A Konfliktusok Keletkezése ingyenes online tréning egy hiánypótló képzés konfliktuskezelés témakörben. Arról szól, hogyan érdemes a konfliktusokra tekintened. Olyan alapvető kérdésekben segít választ találnod, mint

  • Mennyit érdemes foglalkoznod egy konfliktussal? Mikor jobb, ha a megoldás keresése helyett más stratégiát választasz?
  • Miért keletkeznek romboló konfliktusok? Hogyan van az, hogy értelmes emberek képtelenek az érvek befogadására konfliktushelyzetekben?
  • Megoldható-e minden konfliktus? Vannak-e olyan helyzetek, amikor a legjobb szándékkal és a legügyesebb technikával sem tudsz előre jutni?

Ez a konfliktuskezelés tréning 3 részből áll

Miért keletkeznek romboló konfliktusok?

Mi a konfliktusok két alapvető kiváltó oka?

Megoldható-e elvileg minden konfliktus?

Első rész: Hogyan keletkeznek romboló konfliktusok?

Nagyon sokan egyetértenek azzal, hogy vannak jó konfliktusok is. Ugyanakkor mindenki megtapasztalta már a konfliktusok romboló, pusztító erejét. A konfliktuskezelés tréning első része arról szól, miért alakulnak ki romboló konfliktusok és hogyan lehet őket elkerülni.

Második rész: Mi a konfliktusok két kiváltó oka?

A konfliktusok számtalan egyedi okból keletkeznek. Ezek azonban besorolhatók két alapvető típusba. A konfliktuskezelés szempontjából lényeges, hogy felismerd, milyen típusú okról van szó. Ebben a részben megismered a két alapvető okot, azok összefüggését és azt is, hogyan érdemes megközelíteni őket.

Harmadik rész: Megoldható-e minden konfliktus?

Erre a kérdésre könnyű rávágni azt a választ, hogy nem. Ennél lényegesebb azonban az a kérdés, hogy miből ismered fel, ha egy konfliktus nem megoldható? Egyáltalán mit értünk azalatt, hogy megoldottunk egy konfliktus helyzetet? Hogyan döntöd el, hogy egy helyzet megoldható-e vagy sem? Ehhez kapsz alapvető támpontokat a harmadik részben.

A konfliktuskezelés tréning előadásai alapvető pszichológiai és kommunikációs ismereteket tartalmaznak. A három előadás könnyebbé teszi a tájékozódást konfliktushelyzetekben.

Mit fogsz tudni a konfliktuskezelés tréning végére?

A tréning ismeretei alapján tisztábban fogod látni a saját konfliktusaidat. Reálisabb célokat tudsz magadnak kitűzni. Hatékonyabban alkalmazod majd a máshol tanult konfliktuskezelési technikákat.

Miért érdemes tőlem tanulnod?

Biztatlak arra, hogy vegyél részt a konfliktuskezelés tréning en

Daróczi Zoltán vagyok, győri tréner. Több, mint 20 éve tartok kommunikációs tréningeket, ezen belül több száz alkalommal tartottam konfliktuskezelés témakörben képzést.

A konfliktuskezelés egy izgalmas és fontos területe az életünknek. Ezért térítésmentesen

Tarts velem ezen az ingyenes online tréningen!

Ne tétovázz, semmit nem kockáztatsz. Add meg az e-mail címedet és máris küldöm az első leckét! Szeretettel várlak a Konfliktusok Keletkezése Online tréningen!