Céges Tréning Győrben – legyen az Ön cége is pénztermelő gép!

Mi a céges tréning jelentősége? Miért szükséges és miért éri meg a szervezetfejlesztés, tanácsadás és tréning tudatos alkalmazása minden vállalat életében – mérettől függetlenül? Elsősorban azért, mert ezekkel az eszközökkel

Csekély befektetéssel évi több millió Forint megtakarítás, gyorsabb fejlődés és stabilabb piaci helyzet, stresszmentesebb és kiszámíthatóbb vállalati működés valósítható meg.

Több millió Ft megtakarítás évente, komoly beruházások nélkül

A szervezetfejlesztés, a céges tréning nem költség, hanem értékes befektetés, jelentős megtérüléssel. A megtérülés nagyságrendje pedig többszörös, amit egy könnyű becsléssel át lehet tekinteni.

Minden olyan vállalkozás, ami spontán módon fejlődik és alakul, átlagban 20-30 százalékos folyamatbeli veszteséggel dolgozik. Olyan, mint egy rosszul tervezett benzinmotor, ami az üzemanyag jelentős részét feleslegesen égeti el.

Ezzel a 20-30 %-kos veszteséggel a legnagyobb probléma az, hogy a vezetők és a beosztottak számára láthatatlan. A vállalat működik, nyereséges, senki sem pihen, mindenki pörög – látszólag csúcsra van járatva minden. És mégis, egészen biztos lehetsz benne, hogy ugyanaz a végeredmény jelentősen kevesebb munkaidővel és ráfordítással is elérhető.

Mit jelent 10% megtakarítás a folyamatban? Minden 10 millió Ft működési költségből megmarad 1 millió Ft! Mennyi a tényleges bérköltséged, a működési és termelési költséged? Ennek a 10 %-át egészen biztosan meg lehet takarítani, ha jobb a munkaszervezés, a szaktudás, az együttműködés.

Ez az oka annak, hogy miért áldoznak a komoly cégek szervezetfejlesztésre, folyamatok javítására minden évben, évtizedeken keresztül. Ezért írják nagybetűvel a folyamatok javítását a profi vállalatoknál.

A céges tréning, szervezetfejlesztés – felkészülés a piaci versenyre

A vállalati siker egyik alapja a versenyképesség – ez pedig több tényezőn is múlik. Az egyik természetesen a technika, azok a gépek és eszközök, amivel a termelés folyik.

A másik viszont a technikát kezelő ember, aki képes a maximumot kihozni az adott technikából, aki hibamentesen, hatékonyan dolgozik.

A két tényező közül az első – a technika – könnyen beszerezhető bárki számára. Csak pénz kérdése és megvásárolható minden eszköz, minden licenc és szaktudás.

A technika használatát, a termékek értékesítését vagy az ügyfelek tájékoztatását azonban olyan emberek végzik, akik nem vásárolhatók meg a piacon. Őket be kell tanítani, ki kell képezni és motiválttá kell tenni ahhoz, hogy a vállalat sikeresen tudjon működni. A céges képzés nélkülözhetetlen vállalatvezetési eszköz.

Bármilyen munkafolyamat – a termeléstől az adminisztráción át az értékesítésig – megfelelő tudású, képességű és motivációs szintű dolgozókkal 10-30 % -al nagyobb hatékonysággal elvégezhető.

A dolgozók fontossága a hatékonyságban könnyen belátható. Attól, mert a termelőcsarnokban a világ legjobb berendezései állnak, még nem következik, hogy a dolgozók tökéletes munkát végeznek vele. Még ha az alapvető szaktudással és gyakorlattal rendelkeznek is, egy gép vagy szoftver tulajdonságait csak akkor aknázzák ki maximálisan, ha arra valaki megtanította őket. Hasonló a helyzet az értékesítésben: hiába jó a termék, ha az értékesítők nem tudják meggyőzni az ügyfelet, bizonytalanok, hibákat követnek el. A legjobb és a legrosszabb értékesítő teljesítménye között akár 300% különbség is lehet.

Mit jelent 10 % növekedés a termelésben és az értékesítésben? Könnyű kiszámolni, hogy ez minden 10 millió Ft esetében 1 millió Ft plusz árbevételt jelent. Egy 100 millió Forintos árbevételű cégnél ez 10 millió Ft évente. Mekkora árbevétellel rendelkezik a vállalkozásod? Mit jelentene számodra 10 vagy akár 30 % árbevétel növekedés?

Ez az oka annak, hogy a nagyvállalatoknál rendszeresek a vezetői és értékesítési képzések. Ezért költenek csapatépítésre, a kulcspozícióban levő munkatársak egyéni coaching-jára. A céges tréning nem költség, hanem megtérülő befektetés. Az a vállalkozás pedig, amelyik nem foglalkozik a dolgozói továbbképzésével, ahhoz a csapathoz hasonlít, amelyik csak a mérkőzésekre jár ki hétvégenként. Technika, kondíció és stratégia nélkül csak a könnyű helyzetekben tud gólt lőni.

Céges Tréning = Győri tréning

A Győri Tréning – vagyis Reinhardt Éva szervezetfejlesztő és Daróczi Zoltán tréner – pontosan azt nyújtja vállalkozásodnak, amire szüksége van. Nem csak a több évtizedes tapasztalat, a kis és közepes vállalkozások problémáinak ismerete, hanem hatékony online diagnosztikai és problémamegoldó eszközök is garantálják, hogy megszerzed a lépéselőnyt, ami a piaci versenyben a győzelemre vezet.

  • Egy ingyenes helyzetfelmérő beszélgetésen elmondhatod az elvárásaidat, megismered a rád váró feladat nagyságát, a nagy és apró betűs részleteket.
  • Kérhetsz rövid, bevezető képzést a szervezetfejlesztésbe. Ez alapján magad is elkezdheted a fejlesztési munkát.
  • Kérhetsz átfogó szervezeti diagnosztikát. Ebből komoly és tudatos fejlesztési tervet állíthatsz fel, amit lépésről lépésre, vállalható egységekben megvalósíthatsz.
  • Ha úgy döntesz, ránk bízhatod a fejlesztési projektek menedzselését is. Mintha a saját munkatársaiddal dolgoznál, a fejlesztés tartamáig együtt élünk a cégeddel, részt vállalunk a feladatban és a felelősségben is.

Nem kell egyedül eldöntened, hogy mire van szükséged. Kérd az ingyenes helyzetfelmérő beszélgetést, ismerd meg a lehetőségeket és dönts függetlenül, kockázatmentesen, átgondoltan.