Ez egy csodálatosan gyakorlatias képzés. Megismersz néhány egyszerű technikát, amivel könnyebb lesz a prioritások felállítása. Sorrendbe állíthatod feladataidat és több nem kell úgy éreznde, hogy állandóan tüzet kell oltanod!

Kinek szól az időgazdálkodás tréning?

Saját kezedben tartod az életed? Meg tudod szervezni mindennapjaidat, sikeresen építed karrieredet, miközben elegendő időd marad családodra és törődni tudsz az egészségeddel is? Sokan nemmel kénytelenek válaszolni erre a kérdésre.

A modern élet minden bizonnyal legnagyobb problémája a stressz, az állandó változás, a rengeteg inger. Miközben számos modern eszköz könnyíti meg az életet és a munkavégzést, az egyéneket érintő terhelés egyre nagyobbá válik. Mindebből a kiutat a tudatos életvezetés, a megfelelő időgazdálkodás jelentheti. Az időgazdálkodás egyik fontos eszköze a prioritások felállítása. Ennek klasszikus módszereit mutatja be ez a tréning.

A prioritások felállítása tréningen tanultakkal könnyebben tudod megszervezni mindennapjaidat. Segítségével hosszú távon csökkentheted a leterheltségedet és sikeresebbé válhatsz saját céljaid elérésében.

Különösen érdemes részt venned ezen a tréningen, ha

  • Vezető beosztásban dolgozol
  • A család és a munka között egyensúlyozva feszülten, stresszesen éled az életed
  • Egyéni vállalkozóként elborítanak a rázúduló feladatok
  • Szeretnéd hatékonyan élni, az életed során eredményeket felmutatni.

A 4 órás tréning témakörei

Amit nem érdemes megcsinálni, azt jól sem érdemes megcsinálni. Ez a mondás az időgazdálkodás egyik alaptétele. A sikeres emberek képesek arra, hogy a rájuk zúduló feladatokból csak azokra koncentráljanak, amik valóban előre viszik őket.

Az idő folyamán több olyan eszköz is létrejött, amelyekkel könnyebb elválasztani egymástól a fontos és kevésbé fontos feladatokat. Ezek a prioritások felállításának módszerei. Az időgazdálkodás tréningen a prioritások felállításának 5 legismertebb eszközével foglalkozol, azok alkalmazását gyakorolod.

A Prioritások felállítása tréningen

  • Megismersz 5 prioritás felállítási módszert: az ABC, az Eisenhower, a Pareto, a 25000 dolláros és a Sóder módszereket.
  • Pontos instrukciókat és példákat kapsz ezek használatára. A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor melyiket érdemes inkább választani.
  • Saját feladatlistát állítasz fel, alkalmazod a tanultakat a saját életedre és megszervezed magad számára a következő időszakot. Tágabb összefüggésben is kezelni tudod a prioritásfelállítást mint technikát, nagyobb összhangba tudod hozni magánéletedet – és a munkát.

Hogyan jelentkezhetsz a Prioritások felállítása – időgazdálkodás tréningre?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelezd érdeklődésedet a tréning iránt. Automatikusan értesülni fogsz, amikor egy újabb időgazdálkodás tréning indul. Jelentkezni az induló tréningre az értesítő e-mailben szereplő jelentkezési űrlapon keresztül tudsz majd.