Az Értékesítési Alaptechnikák Tréning áttekintést ad az értékesítés teljes folyamatáról. Feltétlenül itt kezdd, ha még nem voltál alaptréningen! Tanuld meg, hogyan építesz stratégiát, hogyan nyered meg a bizalmat, hogyan érvelsz meggyőzően és hogyan kötöd meg gyorsabban az üzletet! A technikák mellé gyakorlási lehetőséget és tanácsadást is kapsz.

A nagyvállalatok tudják, hogy az értékesítést tanulni kell. Ezért a képviselőik idővel megkapják azokat az értékesítési tréningeket, amik segítik az eladási sikereket. Ha ilyen tréningeken nem veszel részt, akkor viszont teljesen magadra vagy hagyva – könyvekből, kazettákból vagy a saját megérzésedre hagyatkozva próbálod meg a termékedet eladni. Ez sok kurdarcot hozhat magával.

Értékesíteni felkészülés nélkül azonban nem csak rengeteg kudarcot jelent, hanem anyagi veszteséget is hoz magával. Minden egyes helyzet, amit nem tudtál kihasználni vagy egyenesen elrontottál, azonnal jelentkezik a hó végi bevételedben / fizetésedben.

Az Értékesítési Alaptechnikák Tréning abban segít téged, hogy ne kelljen mindent a saját károdon megtanulnod. Szisztematikus bevezetést kapsz az értékesítés felépítésébe, a megfelelő benyomás keltésének technikáiba, az érvelés és ellenérv kezelés szabályaiba. Az értékesítés önálló szakma, aminek megvannak a maga szabályai. Szánj rá néhány órát és minél előbb vegyél részt az Értékesítési Technikák Alaptréningen!

Kinek szól az Értékesítési Alaptechnikák tréning?

Neked szól az Értékesítési Alaptréning, ha

  • még nem voltál értékesítési tréningen és az eladás a munkád fontos része
  • szeretnéd megtalálni a célpiacodat és ehhez aktívan fel kell keresned az ügyfeleket
  • javítani szeretnéd a személyes találkozás, termékbemutatás hatékonyságát
  • növelni szeretnéd bátorságodat, önbizalmadat az értékesítési munkában.

Mit tanulsz meg ezen a négy órás tréningen?

Az értékesítési alaptréning során az értékesítés teljes folyamatát áttekinted. Nem trükköket tanulsz meg, hanem egy munkafolyamatot és a részegységekhez kapcsolódó legfontosabb technikákat. Átfogó tudást kapsz, amit a későbbiekben célirányosan elmélyíthetsz. Kinyílik a szemed és tudatosan, értő módon végzed majd az eladást.

A 4 órás képzés témakörei

Célcsoport meghatározása

Első benyomás

Termékbemutatás

Címlista készítés

Helyzetfelmérés

Ellenérvek kezelése

Az értékesítés felépítése

Érveléstechnika

Zárási technikák

A tréning folyamán:

Közösen megvizsgáljuk a termékedet és átbeszéljük, milyen problémákat oldhatsz meg velük, miért vásárolnak majd tőled az ügyfeleid. Ezekre az ismeretekre építheted az eladási stratégiádat.

Konkrét eszközt kapsz arra, hogyan gyűjts információkat és hogyan tartsd őket áttekinthető formában. Megtervezed az értékesítési munkádat.

Az értékesítésnek ugyanúgy megvan a helyes felépítése, mint bármilyen munkafolyamatnak. Rövid idő alatt képbe kerülsz az értékesítés szakaszaival és a szakaszok sikerkritériumaival hogy soha többé ne veszítsd el a fonalat.

Az eladás sikere sokszor már az első percekben eldől. Az első benyomás hosszú távú üzletek, ismétlődő megrendelések sorsát döntheti el. Az értékesítési alaptréningen megtanulsz néhány fogást, amivel már az elején olajozottan fog indulni a beszélgetés bárkivel.

A beszélgetést az vezeti, aki kérdez. De mit kérdezz és hogyan nyerd el a kérdezés jogát? Hogyan építsd fel a kérdéseidet úgy, hogy már a helyzetfelmérés szakaszában előkészítsd az érvelésedet? Az értékesítési alaptechnikák tréningen ezt is megtanulod és közösen felépítjük első tudatos kérdésvázlatodat.

Az ember egyidejűleg maximum 7 különálló információt tud fejben tartani, de jobb, ha a gyakorlatban ezt 5-re korlátozod. De hogyan ismertess egy terméket pusztán 5 információ segítségével? Ezen a tréningen megtanulod, hogyan férj bele mindössze 5 információba és hogyan fogalmazd meg őket átütő erővel bárkinek. Természetesen gyakoroljuk is a tökéletes termékbemutatást.

Sokan rettegnek az ellenvetésektől, de te örülni fogsz nekik. A kérdések és ellenvetések szakaszát tudatosan fogod felhasználni az ügyfél végleges meggyőzésére. Egy balett táncos könnyedségével tudod kezelni a legmeredekebb ellenvetéseket is.

Végül néhány egyszerű módszerrel megtanulod, hogyan tegyed fel elegánsan a pontot az i-re,  hogyan zárd le pozitívan bármelyik értékesítési beszélgetésedet.

Szervezési információk

Az Értékesítési Alaptechnikák Tréning 4 órás program. Az időpontját egyénileg egyeztetjük. Az Értékesítési Alaptechnikák tréning feladatai során a saját termékeddel és célcsoportoddal is foglalkozunk, a technikákat a saját mindennapjaidra is vonatkoztatod. A módszerek között előadások, rövid prezentációk, feladatlapok és megbeszélések szerepelnek. Az online megvalósítás lehetővé teszi, hogy bárhonnan bekapcsolódhass a programba.

Tréner: Daróczi Zoltán

Létszám: 1-6 fő

Időtartam: 1×4 óra

Helyszín: Választható

Dátum: egyéni időpont

Ár: 35.000 Ft./fő

Szeretnél még többet tudni a tréningről? Tartalmi vagy szervezési kérdéseid vannak? Kattints az alábbi linkre és vedd fel velünk a kapcsolatot!