Daróczi Zoltán győri tréner
Daróczi Zoltán győri tréner Ügyvezető, tréner

“A vezető nem csak a munkáért felel. Beosztásából adódóan kialakít egy mikrokozmoszt a nagyvilágban. Rajta múlik, milyen a légkör, a hozzáállás, a hatékonyság a rá bízott munkacsoporton belül. Munkáján keresztül emberek személyiségét alakítja, családok életét befolyásolja. Jó vezetőnek lenni ezért egész embert kíván és megköveteli a személyiség életen át tartó fejlesztését. Ebben a csodálatos, ugyanakkor nehéz feladatban szeretném támogatni azokat, akik hozzám fordulnak.” – Daróczi Zoltán győri tréner.

Daróczi Zoltán győri tréner tréneri tapasztalatai

Daróczi Zoltán 1996-ban kezdte a tréneri pályát az ÁB-Aegon biztosítótársaság oktatási osztályán. Feladata a szakmai oktatás felépítése, a képzések kidolgozásának koordinálása, valamint szakmai anyagok kidolgozása volt. Ugyanebben az időben vett részt az országban egyedülálló, 2 éves komplex trénerképzésen. Ez a képzés a szakmai oktatástól kezdve a készségfejlesztő tréningek módszertanán át egészen a konkrét tréningek vezetésébe való betanulásig teljes áttekintést nyújtott a tréneri szakmáról.

1999-től szabadúszó trénerként, a Real Progress Bt. majd később Real Progress Kft. tulajdonosaként folyamatosan tart tréningeket nagy és kisvállalatoknak egyaránt.

Az elmúlt 15 évben tartott több, mint 1000 tréningnappal tapasztalt trénernek számít. A gazdaság számos szegmensében—termelővállalatok, kereskedőcégek, szolgáltatók, pénzügyi vállalkozások—szerzett tapasztalatot, sok esetben éveken keresztül támogatva egy-egy vállalat fejlődését.

Az európai úniós pályázatokkal összefüggésben több száz dolgozót egyszerre mozgató hatalmas képzési projekteket dolgozott ki és koordinált több trénerből álló munkaközösségével.

Daróczi Zoltán speciális szakterülete

Az elmúlt években Daróczi Zoltán győri tréner elsősorban a fejlesztő vezetés gyakorlata és a vezetői kommunikáció területére specializálódott. Ez a tevékenység nem áll meg a tréneri munkánál.

A vezetői munka segítésére kifejlesztette a Brainmachine Elektronikus Tudásteszt és a Quick Employee Evaluation szoftvereket, amelyek egyedülállóak a magyar piacon és segítik a vezetői munka elvégzését, nyilvántartását és kontrollját.

Alkalmazkodva a megváltozott technikai és munkavégzési körülményekhez folyamatosan dolgozik Online Kommunikációs Tréningek megalkotásán.

Létrehozta a Győri Tréning tréneri munkaközösséget, hogy igazi kínálatot tudjon nyújtani a Győrben és vonzáskörzetében dolgozó vállalkozásoknak, magánembereknek. A Győri Tréning célja, hogy közel hozza és elérhetővé tegye azokat a képzéseket, amik eddig szinte kizárólag csak a fővárosban voltak elérhetők.

Ha kérdésed van Daróczi Zoltán győri trénerhez vagy fel akarod venni vele a kapcsolatot, töltsd ki az alábbi űrlapot!


Reinhardt Éva győri Lean tanácsadó
Reinhardt Éva Győri Szervezetfejlesztő Tanácsadó tanácsadó, tréner

„A keresés, az adatok pótlása, a munkafolyamatok kényszerű szüneteltetése, a hiányzó alapanyagok beszerzése, az elnyúló és hatékonyság nélküli meetingek kivétel nélkül kimerítik a vállalat erőforrásait. Ez mind pazarlás és az így elvesztegetett erőforrások más munkafolyamatokból kerülnek elvonásra, ahol szintén hiány, illetve többletmunka lép majd fel. Az így keletkezett többletköltséget a vevő kifizeti Önnek?” – Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó

Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó szakmai életútja

Reinhardt Éva 2005-ben kezdte a Lean módszerek elsajátítását az Intersnack győri gyárában. Első feladatai között volt a gyártási hatékonyság növelése, SMED (Single Minute Exchange of Die -Az átállási idő drasztikus csökkentését célul kitűző módszer) a gyártósorokon, a termelési mutatószámok javítása többek között az OEE mutatóhoz szükséges adatok gyűjtése és optimalizálása. Itt ismert meg, és fejlesztett tovább először olyan átfogó mutatószámrendszert ami teljes mértékben képet ad egy vállalat működéséről.

Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó szakmai tudását 2008-tól már a Dr. Oetker gyárában kamatoztatta. Feladata volt a teljes körű változás menedzsment (change management) támogatása, és a Lean módszertan bevezetése a termelés területére. Legnagyobb projektjei közé tartozott a teljesítmény alapú bérrendszer kialakítása, 5S bevezetése, raktári folyamatok optimalizálása, és a karbantartások rendszerének kialakítása.

2013-ban alapította meg a Monstrator Consuting Kft-t, és kezdte el tanácsadói tevékenységét győri székhellyel. Az indulás időpontjáig szerte a nagyvilágban szerezte tapasztalatait a folyamat-, és szervezetfejlesztés módszereiről. Számos workshop és Lean veszteségvadászat résztvevője volt, ahol autóipari vállalatoknál tapasztalhatta meg a költségcsökkentés alapjait a szervezet és a folyamatok átalakításának köszönhetően. Tanárai között volt Ryutaro Matsuda is.

Reinhardt Éva speciális szakterülete

Az elmúlt években Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó elsősorban szervezetfejlesztéssel egybekötött folyamatfejlesztésre és vezetői erősségek fejlesztésére specializálódott. Szakmai tudását kiegészítette az emberi viselkedés kutatásával és megismerésével számos tréningen való részvétel által.  Mert ahol folyamatfejlesztés van, ott biztosan a szervezet is változni fog. Egy szervezet működtetője pedig az ember.

Reinhardt Éva a szervezetfejlesztésben a vállalatok vezetőinek ad támogatást egyedülálló tapasztalatával, amit győri tanácsadóként több multinacionális vállalatnál szerzett az ország több területén. Az elmúlt években a munkavállalók erősségeit helyezi előtérbe, amit személyiség teszt (DISK modell) segítségével is alátámaszt. Egy vállalat hatékonyságát azzal is lehet növelni, hogy munkavállalói a személyiségüknek és erősségüknek megfelelő pozíciókban dolgoznak.

Célja győri lean tanácsadóként a multinacionális cégek további támogatása illetve a nagyvállalatok jól működő folyamatainak megismertetése a KKV szektor számára illetve, hogy a vállalat termékei a vevő számára mindig megfelelő időben, megfelelő mennyiségben és minőségben jussanak el.

Mi a Lean? Reinhardt Éva bejegyzéséből megtudhatod: Lean, azaz a karcsú gyártás.

Mi a Lean Győrben? A nagyvállalatok lean szakembereket, lean menedzsereket foglalkoztatnak a folyamatok javítására, a minőség biztosítására. Ugyanakkor a lean nem csak a nagyvállalatoknak nyújt fejlődési lehetőséget – a mikro-, kis- és középvállalkozások számára még fontosabb, hogy takarékosan bánjanak az erőforrásaikkal. Számukra eddig elérhetetlen volt a lean tanácsadás és lean képzés. Reinhardt Éva győri lean tanácsadó ezt a szolgáltatást biztosítja a győri és győr környéki vállalkozásoknak.


Szekér Károly győri Enneagram tréner
Szekér Károly győri Enneagram tréner tréner

A magán és munkahelyi életünkben is gyakran gondolkodunk el személyes kapcsolatainkon. Vajon mi lehet az oka annak, hogy vannak, akikkel hamar sikerül azonos hullámhosszra kerülni és remekül együttműködnünk? És miért találjuk meg másokkal nehezebben, esetenként egyáltalán nem a jóhangulatú együttműködés „kulcsát”. Értjük a másik felet? Ismerjük az ő motivációit? Milyen az út, ami közelebb visz egymáshoz? Tréningjeimen – kiváló tanulási klíma megteremtése mellett – együtt keresünk és találunk válaszokat kérdéseikre. A közös munka során felfedezzük az Enneagram az emberi természet oly régóta keresett „térképén” az egymáshoz vezető utat. – Szekér Károly győri Enneagram tréner

Szekér Károly győri Enneagram tréner tapasztalata

Szekér Károly tréneri hivatását megelőzően öt éves értékesítési és értékesítésvezetői tapasztalatot szerzett az ÁB-Aegon Biztosítónál. 1995-től a társaság tréneréként az USA Aegontól származó eladástechnikai tréning magyarországi adaptálásán dolgozott teamtársaival. A kidolgozott tréningprogram és annak továbbfejlesztett változatai, 10 éven át, több ezer fő résztevő számára nyújtotta a sikeres értékesítési munka technológiáját és motivációját. Programfejlesztői, tréneri és moderátori feladata szakmai hátterét és gyakorlatát az ÁB-Aegon 2 éves komplex trénerképzése adja. Ez a képzés jártasságot adott az individuális tanulás és a személyiségtípusok területén is.
Szekér Károly győri Enneagram tréner 1999-től saját vállalkozásaiban és neves tréningtársaságokkal együttműködve dolgozik képzési programok koncepcióinak kidolgozásában és megvalósításában. Számos multinacionális és állami nagyvállat, közép,- és kisvállalkozás számára vezetett tréninget, workshopot. Az elmúlt időben  hozzávetőlegesen 11-12.000 tréning résztvevővel dolgozott együtt, támogatva az ő és az általuk képviselt vállalkozások eredményességét.

Szekér Károly Enneagram tréner speciális szakterületei

Az elmúlt másfél évtizedben az egyik fő kutatási és fejlesztési területe az Enneagram személyiség típusok. Az Auditól a Vodafonig számos vállalatnak oktatta az Enneagram személyiségtípusok ismeretét. Az Enneagram tréningeken  betekintés nyújtott a tréningrésztvevők önismeretébe és mások megismerésének lehetőségébe. Megnyitotta azoknak az önfejlesztési utaknak a lehetőségét is, amely a harmonikusabb együttműködés kialakítását teszi lehetővé embertársainkkal.
Szekér Károly győri Enneagram tréner másik fő szakterülete a kreatív problémamegoldás, amely programon a résztvevők jobb,- és bal agyféltekéjüket együtt trenírozva tanulják meg azokat a strukturális lépéseket és módszertani eszközöket, amelyekkel az előttük álló nehézségekre megoldásokat találnak.
A közös szakmai múltból eredően évek óta együttműködő partnere a Győri Tréning fejlesztő csapatának. Közös gondolkodással és tevékenységeik egymásra építésével támogatják ügyfeleik szervezeteinek és munkatársainak tevékenységét.