Konfliktusai mindenkinek vannak. A konfliktuskezelési tréning során megtanulod jobban kihasználni a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Minden konfliktus lehetőség arra, hogy jobbá tedd az életed, elmélyítsd a kapcsolataidat. A konfliktuskezelési stílusok tréning egy 4 órás program, ami elmélyíti önismeretedet, segít megoldani konfliktusaidat, közelebb visz más emberekhez.

Miért köss barátságot a konfliktuskezelési stílusokkal?


Nem mindegy, hogy  csak egyetlen hangszered van-e, vagy egy egész nagyzenekar áll a rendelkezésedre! Sok hangszerrel sokkal több zenedarabot el tudsz játszani. Pontosan ugyanez a helyzet a konfliktuskezelési stílusokkal. Mindenkinek van egy fő stílusa, de ha megtanulsz mind az 5 stíluson játszani, szélesre tárod a cselekvési lehetőségek kapuját! Nem csak bizonyos helyzetekkel tudsz majd megbirkózni, hanem kezelni tudsz olyan embereket is, akik eddig csak frusztráltak téged. Ebben segít téged a Konfliktuskezelési tréning.


A konfliktusok együtt járnak az emberi kapcsolatokkal és elmélyítik az együttműködést. Az emberi együttélés fontos jellemzője az, mennyire tudják a felek konstruktívan megoldani az egymás közötti konfliktusokat. Az érdekegyeztetésen keresztül kialakuló partnerség, a nyer-nyer helyzetek megteremtése olyan művészet, ami messze túlmutat az egyszerű problémamegoldáson.

A Konfliktuskezelési Stílusok tréningen fejleszted tudatosságodat a konfliktuskezelési stílusokkal kapcsolatban. Könnyebben el tudod dönteni, hogyan kell viselkedned a konfliktushelyzetekben. Nagyobb önállósággal, határozottabban tudsz viselkedni érdekkonfliktusokban. Jobban tudod képviselni érdekeidet miközben tekintettel maradsz mások érdekeire is.

Mit mondanak a Konfliktuskezelési tréningről azok, akik már részt vettek rajta?

Kinek való a konfliktuskezelési tréning?

  • Akik még nem ismerik a konfliktuskezelési stílusokat.
  • Akik tanácstalanok abban, mikor melyik stílust használják.
  • Akik változtatni szeretnének konfliktuskezelési stratégiájukon és iránymutatást várnak.

Mit tanulsz meg ezen a tréningen?

  • Elmélyíted ismereteidet a konfliktuskezelési stílusokról. Foglalkozol az 5 alapstílussal a dominánstól az elkerülőig. Jobban megismered saját konfliktuskezelési stílus odat és jobban megértesz másokat.
  • Megvizsgálod, mely helyzetben melyik konfliktuskezelési stílus a leghatékonyabb. Példa esetek elemzésével és saját helyzeteid megbeszélésével gyakorlatot szerzel a megoldási utak keresésében. Konkrét szempontokat kapsz a döntésekhez.
  • Szabályokat és tanácsokat kapsz arra nézve, hogyan kezeld mások konfliktuskezelési stílusát. Gyakorolod a szabályokat helyzetgyakorlatokban.
  • Saját konfliktushelyzeteidet megvitathatod a csoportban és konkrét segítséget, javaslatokat kapsz.

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

A Konfliktuskezelési Stílusok tréning ára 35.000 Ft/ fő

Résztvevői létszám: minimum 4, maximum 8 fő

Fizetés módja: előre utalás díjbekérő alapján

Érdekel a Konfliktuskezelési Stílusok Tréning? Kattints a gombra és ismerd meg a további részleteket!