Egyéni Tréning Győrben

Egyéni Tréning

Egyéni tréning – miben segíthet neked?

Egy egyéni tréning az az alkalom, ahol te állsz a középpontban. Bármilyen készségről van szó, saját magaddal fogsz foglalkozni, a tréner a te kérdéseidre válaszol. A példákat, helyzeteket is úgy válogatja meg, hogy segítséget jelentsenek számodra a mindennapokban.

Az élet számos kihívás elé állít téged. Meg kell felelned a munkahelyen, a szűkebb és tágabb családban, a társadalomban. Gyakran kell másokra figyelni, mások elvárásait teljesíteni – mindenki vár tőled valamit, de csak kevesen vannak, akik rád figyelned. Nem csoda, ha ez a helyzet egy idő után fáradsághoz, frusztráltsághoz vezet. Ennek következménye, hogy egyre kevésbé tudsz az elvárásoknak megfelelni. Kell tehát egy hely, ahol te állsz a középpontban: ahol a te kérdéseiddel, problémáiddal, feladataiddal foglalkoznak, ahol rád figyelnek és ahol a te sikered a fontos. Az egyéni tréning feltölt, erőt ad és segít a feladataid teljesítésében.

A Győri Tréning az a hely, ahol te állsz a középpontban.

Pontosan milyen témákban vehetsz részt tréningeken?

Ma már tudjuk, hogy az intelligenciának több fajtája van. Az analitikus intelligencia mellett az érzelmi intelligencia, az emberekkel való bánni tudás az, ami meghatározza az életminőségedet és a boldogulásodat. De ha olyan fontos az érzelmi intelligencia, a másokkal való bánni tudás, akkor miért olyan kevés a lehetőség, ahol ezt a készségedet fejlesztheted?

Ismerőseid, családtagjaid, munkatársaid gyorsak a kritikával, ha valami nem jól sikerül. Ugyanakkor ez a kritika mindig utólag jelentkezik, a feladat megoldásában sokszor magadra vagy hagyva. Senki nem segít abban, hogy melyik a legjobb reakció egy konkrét helyzetben, hogyan lehet megtalálni a legjobb döntést, mi jellemzi a helyes célkitűzést vagy hogyan célszerű nemet mondani.

Az egyéni készségfejlesztő tréningek pontosan ezeket a szabályokat és technikákat tanítják meg neked. Olyan készségeket fejlesztenek, amikről nem volt szó az iskolában, de amiket mindenki számon kér rajtad. Határozottságot, céltudatosságot, jó kiállást, ügyes konfliktuskezelést, a mindennapok tökéletes menedzselését várnak el tőled. Ezeknek a készségeknek megvannak a jól bevált technikái, amelyek megtanulhatóak és fejleszthetőek. A Győri Tréning pedig az a hely, ahol a készségfejlesztő tréningeken keresztül támogatást kapsz a sikeresebb élethez.

Miért jobb az egyéni tréning, mint egy kommunikációs sikerkönyv?

Nem tanítunk különleges, még soha nem hallott dolgokat. A készségfejlesztő tréningek ismereteit könyvekben is megtalálhatod.

Egy könyv elolvasásakor vagy egy előadás meghallgatásakor azonban magadra vagy utalva abban, hogyan alkalmazod a benne leírtakat. Soha nem adnak neked visszajelzést arról, hogyan hatsz másokra egy konkrét helyzetben, hogyan kell megfogalmazni pontosan azt a mondatot, amit majd neked kell elmondanod egy másik embernek.

Egy tréningen pontosan azt tanulod meg, amire neked van szükséged és nem csak megtanulod, hanem a csoport és a tréner segítségével gyakorolod is.

Ismerd meg képzéseinket és használd ki egyéni fejlődési lehetőségeidet!