alkalom 4 órás, amiket munkahelyi vezetői feladatok is összekötnek. A tréning végére teljes vezetői rendszered lesz, kialakítod a munkatervedet és nekiláthatsz annak, ahogy jól működő csapatot kovácsolj a beosztottaidból.

Ezen a linken elolvashatod a részleteket.

Dicsfény – a dicséret művészete tréning

vezetői tréningek - a dicsérfet művészete

Bármilyen munkahelyi elégedettségi felmérésnek az egyik tanulsága, hogy a beosztottak hiányolják a dicséretet. A vezetők gyakran csodálkoznak ezen és nem értik, mit kellene még tenniük. A hibák korrigálása ugyanis vezetői alapfeladat. Hogyan lehet a hibákat úgy korrigálni, hogy közben sokat dicsérsz? Nem fából vaskarika ez? Nem az. Ezen a tréningen megtanulod, hogyan tudsz dicséretekkel megváltoztatni embereket.

Ez a vezetői tréning új távlatokat nyit meg előtted. Felfedezed, hogyan lehet dicséret alkalmazásával javítani a munka minőségét. A tudatos dicséret alkalmazásával javítod a dolgozók munkateljesítményét, miközben pozitívan alakítod a munkahelyi légkört.

A vzeetői tréningek közül eddig ez a négy órás vezetői tréning okozza a legtöbb meglepetéstt. Itt válik világossá sokak számára, hogy miért művészet a dicséret és hogyan lehet tudatosan alkalmazni.

Kattints ide a részletekért!

Szemébe mondva – az egyik legnépszerűbb vezetői tréning

A vezetői tréningek közül ez az, amire a legtöbb vezető szívesen jelentkezik. Sokan tapasztalják ugyanis, hogy a negatív kritika csak falra hányt borsó, vagy félnek attól, hogy az érzékeny dolgozó már másnap fel fog mondani. A legrosszabb persze az, ha a negatív visszajelzés nem indít el viselkedés változást. Ilyenkor a legjobb szándékkal is csak tovább rontottál a helyzeten. Hogy ez ne így legyen, érdemes betartanod néhány szabályt, amivel ezen a tréningen foglalkozol!

Ez a tréning azzal foglalkozik, hogyan érheted el a dolgozónál a befogadó magatartást és a viselkedés megváltoztatását negatív visszajelzés esetén.

Eközben természetesn sok mindent tanulsz a visszajelzésekről általában, a védekező magatartásról és arról, hogy mit is jelent a 4 lépéses asszertív közlés.

A Szemébe mondva tréning leírását ezen a linken találod meg.

Egyéni kérdések esetén mindig lehetőséged van arra, hogy coaching támogatást kérj. A coaching során csak te állsz a középpontban és csak azzal a helyzettel foglalkozunk, amire konkrétan megoldást keresel.


Nem voltál még vezetői tréningen? Kezdj a Vezetői Kommunikáció Alaptréninggel!

A Vezetői Kommunikáció Alaptréningen foglalkozol mindennel, ami a vezetői munka lényegét alkotja: szemlélet, motiváció, Pygmalion hatás, időbeosztás, feladatkiadás. Áttekintést kapsz és erre a tudásra már bármit ráépíthetsz.

Jelezd érdeklődésedet ezen az űrlapon és értesülni fogsz az induló tréningek időpontjáról!