Az ellenvetések kezelése nem ördöngösség. Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan kerüld el, hogy bárki is beléd fojtsa a szót. Megtanulod, hogyan készülnek fel az ellenérvek kezelésére azok, akik mindenre meg tudnak válaszolni. Nem csak hasznos, szórakoztató is.

Miről szól az Ellenvetések Kezelése tréning?

Az Ellenvetések Mesteri Kezelése tréning részletes bemutatása

Akár az értékesítésben, akár a vezetői munkában, rendszeresen találkozhatsz ellenvetésekkel, kérdésekkel, ellenvéleménnyel. Ezek szükségszerűek, elkerülhetetlenek, sőt, sok esetben segítenek téged a célod elérésében.

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan tudod felhasználni az ellenvetéseket a meggyőzés érdekében! A képzést követően örülni fogsz az ellenvetéseknek, mert építesz rájuk és felhasználod őket céljaid elérésében.

Az ellenvetés legtöbbször az érdeklődés jele és pozitív, támogató energiává fordítható. Felhasználhatod őket az érdeklődés fenntartásában, a mélyreható meggyőzésben, a másik fél motivációjában. Helyes kezelésükkel hitelességed és a rólad alkotott kép pozitívan befolyásolható. Az ellenvetések helyes kezelése a tekintély kiépítésének és a karrier előmozdításának nagyon fontos eszköze.

Az Ellenvetések Kezelése Tréningen az alábbi csoportosításban tanulod meg jobban kezelni az ellenvetéseket

Alaptechnika

Érzelmi technikák

Megelőző technikák

Időhúzásos technikák

Értelmi technikák

Fárasztásos technikák

Az Ellenvetések Kezelése tréningen megtanulsz az ellenvetések erejét felhasználva, az ellenvetések mentén értékesíteni illetve meggyőzni másokat. Ha alkalmazod a technikákat, egyrészt kevesebb ellenvetéssel fogsz találkozni. Másrészt megtanulod a saját javadra forgatni őket. Akár odáig is eljuthatsz, hogy némely ellenvetést egyenesen provokálni fogsz annak érdekében, hogy a válasszal teljesen magad mellé állítsd a másik felet.

A kompakt, gyakorlatias képzés alatt a következőkre számíthatsz:

  • Megismersz 11 ellenvetés kezelési technikát a következő kategóriákban: megelőző technikák, érzelmi technikák, értelmi technikák, időnyerésre és fárasztásra alapuló technikák.
  • Pontos instrukciókat és példákat kapsz ezek használatára.
  • A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor melyiket érdemes inkább választani.A képzés során több mint három órán keresztül aktívan gyakorlod a technikák használatát. Ezek során visszajelzést és javaslatokat kapsz a technikák javítására.

Kinek hasznos az Ellenvetések Kezelése tréning?

Ellenvetésekkel mindenki találkozik és kezelnie kell őket, hacsak nem szeretne minden helyzetben alulmaradni. Különösen is hasznos az Ellenvetések Kezelése Tréning az alábbi három célcsoportnak:

Értékesítők

Vállalatvezetők

Szakmai vezetők

Az ellenvetések kezelése alapvető feladat mindazoknak, akinek munkájuk során szükségük van mások meggyőzésére akár ötletek, akár ötletek vagy termékek „eladásáról” van szó.

Te is közéjük tartozol? Akkor itt a helyed, az ellenvetések kezelése az alapműveltségedhez tartozik.

Mi tesz téged jó ellenvetés kezelővé?

Lehet, hogy elgondolkodtál már azon, hogyan lehetséges, hogy vannak, akiknek mindenre van válaszuk. Az ilyen emberek titka az, hogy vannak tökéletesen begyakorolt sablonjaik, amik alapján szinte mindenre válaszolni tudnak. Nem a semmiből húzzák elő a villámgyors reakciókat, hanem nagyon is jól begyakorolt válaszaik vannak. Hasonlít ez az önvédelmi mozdulatokhoz.

Vannak szerencsés emberek, akik tehetségesek az ellenvetések kezelésében. Fel van vágva a nyelvük, lehetetlen őket sarokba szorítani.

A jó hír, hogy te is megtanulhatod és begyakorolhatod a sablonokat. Az ellenvetések kezelése jól tanulható műfaj. Csak meg kell ismerned a titkát és begyakorolnod a sűrűn hallott ellenvetésekre adandó válaszokat.

Milyen visszajelzéseket adnak a résztvevők a tréning után??

Az elmúlt közel két évtizedben értékesítők százait oktattam az ellenvetések kezelésére. Két dologban a legtöbb résztvevő véleménye megegyezett.

Az egyik az, hogy megtanulták értékelni és néha még kedvelni is az ellenvetéseket. A másik a gyakorlás, a konkrét ellenvetésekre szóló válaszok kidolgozása és gyakorlása.

Bátran állíthatom, hogy az ellenvetések kezelését meg tudod tanulni és jobbá fogsz válni ezen a területen.

„Amit eddig félelmetesnek tartottam (ellenvetések), kezelhetőnek és építő jellegűnek találok így a tréning végére.”

„Pontos tájékoztatás a tréning felépítéséről, a helyszín megközelíthetőségéről már a képzés előtt nagyon jó benyomást tett. Hasznosnak találtam a tréninget, köszönöm a sok gyakorlási lehetőséget!”

Szervezési információk

Az Ellenvetések Kezelése – mesteri módon Tréning 4 órás program. Az időpontját egyénileg egyeztetjük. Az Ellenvetések Kezelési tréning feladatai során a számodra fontos ellenvetésekkel foglalkozol, a technikákat a saját mindennapjaidra is vonatkoztatod. A módszerek között előadások, rövid prezentációk, feladatlapok és gyakorlás szerepelnek. A tréninget tartjuk személyesen de online módon is. Személyes tréning esetén a helyszín a Győri Tréning irodája, online megvalósítás esetén pedig bárhonnan bekapcsolódhatsz a programba.

Tréner: Daróczi Zoltán

Létszám: 1-6 fő

Időtartam: 1×4 óra

Helyszín: Választható

Dátum: Választható

Ár: 35.000 Ft./ fő