„A vezető nem csak a munkáért felel. Beosztásából adódóan kialakít egy mikrokozmoszt a nagyvilágban. Rajta múlik, milyen a légkör, a hozzáállás, a hatékonyság a rá bízott munkacsoporton belül. Munkáján keresztül emberek személyiségét alakítja, családok életét befolyásolja. Jó vezetőnek lenni ezért egész embert kíván és megköveteli a személyiség életen át tartó fejlesztését. Ebben a csodálatos, ugyanakkor nehéz feladatban szeretném támogatni azokat, akik hozzám fordulnak.” – Daróczi Zoltán győri tréner.

Daróczi Zoltán győri tréner tréneri tapasztalatai

Daróczi Zoltán 1996-ban kezdte a tréneri pályát az ÁB-Aegon biztosítótársaság oktatási osztályán. Feladata a szakmai oktatás felépítése, a képzések kidolgozásának koordinálása, valamint szakmai anyagok kidolgozása volt. Ugyanebben az időben vett részt az országban egyedülálló, 2 éves komplex trénerképzésen. Ez a képzés a szakmai oktatástól kezdve a készségfejlesztő tréningek módszertanán át egészen a konkrét tréningek vezetésébe való betanulásig teljes áttekintést nyújtott a tréneri szakmáról.

1999-től szabadúszó trénerként, a Real Progress Kft. tulajdonosaként folyamatosan tart tréningeket nagy és kisvállalatoknak egyaránt.

Az elmúlt 20 évben tartott több, mint 1000 tréningnappal tapasztalt trénernek számít. A gazdaság számos szegmensében—termelővállalatok, kereskedőcégek, szolgáltatók, pénzügyi vállalkozások—szerzett tapasztalatot, sok esetben éveken keresztül támogatva egy-egy vállalat fejlődését.

Dolgozott ismert nagyvállalatoknak, mint Telekom, dm, K&H bank, MÁV, GYSEV, Siemens. Emellett referenciái között számos közepes, kis és mikrovállalkozás is található. Nyitott magánemberek képzése felé is, online formában az ország egész területéről.

Az európai uniós pályázatokkal összefüggésben több száz dolgozót egyszerre mozgató hatalmas képzési projekteket dolgozott ki és koordinált több trénerből álló munkaközösségével.

Daróczi Zoltán speciális szakterülete

Az elmúlt években Daróczi Zoltán győri tréner elsősorban a fejlesztő vezetés gyakorlata és a vezetői kommunikáció területére specializálódott. Ez a tevékenység nem áll meg a tréneri munkánál.

A vezetői munka segítésére kifejlesztette a Brainmachine Elektronikus Tudásteszt és a Quick Employee Evaluation szoftvereket, amelyek egyedülállóak a magyar piacon és segítik a vezetői munka elvégzését, nyilvántartását és kontrollját.

Alkalmazkodva a megváltozott technikai és munkavégzési körülményekhez folyamatosan dolgozik Online Kommunikációs Tréningek megalkotásán.

Létrehozta a Győri Tréning tréneri munkaközösséget, hogy igazi kínálatot tudjon nyújtani a Győrben és vonzáskörzetében dolgozó vállalkozásoknak, magánembereknek. A Győri Tréning célja, hogy közel hozza és elérhetővé tegye azokat a képzéseket, amik eddig szinte kizárólag csak a fővárosban voltak elérhetők.

Ha kérdésed van Daróczi Zoltán győri trénerhez vagy fel akarod venni vele a kapcsolatot, töltsd ki az alábbi űrlapot!