Amikor képzések után keresgélsz a neten, számtalan lehetőséggel és ajánlattal találkozol. Az Önfejlesztés Okosan mini tréning segít eligazodni közöttük. Tréning, online tréning, coaching, life coaching, előadás, tanfolyam és persze könyvek, bejegyzések százai. Az Önfejlesztés Okosan Mini Tréning megmutatja, melyik mire jó. Megismertet téged a Győri Tréning kínálatával is, megtudod milyen képzések elérhetőek és hogyan tudsz jelentkezni rájuk.

Miért érdemes feliratkoznod az Önfejlesztés Okosan mini tréningre?

Ha elolvasod az Önfejlesztés Okosan mini tréning leckéit, akkor képben leszel azokkal az eszközökkel, amik segítenek téged a fejlődésben. Tudni fogod, hogyan válassz az eszközök közül, melyik mennyire éri meg neked. Áttekintést kapsz a Győri Tréningnél elérhető képzésekről és könnyebben tudsz dönteni arról, melyikre van szükséged.

Ha kihagyod ezeket a leckéket, akkor nehezebben tudod eldönteni, mikor válassz könyvet, online tanfolyamot vagy tréninget. Kihagyod a lehetőségeket, amik számodra is elérhetőek és közelebb visznek a sikerhez. Könnyebben átvernek téged hamis ígéretekkel.

Miről szól az Önfejlesztés okosan ingyenes mini tréning?

Ez a tréning egy tréning a tréningről. Sokan vannak, akik szeretnék képezni magukat, de nem tudnak eligazodni a kínálatban. Bizonytalanok a módszerekkel kapcsolatban. Az árakat látva nem tudják eldönteni, megéri-e nekik a befektetés.

Neked is szükséged lehet további információkra ahhoz, hogy biztosan tudj tájékozódni.

Egy jó tréning a felismerések, a növekedés, az önismeret és a kapcsolatok elmélyítésének csodálatos eszköze. Kerülj közelebb ehhez a világhoz, ismerd meg a tréning módszereket, a tréningek témáit!

Akkor tudsz köztük helyesen választani, ha van áttekintésed arról, hogy miről szólnak a tréningek, mikor érdemes tréningre jelentkezned és mikor jobb, ha más eszközt választasz. Az Önfejlesztés Okosan mini tréning ebben az áttekintésben segít téged.

Neked szól-e az ingyenes mini tréning?

Egészen biztosan nem fogod megbánni a részvételt, ha szeretnél fejlődni és foglalkoztat az önfejlesztés témája. Nagyon ajánlott a részvétel, ha tréningekre szeretnél járni, de még nincs sok tapasztalatod. Jelentkezz mindenképpen, ha el akarod dönteni, melyik képzést válaszd az elérhető tréningek közül.

Az Önfejlesztés Okosan mini tréning témakörei

A tréningen az alábbi témákban olvashatsz bejegyzéseket

  • Miért fontos önfejlesztés?
  • Mi a különbség előadás, tréning, coaching között?
  • Mik a tréningmódszerek, honnan ismered fel a jó tréninget?
  • JoHari ablak – betekintés az önismeretbe.
  • Mi vár rád, ha részt veszel egy tréningen?
  • Személyiségfejlesztő, értékesítési és vezetői tréningek Győrben.
  • Mennyi ideig tart egy tréning és hogyan jelentkezhetsz rájuk?
  • Szervezési tudnivalók, minőségi garancia.

Milyen hosszú a képzésekbe bevezető mini tréning?

Ez a tréning 3 e-mailből és 10 bejegyzésből áll. Egy bejegyzés átlagosan 5-10 perc olvasási időt igényel. A bejegyzéseket időnként átdolgozzuk és bővítjük, így mindig a legfrissebb anyagokhoz jutsz hozzá.


Iratkozz fel itt az Önfejlesztés Okosan Mini Tréningre!

Adatvédelem *