A Prioritások Felállítása – Időgazdálkodás tréning egy csodálatosan gyakorlatias képzés. Az itt tanult eszközökkel a saját kezedbe tudod venni az időbeosztásod feletti irányítást. Meg tudod szervezni mindennapjaidat, sikeresen építed karrieredet, miközben elegendő időd marad családodra és törődni tudsz az egészségeddel is. Ez sokak számára ez csak vágyálom, míg azoknak, akik mesterei az időgazdálkodásnak, valóság.

A modern élet minden bizonnyal legnagyobb problémája a stressz, az állandó változás, a rengeteg inger. Miközben számos modern eszköz könnyíti meg az életet és a munkavégzést, az egyéneket érintő terhelés egyre nagyobbá válik. Mindebből a kiutat a tudatos életvezetés, a megfelelő időgazdálkodás jelentheti. Az időgazdálkodás egyik fontos eszköze a prioritások felállítása. Ennek klasszikus módszereit mutatja be ez a tréning.

A prioritások felállítása tréningen tanultakkal könnyebben tudod megszervezni mindennapjaidat. Segítségével hosszú távon csökkentheted a leterheltségedet és sikeresebbé válhatsz saját céljaid elérésében.

Miről szól az időgazdálkodás tréning?

Amit nem érdemes megcsinálni, azt jól sem érdemes megcsinálni. Ez a mondás az időgazdálkodás egyik alaptétele. A sikeres emberek képesek arra, hogy a rájuk zúduló feladatokból azokra koncentráljanak, amik valóban előre viszik őket.

Az idő folyamán több olyan eszköz is létrejött, amelyekkel könnyebb elválasztani egymástól a fontos és kevésbé fontos feladatokat. Ezek a prioritások felállításának módszerei. Az időgazdálkodás tréningen a prioritások felállításának 5 legismertebb eszközével foglalkozol, azok alkalmazását gyakorolod.

Célkitűzés

Technikák és módszerek

Gyakorló feladatok

A Prioritások felállítása tréningen foglalkozol azzal, hogy számodra mi a fontos és mi a lényeges. Felállítod azt az értékrendet, ami segít a rád zúduló feladatok rangsorolásában.

Megismersz 5 prioritás felállítási módszert: az ABC, az Eisenhower, a Pareto, a 25000 dolláros és a Sóder módszereket. Ezeket a saját feladataidra alkalmazva ki is próbálhatod. A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor hogyan is kell helyesen alkalmazni a prioritásfelállítási módszereket.

Saját feladatlistát állítasz fel, alkalmazod a tanultakat a saját életedre és megszervezed magad számára a következő időszakot. Tágabb összefüggésben is kezelni tudod a prioritásfelállítást mint technikát, nagyobb összhangba tudod hozni magánéletedet – és a munkát. Praktikus és személyre szabott tanácsokat kapsz a prioritások hatékony felállítására.

Kinek ajánlott a Prioritások Felállítása tréning?

Akár vezetőként, akár beosztottként dolgozol, az időgazdálkodás tréning mindenképpen a hasznodra válik. Nem véletlenül szerepel az időgazdálkodás már 100 éve a klasszikus tréningprogramok között.

Különösen érdemes részt venned ezen a tréningen, ha

  • Rengeteg apró feladatot kell elvégezned és emiatt állandó feszültségben élsz. Szeretnél újra átvenni az irányítást az életed felett.
  • Vezető beosztásban dolgozol és úgy érzed, jobban le vagy terhelve, mintha alkalmazott lennél. Több időt szeretnél a valódi vezetői feladatokra.
  • Céljaid vannak, amiket belátható időn belül el szeretnél érni. A céljaid eléréséhez időt kell teremtened a szükséges feladatok elvégzésére.
  • A család és a munka között egyensúlyozva feszülten, stresszesen éled az életed. Szeretnél több időt fordítani a valóban fontos dolgokra.
  • Egyéni vállalkozóként elborítanak a rázúduló feladatok. Nem jutsz egyről a kettőre, nem érsz rá céget építeni.
  • Szeretnéd hatékonyan élni, az életed során eredményeket felmutatni. Ehhez időt kell teremtened a számodra fontos feladatokhoz.

Szervezési információk

A Prioritások felállítása – Időgazdálkodás Tréning 2 órás program. Online és személyesen is megvalósítható, az időpontját egyénileg egyeztetjük. A tréning teljesen személyre szabott, olyan, mintha egyéni coachingon vagy konzultáción vennél részt. Az online megvalósítás lehetővé teszi, hogy bárhonnan bekapcsolódhass a programba.

Tréner: Daróczi Zoltán

Időtartam: 1×2 óra

Időpont: egyéni időpont

Létszám: 1-6 fő

Helyszín: online / személyes

Ár: 30.000 Ft.

Az időgazdálkodási tréningen olyan témákat is érintünk, ami fontos a karrier építés, az emberi kapcsolataid rendezése vagy a belső kiegyensúlyozottság elérése céljából. Ezért a tréning mindig coaching és tanácsadás formát is ölt, ha egyéni tréningként kerül megszervezésre. Számos legendásan sikeres ember vette igénybe trénerek tanácsait, mint pl. Michael Schwab, akinek a nevéhez a 25.000 dolláros módszer is fűződik. Miért ne próbálnád ki te is?