Előfizetés Konfliktuskezelési Stílusok Online Tréningre

Köszönöm, hogy érdekel a Konfliktuskezelési Stílusok Online Tréning!

Miért érdemes jelentkezned erre a tréningre?

A tréning 14 leckéből, 90 percnyi videóból, online konfliktuskezelési tesztből, feladatlapokból és ellenörző kérdésekből áll. Egy éves korlátlan hozzáférést tartalmaz. Ezt egészíti ki egyedülálló módon a tréninghez tartozó online coaching.

Ezt a tréninget akárhányszor elvégezheted az egy éves hozzáférési idő alatt. Bárhányszor kitöltheted az online konfliktuskezelési tesztet és hozzáférsz az újabb feladatokhoz, javított és bővített anyagokhoz is.

Az online tréninget egyedülálló módon személyes online coaching egészíti ki. Ezek az 50 perces online beszélgetések segítenek a te konkrét, egyedi helyzetedre alkalmazni a konfliktuskezelési szabályokat. Ezen a coachingon csak te állsz a középpontban, felteheted egészen személyes kérdéseidet. Segítséget kapsz a konkrét helyzetek kezeléséhez.

Te döntöd el, mennyit fizetsz a Konfliktuskezelési Stílusok tréningért! 3 csomag közül választhatsz.

Alapcsomag
# 12 hónap hozzáférés
a teljes anyaghoz
# 4.900 Ft

Standard Csomag
# 12 hónap hozzáférés
# 1 online coaching
# 9.900 Ft

Extra Csomag
# 12 hónap hozzáférés
# 4 online coaching
# 24.900 Ft

Melyik csomagot érdemes választanod?

Az Alapcsomag rendkívül olcsón, egyetlen könyv áráért hozzájuttat a teljes anyaghoz. Ha a konfliktuskezeléssel kapcsolatban nincsenek személyes kérdéseid, saját megoldandó élethelyzeted, akkor válaszd ezt a csomagot. Az online coachingot később is megrendelheted a nagyon kedvező, 9.900 Ft-os áron.

Ha biztos vagy benne, hogy szeretnél személyes támogatást is, akkor a Standard csomagot ajánlom. Ebben a csomagban gyakorlatilag ingyen kapod az Online Tréninget. Kizárólag az online coachingért fizetsz, 9.900 Ft-os áron.

Az Extra Csomag ára nagyon kedvező. Ha az Extra csomagot választod, az online anyag mellé egy komplett egyéni tréninget kapsz. Ha ezt a tréninget az online coaching óradíjával fizetnéd, akkor 40.000 Ft-ba kerülne. Az Extra Csomagban ugyanezt majdnem féláron megkapod. Válaszd ezt a csomagot, ha szívesen részt vennél egy online egyéni tréningen.

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

A tanfolyami díjat átutalással tudod kifizetni. Jelentkezés után az e-mail címedre megkapod a választott csomagodnak megfelelő számlát. A díjfizetés a díj beérkezését követően minősül befizetettnek.

A fizetéstől számított 2 munkanapon belül a megadott e-mail címedre megkapod a hozzáférési adatokat, és az első tanfolyami e-mailt.

Milyen elégedettségi garanciát kapsz a tréningre?

A magam részéről a teljes tudásomat beleadtam a tréning elkészítésébe. Ha mégsem lennél elégedett a tréninggel, ha úgy véled, nem azt a minőséget kaptad, amit vártál, a hozzáférés megküldését követő 3 napon belül jelezheted ezt nekem. Írásban jelezd, hogy nem kívánod elvégezni a tréninget és kérdések nélkül visszafizetem neked a tréning árát.

Melyik csomagot szeretnéd? Válassz és kattints!

Köszönöm a vásárlást!  Jó tanulást, sikeres konfliktuskezelést kívánok!