Győri Tréning – Készségfejlesztő Tréningek Győrben

Győri Trénng

Győri Tréning – miért van szükség tréningekre? Miért érdemes időt és pénzt áldozni készségfejlesztő tréningekre?

Képzések nélkül nincs továbbfejlődés, nem lehet felépíteni egy jól működő céget és nem lehet hosszú távon megfelelni a munka által támasztott követelményeknek. Azon szakmák jelentős része, amit ma ismerünk, 20 éve még nem létezett. Azok a szakmák, amik régen is léteztek, gyökeresen átalakultak. És azok az emberek, akik megmaradtak annál a tudásnál, amit az iskolában szereztek, mára lemaradtak a tanulni és változni akaró emberek mögött. A jövő a magukat folyamatosan tovább képző, jó kommunikációs készségekkel rendelkező embereké.

Képzések alatt sok mindent érthetünk: egy könyv, egy szakmai cikk elolvasása ugyanúgy hozzá tartozik, mint egy több hónapos vagy éves szakmai tanfolyam. Képezhető és fejleszthető azonban a kommunikációs készség és a személyiség is. Az emberekkel való bánni tudás – vagyis az érzelmi intelligencia – valamint a személyes készségek – a határozott fellépés, empátia, érveléstechnika – jobban hozzájárulnak az érvényesüléshez, mint a szakmai képzések.

A személyes készségeket fejlesztő képzéseket nevezzük készségfejlesztő tréningeknek. Ezeket találod meg a Győri Tréning kínálatában.

Győri Tréning – Milyen tréningeken vehetsz részt nálunk?

Egyéni tréningek a te helyzetedre szabva, akkor, amikor számodra alkalmas

Ne várj másokra, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha fejleszteni szeretnéd vezetői, értékesítői tudásodat vagy konfliktuskezelési, érvelési készségeidet! A Győri Tréning egyéni tréningeket is kínál, amit egyedül, vagy 2-3 ismerősöddel, kollégáddal együtt elvégezhetsz. Olvasd el a tréningek leírását, gondold végig, mire lenne szükséged és kérd a tanácsunkat!

Mindazt, amit eddig elértél azzal a tudással érted el, amivel rendelkezel. Ha többet vagy mást szeretnél elérni, meg kell szerezned a hozzá való készségeket, képezned kell magad. Nem állhatsz meg annál a tudásnál, amit az iskolában vagy eddigi életed során megszereztél.

Miben tudsz fejlődni a Győri Tréningnél? A mindennapi életben és a munkahelyen szükséged lehet a határozott fellépésre, a konfliktusok jobb kezelésére, a véleményed meggyőző kifejtésére. Ha időzavarral küzdesz vagy nagyobb céljaid vannak, biztosan szükséged van megfelelő időgazdálkodásra. Ha értékesítésben dolgozol, akkor az értékesítési technikák fejlesztése, az érveléstechnika és az ellenérvek kezelése biztosan sokat segít majd neked. Ha vezető beosztásban vagy, akkor a megfelelő vezetői szemlélet, a feladatok kiosztása és számonkérése, a működő visszajelzések adása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyél.

Az egyéni tréningek egy részét online formában is kérheted. Az Online Tréning azt jelenti, hogy Skype vagy Google Meet segítségével kapcsolódsz be a tréningbe. A Győri Tréning számos értékesítési, vezetői tréningjét ezen a módon, utazás nélkül is elvégezheted.

Céges tréningek a munkatársak együttműködésének, hatékonyságának fejlesztésére.

Az igazán jó munkatársat nem kívülről veszed fel, hanem te alakítod azzá. Kövesd a nagy cégeket, használd ehhez a csapatépítő, együttműködést javító tréningeket! Akár 3-4 fős cégként is szervezhetsz céges tréninget, a helyszín is biztosítva van hozzá.

Az egész mindig több, mint a részek összege. Egy vállalkozás teljesítménye nem azonos a munkatársak teljesítményének összességével. Egy jól vezetett és felépített cég meg tudja sokszorozni az egyének teljesítményét, egy rosszul menedzselt cég pedig lecsökkenti azt. Ezért folyamatosan építened kell a vállalkozásodat, fejleszteni a benne dolgozók készségeit és javítani az együttműködést.

Mit adhatnak a cégek életében a rendszeresen megtartott tréningek? Javítják a közös gondolkodást és a felelősségvállalást. Felkészítenek egy-egy különleges feladatra, például értékesítési akcióra vagy termékbevezetésre. Segítenek hatékonyabbá tenni a kommunikációt, rövidíteni a feladatmegoldást, csökkenteni a hibák számát. Együtt-működővé teszik a munkatársi gárdát és így elérheted, hogy nem te hordozod a vállalkozásodat, hanem a vállalkozás hordoz téged.

A Győri Tréning E-learning anyagaival korlátok nélkül tanulhatsz

A Győri Tréningnél nagyon sok tartalmas, tematikus bejegyzést találhatsz különböző kommunikáció témákban. Az E-learning anyagok pedig egy-egy téma köré készített tematikus bejegyzésekből, előadásokból és feladatokból állnak. Bárhol elvégezhetsz egy-egy leckét vagy elolvashatsz egy-egy bejegyzést, ha van rá 5-10 szabad perced.

Az E-learning tréningek előadásai, feladatai, a hozzájuk kapcsolódó témakörök tágítják látókörödet, szélesítik tudásodat. Rajtuk keresztül megismered a tréningek témaköreit és eldöntheted, mennyire relevánsak azok számodra. Teszteket tölthetsz ki, amik segítik önismeretedet, feladatokat oldhatsz meg, amiken keresztül tanulni tudsz. A Győri Tréning anyagait folyamatosan fejlesztjük, egyre bővülő kínálattal.

Az online tréningeket egyszerűen kár kihagyni: annyira rugalmasak és olcsóak, hogy mindenképpen érdemes igénybe venni őket. A hagyományos tréningek mellett is.

Miben más a Győri Tréning?

Győri Tréning

Kerestél már készségfejlesztő tréninget Győrben? Ez egyáltalán nem egyszerű dolog!

A legtöbb tréninget vállalati megrendelésre tartják, így külső résztvevőknek nem hozzáférhetőek. Az induló nyitott, bárki számára hozzáférhető tréningek pedig az éppen divatos témákra koncentrálnak. A klasszikus tréning témakörök széles palettája nincs jelen a bárki számára hozzáférhető tréningek között. És akkor még nem beszéltünk az időpontról, ami nem feltétlenül alkalmas és a részvételi árakról, amik gyakran elég magasak. A legtöbb továbbképzési lehetőség a fővárosban található, ez jelentős utazási idővel és költséggel jár az ország más területeiről érkező résztvevőknek.

A Győri Tréning egyik célkitűzése, hogy Győrben és vonzáskörzetében alternatívát kínáljon a készségfejlesztő tréningek tekintetében. Folyamatosan kínáljuk a klasszikus, mindig aktuális tréning témákat, melyekre bármikor jelentkezhetsz.

Néhány érv a Győri Tréning mellett:

  • Könnyen elérhető: mivel a képzések Győrben vannak, nincs szükség arra, hogy Budapestre utazz, ezzel jelentős utazási időt takarítasz meg. A képzési helyszínen saját parkolóhelyek állnak rendelkezésre és a tréninghelyszín busszal is megközelíthető.
  • Könnyen szervezhető: tréningjeinkre a jelentkezés folyamatosan történik, az időpontot a tréning résztvevőkkel együtt döntjük el, amikor összejött a minimális létszám. Mivel Te is be vagy vonva a tréning időpont kiválasztásába, így nagyobb eséllyel találunk olyan időpontot, ami Neked is megfelel. Egyéni tréningen bármikor résztvehetsz, létszámtól teljesen függetlenül.
  • Színvonalas programok: a Győri Tréning olyan kipróbált programokat kínál, melyeket tapasztalt trénerek tartanak, így a program színvonala garantálható.
  • Színvonalas helyszín: Tréningtermünket mi magunk – vagyis a trénerek – alakítottuk ki oktatási tapasztalatainkból kiindulva. Az oktatási körülmények ezért ideálisak, a technikai felszereltség teljes körű és a csoportlétszám is az optimális 6-10 fő között változik. Jól szeretnénk dolgozni, ezért a legjobb körülményeket teremtjük meg az oktatási munka számára. Ebből következik, hogy a lehető legtöbb tanulási támogatást kapod a részvételi díjért.

Hol találsz meg minket?

A tréningek Győr-Szabadhegyen, a Real Progress Kft. oktatótermében kerülnek megrendezésre. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/a. 2/15. Az oktatás színvonalát légkondicionált, 40 m2-es oktatóterem (FlipChart tábla, PinWand tábla, projektor, fénymásológép) valamint egy 80 m2-es nyitott terasz és 5 db. saját tulajdonú gépkocsibeálló biztosítja.

A kis létszám és az ideális helyiség méret miatt hamar kialakul a résztvevők közötti együttműködő légkör, ami segíti az intenzív tanulást.

Kérj ingyenes helyzetfelmérést!

Akár egyénileg szeretnéd képezni magad, akár céges tréning után érdeklődsz, egy ingyenes, 20-40 perces helyzetfelmérő beszélgetéssel tisztázhatod a lehetőségeket és pontosíthatod az igényeidet.

Kattints az alábbi linkre és keress meg minket, akár egyénileg, akár cég számára érdeklődsz!