A felzárkózás évtizede

Sokak szerint a 2020-2030 közötti időszak lesz a felzárkózás évtizede. Mit jelent ez konkrétan a kis és közepes vállalatok számára? Mi kell ahhoz, hogy a felzárkózás évtizede számodra is elérkezzen? Erről beszélgetünk videókamera előtt.

Sok vállalat ül aranybányán – Kisalföld

Sok vállalat ül aranybányán – Kisalföld

A Győri Tréningnél nem várunk mások ötleteire. Nem másolunk és nem utánozunk senkit. Helyette olyan innovatív, saját fejlesztésű eszközökkel dolgozunk, amik egyedülállóvá tesznek minket a szervezetfejlesztés és tréning piacán. Ez természetesen az újságok figyelmét is felkelti olykor. Például a Kisalföldét, ahol Éva legújabb fejlesztése, a szervezetfejlesztési társasjáték után érdeklődtek.

Vállalati kultúra megváltoztatása

Vállalati kultúra megváltoztatása

A vállalati kultúra megváltoztatása sokak szerint kemény dió. Nagyon sok vezetői vagy beosztott kezdeményezés megbukik a vállalati kultúra kemény ellenállásán. Ebben a bejegyzésben a szociális konformitásról olvasol és arról, hogyan segít téged a vállalati kultúra megváltoztatásában egy jól átgondolt változásmenedzsment.

Semleges beszélgetés nyitótechnika

Semleges beszélgetés nyitótechnika

Az első percek döntőek az értékesítés sikere szempontjából. Ezért fontosak a nyitótechnikák, amik megkönnyítik a beszélgetés beindítását. Számos eszköz létezik az értékesítés indítására, de ezek között a semleges beszélgetés nyitótechnika minden bizonnyal a legnépszerűbb. Ehhez kapsz tippeket a cikkben.