Konfliktuskezelés – konfliktusok keletkezése. Online Tréning.

Szeretettel köszöntelek a Konfliktusok keletkezése ingyenes konfliktuskezelés tréningen! Ez egy hiánypótló képzés, amit mindenkinek el kellene végeznie, akinek fontos a konfliktusok kezelése. Az alábbiakban megtudod, miért fontosak ezek az ismeretek és mit kapsz ettől a kompakt, lényegre törő tréningtől!

Miért jó és miért fontos ez a kompakt konfliktusok keletkezése tréning?

A konfliktuskezelés témakörén belül sok tréning foglalkozik az érdekérvényesítési technikákkal. Ide tartozik az asszertív kommunikáció vagy a konfliktuskezelési stílusok témaköre. Ezek mind fontos eszközöket adnak a kezedbe.

De vajon mennyit érdemes foglalkoznod egy konfliktussal? A konfliktuskezelés vajon az igazi okot kezeli-e? Mekkora az esélyed a sikerre? Erre ad választ a konfliktusok keletkezése tréning.

A konfliktusok keletkezése tréning az alapvető kérdésekkel foglalkozik:

  • Kerülni kell-e a konfliktusokat?
  • Miért keletkeznek romboló konfliktusok?
  • Miért van az, hogy harcolnod kell a jogaidért?
  • Milyen kiváltó okai vannak a konfliktusoknak, hogyan lehet őket megelőzni?
  • És a legalapvetőbb kérdés: vajon megoldhatóak-e a konfliktusok?
  • Milyen célt tűzhetsz ki magadnak egy konfliktushelyzetben?

A konfliktusok keletkezése tréning 3 részből áll

Miért keletkeznek romboló konfliktusok?

Mi a konfliktusok két alapvető kiváltó oka?

Megoldható-e elvileg minden konfliktus?

Első rész: Hogyan keletkeznek romboló konfliktusok?

Nagyon sokan egyetértenek azzal, hogy vannak jó konfliktusok is. Ugyanakkor mindenki megtapasztalta már a konfliktusok romboló, pusztító erejét. A konfliktuskezelés tréning első része arról szól, miért alakulnak ki romboló konfliktusok és hogyan lehet őket elkerülni.

Második rész: Mi a konfliktusok két kiváltó oka?

A konfliktusok számtalan egyedi okból keletkeznek. Ezek azonban besorolhatók két alapvető típusba. A konfliktuskezelés szempontjából lényeges, hogy felismerd, milyen típusú okról van szó. A konfliktusok keletkezése tréningen megismered a két alapvető okot, azok összefüggését és azt is, hogyan érdemes megközelíteni őket.

Harmadik rész: Megoldható-e minden konfliktus?

Erre a kérdésre könnyű rávágni azt a választ, hogy nem. Ennél lényegesebb azonban az a kérdés, hogy miből ismered fel, ha egy konfliktus nem megoldható? Egyáltalán mit értünk azalatt, hogy megoldottunk egy konfliktus helyzetet? Hogyan döntöd el, hogy egy helyzet megoldható-e vagy sem? Ehhez kapsz alapvető támpontokat a Konfliktusok keletkezése tréning harmadik részében.

A konfliktusok keletkezése tréning előadásai alapvető pszichológiai és kommunikációs ismereteket tartalmaznak. A három előadás könnyebbé teszi a tájékozódást konfliktushelyzetekben.

Mit fogsz tudni a Konfliktusok keletkezése tréning végére?

A tréning ismeretei alapján tisztábban fogod látni a saját konfliktusaidat. Reálisabb célokat tudsz magadnak kitűzni. Hatékonyabban alkalmazod majd a máshol tanult konfliktuskezelési technikákat.

Miért érdemes tőlem tanulnod?

Konfliktuskezelés tréning - daróczi zoltán tréner

Daróczi Zoltán vagyok, győri tréner. Több, mint 20 éve tartok kommunikációs tréningeket, ezen belül több száz alkalommal tartottam konfliktuskezelés témakörben képzést.

Mediátori, lelkivezetői képzést is végeztem, egyéni coachként kísérek vállalatvezetőket és magánembereket egyaránt.

A konfliktuskezelés egy izgalmas és fontos területe az életünknek. Ezért térítésmentesen nyújtom neked ezt a néhány videót, ami olyan alapismeretet tartalmaz, amiről ilyen módon máshol ritkán hallanál.

Tarts velem ezen az ingyenes online tréningen!

Ne tétovázz, semmit nem kockáztatsz. Add meg az e-mail címedet és máris küldöm az első leckét! Szeretettel várlak a Konfliktusok Keletkezése Online tréningen!