Online Tréning – technikai információk

Hogyan használd az Online Tréninget?

A tanfolyamra való sikeres jelentkezés után e-mailben kapod meg a felhasználónevedet és a jelszót. A jelszó birtokában többféle módon is megtekintheted az online tréningeket.

Belépés az oldalra

Azt ajánlom, először jelentkezz be a Győri Tréning weboldalára a felhasználóneveddel és a jelszavaddal. Jegyeztesd meg az oldallal az adatokat, hogy ne kelljen fejben tartanod.

Azért jobb így kezdeni a bejelentkezést, mert bejelentkezés után a weboldal automatikusan a kezdőoldalra ugrik. Ha a leckéken keresztül jelentkezel be, bejelentkezés után újra meg kellene keresned a leckét, ahol jártál. Apró, de bosszantó tulajdonság, amit még nem sikerült kiküszöbölni. Szerencsére ez csak az első bejelentkezésnél van így, ha már bejelentkeztél, minden leckét el fogsz érni.

A tréning leckéinek elérése

Ha már bejelentkeztél, több módon is elérheted a leckéket.

  • a tanfolyami e-mailen keresztül, a “read more” gombra kattintva
  • a tanfolyam bevezető leckéjében található tartalomjegyzéken keresztül
  • egy leckéből átugorhatsz az előzőre vagy a következőre
  • és a tanfolyam leírásából is bejutsz a tréningre, közvetlenül a bevezető leckére ( a tréning leírását keresd a tréningprogramok fül alatt).

Felhasználói adataid kezelése

Felhasználói adataidat megváltoztathatod és új jelszót igényelhetsz a Bejelentkezés alatt található menüpontokban.


Ha bármilyen technikai jellegű kérdés vagy probléma merül fel, írd meg nekünk! Igyekezni fogunk, hogy minél hamarabb megválaszoljuk.