Az Átütő Erejű Érvelés képessége mindenki számára fontos! Kerülsz olyan helyzetbe, hogy röviden, hatásosan kellene valamit elmondanod, de nincs rá elég idő? Előfordul,  hogy nincs idő gondolataid alapos körülírására, mégis fontos, hogy meggyőzd a másikat? Találkozol üveges tekintetekkel és nem tudod, hogyan keltsd fel az érdeklődést? Akkor sokat segíthet neked is a jól felépített érvelés!

Átütő Erejű Érvelés tréning!

Képzeld el, hogy  véleményed úgy hatol át az ellenálláson, mint kés a vajon. A kérdések és ellenvetések fel sem merülnek, annyira világos mindenki számára, hogy igazad van. 2-3 perc alatt eléred azt a hatást, amire máskor 15-20 perc sem volt elég. Mennyivel lenne könnyebb így az életed?

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan tudod pusztán az információk és üzenetek megfelelő struktúrába rendezésével – a tudatos beszédfelépítéssel – elérni a hallgatóban a kívánt hatást. Sikeresen megelőzöl számos olyan ellenérvet, amivel eddig sokszor küzdöttél. Előre felkészülhetsz olyan helyzetekre, amikről tudod, hogy be fognak következni: javaslattétel a főnöknek, feladatkiadás egy értekezleten, kérés a családtagok felé.

Az itt tanultak alkalmazásával sokkal könnyebben érvényesítheted ötleteidet, javaslataidat otthon, vagy a munkahelyen. Csökkentheted a meg nem értésből származó kérdések, ellenvélemények számát. Rövidíted a kérdés megvitatásához szükséges időt és sikeresebbé válsz a csoportok befolyásolásában.

Kinek való ez a tréning?

  • Olyan vezetőknek, akiknek szükségük van ötleteik, véleményük csoportok előtti kifejtésére.
  • Értékesítőknek, akiknek alig néhány percük van arra, hogy elnyerjék az ügyfél bizalmát vagy bemutassanak egy ajánlatot.
  • Előadóknak, akiknek szoros időkeretük van arra, hogy egy témát kifejtsenek.
  • Magánembereknek, akik előre akarnak lépni a karrierben.
  • Magánembereknek, akiket elnyomnak otthon és szeretnék az érdekeiket hatásosabban képviselni.

Mit tanulsz meg az Átütő Erejű Érvelés tréningen?

  • Megismersz 6 véleménykifejtésnél használható érvelésfelépítési módszert. Ezekkel bármikor a céljaidnak megfelelő érveléseket tudsz felépíteni, olyan könnyedén, mintha építőkockákat használnál.
  • Pontos instrukciókat és példákat az érvelés használatára. A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor melyiket érdemes inkább választanod.
  • Gyakorolod az érveléseid elmondását. Ezek mindegyike után visszajelzést és javaslatokat kapsz a meggyőző fellépés javítására.
  • Megismered a kérdések és vélemények kezelésének egyszerű technikáját. Két alkalommal gyakorolod is a hozzászólások kezelését.

Milyennek találták mások a tréninget?

Átütő Erejű Érvelés visszajelzés 2019.02.14
„Pozitív, tudatos felépítés. Az ügyfél igényeit figyelembe vette. Az ügyfél által hozott problémákra tökéletes érvelési vázlatot kínált fel személyre szabottan”

Szeretnél még többet tudni a tréningről? Kíváncsi vagy mennyibe kerül és mikor indul az Átütő Erejű Érvelés tréning? Tartalmi vagy szervezési kérdéseid vannak? Töltsd ki az alábbi űrlapot és tedd fel a kérdéseidet!