Folyamatfejlesztő, tréner és coach – mikor melyiket?

Folyamatfejlesztő, tréner és coach
Ebben a beszélgetésben arról hallasz, hogyan támogatja a folyamatfejlesztő, a tréner és a coach a tartós rend kialakítását az üzemi, irodai területen.
A rend, vagyis a tisztaság és rendezettség, óriási szerepet játszik a hatékony termelésben és a dolgozói elégedettségben.
Mégis nehézségekbe ütközik a megfelelő rend kialakítása és folyamatos fenntartása.

A felzárkózás évtizede

Sokak szerint a 2020-2030 közötti időszak lesz a felzárkózás évtizede. Mit jelent ez konkrétan a kis és közepes vállalatok számára? Mi kell ahhoz, hogy a felzárkózás évtizede számodra is elérkezzen? Erről beszélgetünk videókamera előtt.

Sok vállalat ül aranybányán – Kisalföld

Sok vállalat ül aranybányán – Kisalföld

A Győri Tréningnél nem várunk mások ötleteire. Nem másolunk és nem utánozunk senkit. Helyette olyan innovatív, saját fejlesztésű eszközökkel dolgozunk, amik egyedülállóvá tesznek minket a szervezetfejlesztés és tréning piacán. Ez természetesen az újságok figyelmét is felkelti olykor. Például a Kisalföldét, ahol Éva legújabb fejlesztése, a szervezetfejlesztési társasjáték után érdeklődtek.

Vállalati kultúra megváltoztatása

Vállalati kultúra megváltoztatása

A vállalati kultúra megváltoztatása sokak szerint kemény dió. Nagyon sok vezetői vagy beosztott kezdeményezés megbukik a vállalati kultúra kemény ellenállásán. Ebben a bejegyzésben a szociális konformitásról olvasol és arról, hogyan segít téged a vállalati kultúra megváltoztatásában egy jól átgondolt változásmenedzsment.