Online Tréning

Online tréning segítségével tanulni az egyik legnagyszerűbb dolog, amit csinálhatsz.

Az online tréning lehetővé teszi, hogy egy telefon segítségével bárhol megtekinths egy online videót, elolvass egy bejegyzést, kitölts egy személyiségtesztet vagy tudástesztet.

Ha beszélsz angolul, tanfolyamok tömegét érheted el számos témában. Tanulhatsz hangszeren játszani, elsajátíthatsz valamilyen hobbit vagy kézművességet. De online tréningnek minősül akár egy 5 perces videó is, ami megmutatja, hogyan javítsd meg a csöpögő csapot vagy hogyan kösd meg a nyakkendődet.

A legtöbb online tréning informatika és marketing témakörben érhető el. A nyelvtanulás is felzárkózik hozzájuk. A kommunikáció témakörében azonban ma még kevés online tréninggel találkozhatsz.

A Győri Tréningnél online tréninglehetőségeket is találsz.

Az online tréningek kínálata folyamatosan bővül. A cél, hogy minden tréningtémában legyen elérhető online tréning is. A bejegyzések mellett feladatokat, videós prezentációkat és teszteket is találsz, amik segítik a megértést és a gyakorlati alkalmazást.

Milyen online tréning lehetőségeid vannak?

Ingyenes leckék

ingyenes leckék - címkép

A tréningeken használt elméleti és gyakorlati anyagokból rendszeresen olvashatsz bejegyzéseket. Ezekről havonta egyszer hírlevél formájában tájékoztatást kapsz.

Ezekkel a leckékkel csak nyerhetsz: amelyik érdekel, azt néhány perc alatt elolvashatod. Egy idő után jártas leszel a legkülönbözőbb témakörökben. Megismerkedsz új fogalmakkal, technikákkal, elméletekkel. És mindez alig kerül neked fáradságba és időbe. Pénzbe pedig egyáltalán nem.

A leckék alapján eldöntheted, milyen online tréningre vagy klasszikus tréningre érdemes jelentkezned.

Ha érdekel az időgazdálkodás, konfliktuskezelés, határozott fellépés, érvelés, empatikus meghallgatás és ehhez hasonló témák, mindenképpen megéri feliratkoznod az ingyenes leckékre.

Az Ingyenes Leckékért kattints ide.

Önfejlesztés Okosan mini tréning

online tréning - önfejlesztés okosan

Ez az online tréning is ingyenes. Segít eligazodni az önfejlesztési lehetőségek között. Megtudod, mikor érdemes könyvet, online tréninget, tréninget vagy coachingot választanod.

Ha elolvasod ezeket a leckéket, áttekintést kapsz az önképzésről és tudni fogod, milyen eszközöket érdemes választanod. Bátrabban jelentkezel tréningekre, hiszen tudod, hogy mire számíthatsz. Ugyanakkor kevésbbé vernek majd át hamis ígéretekkel. Nem adsz ki feleslegesen pénzt olyan dolgokra, amik nem segítenek.

Ez az online tréning 3 e-mailből és 10 bejegyzésből áll. Áttekintést kapsz a Győri Tréning kínálatáról és a szervezési tudnivalókról is.

Ne habozz, ismerd meg a részleteket itt.