Győri Tréning – Készségfejlesztő Tréningek Győrben

Győri Trénng

Győri Tréning – céges és egyéni képzés személyesen és online. Kommunikációs tréning, vezetői és értékesítési tréning, személyiségfejlesztés. Akár cégként, akár magánemberként vagy egyéni vállalkozóként keresel kommunikációs képzéseket, nálunk jó helyen jársz. Több mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk, amit magánemberektől a legnagyobb vállalatokig szereztünk. Mi nem beszélünk mellé, az általunk nyújtott tréningeken gyakorlati szintű segítséget nyújtunk, amit már másnap alkalmazhatsz.

Képzések nélkül nincs tovább-fejlődés, nem lehet felépíteni egy jól működő céget és nem lehet hosszú távon megfelelni a munka által támasztott követelményeknek. Arra is jó egy tréning, hogy újra motivációt és lelkesedést adjon, új perspektívákat nyisson meg. Egy személyes képzésen ezen kívül őszinte visszajelzést kapsz, ami építi a személyiségedet és növeli az önbizalmadat.

Képzések alatt sok mindent érthetünk: egy könyv, egy szakmai cikk elolvasása ugyanúgy hozzá tartozik, mint egy több hónapos vagy éves szakmai tanfolyam. Képezhető és fejleszthető azonban a kommunikációs készség és a személyiség is. Az emberekkel való bánni tudás – vagyis az érzelmi intelligencia – valamint a személyes készségek – a határozott fellépés, empátia, érveléstechnika – jobban hozzájárulnak az érvényesüléshez, mint a szakmai képzések.

A személyes készségeket fejlesztő képzéseket nevezzük készségfejlesztő tréningeknek. Ezeket találod meg a Győri Tréning kínálatában.

Győri Tréning – Milyen tréningeken vehetsz részt nálunk?

Egyéni tréningek, amik csak neked szólnak

Ne várj másokra, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha fejleszteni szeretnéd vezetői, értékesítői tudásodat vagy konfliktuskezelési, érvelési készségeidet! A Győri Tréning egyéni tréningeket is kínál, amit egyedül, de 2-3 ismerősöddel, kollégáddal együtt is elvégezhetsz.

Miben tudsz fejlődni a Győri Tréningnél? Néhány klasszikus téma, amivel megkeresnek minket:

 • A mindennapi életben és a munkahelyen szükséged lehet a határozott fellépésre, a konfliktusok jobb kezelésére.
 • Ha időzavarral küzdesz, vagy nagyobb céljaid vannak, biztosan szükséged van megfelelő időgazdálkodásra.
 • Külső nyomás alatt sokat segíthet egy stresszkezelés tréning.
 • Ha értékesítésben dolgozol, akkor az értékesítési technikák fejlesztése, az érveléstechnika és az ellenérvek kezelése segít a jobb értékesítésben, a magasabb jövedelem elérésében.
 • Ha vezető beosztásban vagy, akkor a megfelelő vezetői szemlélet, a feladatok kiosztása és számonkérése, a működő visszajelzések adása segít abban, hogy elfogadjanak, tiszteljenek, együttműködjenek veled.

Az egyéni tréningek egy részét online formában is kérheted. Az Online Tréning azt jelenti, hogy Skype vagy Google Meet segítségével kapcsolódsz be a tréningbe. A Győri Tréning számos értékesítési, vezetői tréningjét ezen a módon, utazás nélkül is elvégezheted.

Céges tréningek a csapat hatékonyságának fejlesztésére

Az igazán jó munkatárs és az igazán jó csapat tudatos fejlesztés eredménye. A legjobb munkatársakat nem lehet készen kapni a munkaerőpiacon.

A Győri Tréning kiscsoportos, 2-6 fős tréningeket is kínál, de szívesen képezünk egyénileg is kiemelt munkatársakat.

Mikor érdemes céges tréninget kérni? Íme néhány példa:

 • Új munkatárs érkezett értékesítési vagy vezetői területre. Még nem volt megfelelő kommunikációs tréningen, így egy tréning segítheti a gyors fejlődést a munkakörében.
 • Szervezetfejlesztésre – a meglévő folyamatok átgondolására, a hatékonyság javítására, új folyamatok bevezetésére.
 • Munkahelyi csapatok esetén a problémamegoldás, információ átadás rendszeres fejlesztésére, a csapat építésére.
 • Egy jó szakember vezetői pozícióba kerül – mindent tud a szakmáról, de nem biztos, hogy hatékonyan bánik az emberekkel. Egy tréning segíti őt jó vezetővé válni.
 • Tapasztalt értékesítői csapatnak az értékesítési készségek fejlesztésére, megújítására.

A céges tréningek javítják a közös gondolkodást és a felelősségvállalást. Felkészítenek egy-egy különleges feladatra, például értékesítési akcióra vagy termékbevezetésre. Segítenek hatékonyabbá tenni a kommunikációt, rövidíteni a feladatmegoldást, csökkenteni a hibák számát. Együtt-működővé teszik a munkatársi gárdát és így elérheted, hogy nem te hordozod a vállalkozásodat, hanem a vállalkozás hordoz téged.

A Győri Tréning képzései ONLINE is elérhetők

Több olyan téma is van, amit online módon is kiválóan fel lehet dolgozni. Egy online tréningen ugyanúgy vannak feladatok, személyes gyakorlatok, prezentációk és videók, mint egy személyes tréningen. Előnyük, hogy nem kell utaznod, bárhol vagy, részt vehetsz rajta. Időben rugalmas, akár munkaidő után, de éppen nap közben is elvégezheted őket.

Mindemellett ott van a tréneri jelenlét, a személyes hatás és támogatást.

Milyen témában vehetsz részt online tréningen? Többek között:

 • Vezetői kommunikáció
 • Helyzetfüggő vezetés
 • Értékesítési tréningek
 • Hideghívási technikák
 • Konfliktuskezelés
 • 5S és folyamatfejlesztés
 • és a kínálat folyamatosan bővül.

Az online tréningeket egyszerűen kár kihagyni: csak kérned kell és máris részt vehetsz egy színvonalas, csak neked szóló tréningen!

Miben más a Győri Tréning?

Győri Tréning

A Győri Tréning célkitűzése, hogy bárki számára elérhetővé tegye a készségfejlesztő tréningeket.

 • Kis és közepes vállalatoknak – kiscsoportos képzések cégre és helyzetre szabva, rugalmas szervezésben.
 • Egyéni vállalkozóknak – egyéni képzés online és személyesen, értékesítési és személyes hatékonyság témakörben
 • Magánembereknek – konfliktuskezelés, stresszkezelés, időgazdálkodás, célkitűzés, asszertív kommunikáció

Folyamatosan kínáljuk a klasszikus, mindig aktuális tréning témákat, melyekre bármikor jelentkezhetsz.

Néhány érv a Győri Tréning mellett:

 • Könnyen elérhető: mivel a képzések Győrben vannak, nincs szükség arra, hogy Budapestre utazz, ezzel jelentős utazási időt takarítasz meg. A képzési helyszínen saját parkolóhelyek állnak rendelkezésre és a tréninghelyszín busszal is megközelíthető.
 • Könnyen szervezhető: tréningjeinkre a jelentkezés folyamatosan történik, az időpontot a tréning résztvevőkkel együtt döntjük el, amikor összejött a minimális létszám. Mivel Te is be vagy vonva a tréning időpont kiválasztásába, így nagyobb eséllyel találunk olyan időpontot, ami Neked is megfelel. Egyéni tréningen bármikor részt vehetsz, létszámtól teljesen függetlenül.
 • Színvonalas programok: a Győri Tréning olyan kipróbált programokat kínál, melyeket tapasztalt trénerek tartanak, így a program színvonala garantálható.
 • Színvonalas helyszín: Tréningtermünket mi magunk – vagyis a trénerek – alakítottuk ki oktatási tapasztalatainkból kiindulva. Az oktatási körülmények ezért ideálisak, a technikai felszereltség teljes körű és a csoportlétszám is az optimális 6-10 fő között változik. Jól szeretnénk dolgozni, ezért a legjobb körülményeket teremtjük meg az oktatási munka számára. Ebből következik, hogy a lehető legtöbb tanulási támogatást kapod a részvételi díjért.

Hol találsz meg minket?

A tréningek Győr-Szabadhegyen, a Real Progress Kft. oktatótermében kerülnek megrendezésre. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/a. 2/15. Az oktatás színvonalát légkondicionált, 40 m2-es oktatóterem (FlipChart tábla, PinWand tábla, projektor, fénymásológép) valamint egy 80 m2-es nyitott terasz és 5 db. saját tulajdonú gépkocsibeálló biztosítja.

A kis létszám és az ideális helyiség méret miatt hamar kialakul a résztvevők közötti együttműködő légkör, ami segíti az intenzív tanulást.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Akár egyénileg szeretnéd képezni magad, akár céges tréning után érdeklődsz, egy rövid helyzetfelmérő beszélgetéssel tisztázhatod a lehetőségeket és pontosíthatod az igényeidet.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és keress meg minket, akár egyénileg, akár cég számára érdeklődsz!