Konfliktuskezelés Tréning segít a jobb érdekérvényesítésben, a kapcsolatok javításában. Ez a 14 leckéből álló, gyakorló feladatokat, gyakorlati tippeket, online konfliktuskezelési tesztet tartralmazó tréning segít abban, hogy jobbá tedd munkahelyi és családi kapcsolataidat. Egyedülálló, hogy a tréninghez online coaching is jár, vagyis személyes, élő tanácsadást is kapsz az ismeretek mellé. Egy szakember áll melletted, akivel megbeszélheted kérdéseidet, meglátásaidat, saját személyes helyzeteidet.

Mit kapsz az online Konfliktuskezelés Tréningtől?

Neked szól a tréning, ha szeretnéd saját konfliktusaidat jobban kezelni, ha érdekel az önérvényesítés és az asszertív kommunikáció. Jól tudod használni a személyiséged és a kommunikációs képességeid fejlesztésében.

Néhány tipikus helyzet, amiben hasznos neked az online konfliktuskezelés tréning:

 • Jó szakember vagy, de a főnököd vagy munkatársad domináns, emiatt nehezen tudsz érvényesülni.
 • Nehezen tudsz szóba hozni egy fontos problémát, inkább kikerülöd a témát.
 • Körülötted gyakran nem mondják ki, amit gondolnak, helyette inkább a hátad mögött intézkednek.
 • Úgy érzed, kapcsolataid törékenyek, mások mintha kerülnének téged.
 • Egy konkrét helyzetben bizonytalan vagy abban, hogy mi a helyes – állj ki az érdekeid mellett, vagy inkább alkalmazkodj másokhoz?

És persze akkor is hasznos neked a konfliktuskezelés tréning, ha egyszerűen csak érdekel az önfejlesztés, szeretnél újat tanulni, fejlődni.

A konfliktusok együtt járnak az emberi kapcsolatokkal és elmélyítik az együttműködést. Az emberi együttélés fontos jellemzője az, mennyire tudják a felek konstruktívan megoldani az egymás közötti konfliktusokat. Az érdekegyeztetésen keresztül kialakuló partnerség, a nyer-nyer helyzetek megteremtése olyan művészet, ami messze túlmutat az egyszerű problémamegoldáson.

Mit tanulsz konkrétan a Konfliktuskezelés tréningen?

Ez a videó röviden összefoglalja a Konfliktuskezelés Tréning témaköreit és célkitűzését.

A Konfliktuskezelési Stílusok Online Tréning 14 leckéből,  online önismereti tesztből, 90 percnyi videós anyagból, feladatokból és online támogatásból áll. Összesen kb. 180 perc tananyag és hozzáférés a frissített és bővített anyagokhoz is.

Különlegessége, hogy kapcsolódik hozzá online tanácsadó beszélgetés is, aminek időpontját és témáját szabadon meghatározhatod.

Az online konfliktuskezelés tréningen:

 • Részletesen megismered az 5 alapstílust, azok jellegzetességeit.
 • Megismered a konfliktusok belső dinamikáját, egymásra hatásukat.
 • Jobban megismered saját stílusodat, tudatosabban tudsz viselkedni.
 • Jobban megérted mások viselkedését, jobban tudsz másokat kezelni.
 • Szempontokat kapsz ahhoz, hogy eldöntsd, hogyan érdemes viselkedned.
 • Hatékonyabban tudod majd alkalmazni az egyes stílusokat.

Mennyi időt vesz igénybe a tréning?

Egy leckét átlagosan 15-20 perc alatt elvégezhetsz. Ez pont elég arra, hogy utazás vagy várakozás közben elvégezd a tanfolyamot.

A konfliktuskezelés tréning 14 leckét és kb. 180 perc tanulási időt tartalmaz. Ez megfelel egy fél napos tréning tanulási idejének, de az információkat ötödáron megkapod.

Nyugodtan hagyhatsz magadnak időt a tanulásra, mivel a hozzáférési időd 12 hónap, vagyis egy teljes év. Ez azt is jelenti, hogy ezalatt folyamatosan hozzáférsz a frissítésekhez, bővítésekhez is. 

Mit mondanak a tréningről, akik már elvégezték?