A jó pap is holtig tanul – tartja a mondás.  Az ingyenes leckék folyamatos tanulási lehetőséget, inspirációt adnak neked az önfejlesztés, vezetői és értékesítési kommunikáció, vállalatfejlesztés területén. Ragadd meg ezt az alkalmat és kérd az ingyenes leckéket!

Ha kéred az ingyenes leckéket, havonta 1-2 alkalommal értesülsz a legfrissebb bejegyzésekről, az induló képzésekről, az elérhető online tréningekről.

Ha kihagyod az ingyenes leckéket, lemaradsz néhány jó ötletről, amivel sikeresebbé és elégedettebbé válsz. Elveszíted a kapcsolatot az önfejlesztés világával, a tudásod megkopik és később csak nagyobb erőfeszítés árán tudsz újra lendületbe kerülni.

Miről szólnak az Ingyenes leckék?

A kommunikáció világa olyan terület, amivel számtalan könyv, tanulmány, kísérlet foglalkozik. Több méternyi polcot megtölthetnél azzal az irodalommal, ami jelenleg elérhető. Van időd erre? Fel tudnád dolgozni egyszerre ezt a hatalmas mennyiségű információt? Talán igen, talán nem.

Mi folyamatosan pásztázzuk az elérhető irodalmat és a netet új ötletekért és inspirációkért. Naponta foglalkozunk tréningek és oktatási anyagok fejlesztésével, amiket megosztunk veled. Ennek eszköze az ingyenes leckék.

Olyan ez, mint amikor egy író új regényen dolgozik és az elkészült fejezeteket közzé teszi az olvasói tábor számára. A követői fejezetről fejezetre, első kézből olvashatják azt a regényt, amit később, ha elkészült, a könyvesboltokban vásárolhatnak csak meg. Az ingyenes leckék pontosan ugyanígy működnek.

Mindazt, amit tudunk, tapasztalunk és tanulunk, te is megkapod az ingyenes leckéken keresztül.

Neked szólnak-e ezek a bejegyzések?

Ha érdekel az önfejlesztés, vezetői beosztásban dolgozol, céged van vagy értékesítesz bármit is, akkor bátran kérd a Ingyenes leckéket. Ha meg szeretnél ismerkedni a tréningek témaköreivel és szívesen rászánsz havonta néhány percet az olvasásra, akkor mindenképpen nyersz az ingyenes leckékkel.

Ha a szabadidőben kizárólag vicces videókat és bulvárhíreket szeretsz nézegetni, akkor nem fognak érdekelni az ingyenes leckék. Ebben az esetben azonban nem jutottál volna el idáig az olvasásban. Úgyhogy nyugodtan kérheted az Ingyenes leckéket.

Az Ingyenes leckék témakörei:

Az ingyenes leckék témakörei felölelik mindazt, amiről a tréningek is szólnak. Az alábbi témakörökben találsz értékes információkat:

Mennyi időt vesz igénybe a leckék olvasása?

Havonta egy, maximum két e-mailt kapsz a legújabb bejegyzésekről. Az Ingyenes leckékben általában négy bejegyzést találsz, amelyek elolvasása egyenként 5-10 percet vesz igénybe. Valahányszor van néhány perc üres időd és a kezedben van a mobiltelefonod, kihasználhatod őket az önfejlesztésre, tájékozódásra.

Nem fogunk e-mailekkel bombázni, erre mi sem érünk rá. Minőségi tartalmat készítünk, nem élünk vissza sem az időddel, sem a tárhely kapacitásoddal.


Itt iratkozz fel az Ingyenes Leckékre!

Kérlek ne adj meg freemail.hu / citromail.hu végződésű e-mail címeket!
Adatvédelem *