Ingyenes kommunikációs leckék – Neked is jár!

ingyenes kommunikációs leckék

Ingyenes kommunikációs leckék – mit is jelentenek és milyen témákban kapod őket? A karrier építéséhez, a személyiség fejlesztéséhez, a kapcsolatok minőségének javításához nagyon fontosak a kommunikációs készségek. Az ingyenes leckék olyan bejegyzések, amik havonta jelennek meg a Győri Tréning oldalán és a kommunikációs technikákról, tippekről szólnak. Miért is fontos, hogy ismerd ezeket a szabályokat?

Nem elég, hogy zseniális gondolataid vannak, azokat mások számára érthetően elő is kell adni. Gyakran kevés a jószándék az érdekeid érvényesítéséhez, a konfliktushelyzetekben helyt is kell állnod. Hiába vagy vezető beosztásban, ha nem tudod rávenni a dolgozókat a hibamentes munkára. És végül: egy termék kiválósága mit sem ér, ha nem tudod róla meggyőzni az ügyfelet.

Sok kiváló képességű ember marad az út szélén, míg kevésbé tehetséges emberek fényes karriert futnak be. Ez nem feltétlenül a könyöklésnek, tolakodásnak, jó kapcsolatoknak vagy szerencsének köszönhető. Sokkal inkább annak, hogy a sikeres emberek tudják, hogyan kell kommunikálni, hogyan kell motiválni másokat az együttműködésre. Legyél te is sikeres azzal, hogy jól kommunikálsz!

Az ingyenes kommunikációs leckék a tréningek témaköreiből adnak ízelítőt

Köss barátságot a tréningek világával vagy frissítsd fel meglévő tudásodat az ingyenes leckékkel! A bejegyzések az érvelés, értékesítés, vezetői kommunikáció, konfliktuskezelés, stresszmenedzsment, időgazdálkodás témaköreiről szólnak. Néhány perc alatt átolvashatók és önmagukban is jól értelmezhetők.

  • Az  időgazdálkodás témájú bejegyzések segítenek téged a stresszmentesebb életvitelben. Eszközöket adnak a prioritások felállításához, mint amilyen például az Eisenhower mátrix.
  • Az érvelés témakörű bejegyzések eszközöket adnak neked kéréseid, gondolataid hatékonyabb közléséhez. Használhatod az értékesítésben is őket. Ilyen bejegyzés például a Haszonérvelésről szóló.
  • Vezetőként minden bizonnyal nagy hasznát veszed a feladatkiadásról, kontrollról, visszajelzési technikákról szóló cikkeknek. Egy ilyen cikk például a Delegálás feltételei című.
  • A konfliktusok kezelése mindenki számára fontos kérdés és ebben is kaphatsz segítséget. Ebben a témában is születnek írások, mint pl. az Önuralom megőrzése – fejleszthető készség.
  • Néha érdekes témákban is születnek írások, amik kapcsolódnak a tréningekhez. Egy-egy tudományos kísérlet, hír, érdekes történet is szerepel a cikekk között, mint pl. a Butít a mobilod – jobb, ha elrakod? című. (Ez egy texasi egyetemen végzett kísérletről számol be.) Esettanulmányokról is olvashatsz.

Ha táncolni szeretnél, nem elég a jó szándék és a tehetség. Meg is kell tanulnod táncolni. Ha kommunikációs témákban veszel részt tréningeken, pontosan azt teszed, mint egy tánciskolában – megismered a szabályokat és gyakorolod őket.

Mennyi időt vesznek igénybe a leckék, milyen gyakran jelennek meg?

Az idő és a pénz kritikus tényezők a te életedben is. Pontosan emiatt érdemes feliratkoznod az ingyenes leckékre, hiszen

  • egy-egy cikk olvasása 5-6 percet vesz igénybe
  • a mobilodon is olvashatod őket várakozás közben, üres időben
  • így a szó szoros értelmében ingyenesek – még időt sem kell áldoznod rájuk,  hiszen üres időszakokat tölthetsz ki vele.

Hány leckét kapsz és milyen rendszerességgel? Havonta 3-6 új bejegyzés születik. Ezekről minden hónap első hétfőjén kapsz egy értesítést e-mail formájában. Ez azt jelenti, hogy havonta csak egy értesítő levelet kapsz, benne a leckékre mutató linkekkel.

Miért ingyenesek ezek a leckék?

Nekünk természetesen időbe  kerül ezeknek a bejegyzéseknek a megírása  (kb. 2 óra bejegyzésenként). Nincsenek ingyen, hiszen pénzbe kerül a levelek automatikus kiküldése is.

A kommunikációs készségek fejlesztése azonban szívügyünk, mert ezek a készségek mindenki számára növelik jólétet. Stresszmentesebbé, sikeresebbé és boldogabbá teszik a mindennapokat.

Ezért foglalkozunk minden hónapban a kommunikációs ismeretek terjesztésével.

Ha otthonosabban mozogsz a kommunikáció világában, tudod, hogy melyik témakörtől mit várhatsz, akkor nagyobb bátorsággal fogsz érdeklődni tréningjeink után is. A tréningprogramokról itt találsz részletesebb leírást.

Miért kérd az ingyenes leckéket? Hiszen a honlapon közvetlenül is elolvashatod őket!

Nagyon igaz, a blogok között szabadon olvashatod az összes cikket. Olvasd is, hiszen a régebbi cikkeket így találod meg. De épp az előbb volt szó az időhiányról. Ha magad keresgélsz, akkor előbb-utóbb elfelejted őket és így teljesen lemaradsz róluk.

Ha viszont kéred az ingyenes leckéket, akkor nem kell a honlapon turkálnod: közvetlenül a linkre kattintva olvashatod azt, amelyik megtetszett. Így nem felejted el és nem kell keresgélned sem.

Meg miért is ne kérnéd? Minden értesítő alján megtalálod a leiratkozási linket. Ha nincs időd olvasni őket – csak egy kattintás és leiratkozol róluk.

Töltsd ki ezt a kis űrlapot, majd kattints a „Kérem az ingyenes leckéket” gombra!


Kérlek ne adj meg freemail.hu / citromail.hu végződésű e-mail címeket!
Adatvédelem *