A meglévő emberekkel, meglévő eszközökkel is lehet a céged sokkal, sokkal hatékonyabb. A Cégfejlesztés Okosan tréning megmutatja, hogyan lehet a céged akár teljesen ingyen is sokkal nyereségesebb.

A Cégfejlesztés Okosan tréningen megismered azokat az eszközöket, amivel felmérheted a cégedben rejlő tartalékokat. Beruházás és hitel nélkül is megtalálod azokat a forrásokat, amivel megnövelheted a nyereségedet.

Ha kihagyod ezt a tréninget, lehet, hogy elszalasztasz néhány hasznos belátást, konkrét tanácsot, tippelt. Így hosszabb idő alatt, nagyobb költséggel növelheted a hatékonyságot.

Miről szól a Cégfejlesztés Okosan tréning?

Sokan pályázati támogatásra, hitelre, új gépekre gondolnak, ha cégfejlesztésről van szó. Pedig új eszközökkel is lehet pazarlóan, sok selejttel termelni. A több dolgozó pedig magasabb állandó költségeket és még több hibázási lehetőséget hoz  magával. Mi tehát a megoldás? Az Okos Cégfejlesztés azt jelenti, hogy a nagyobb kihívásokra nem az eszközök halmozásával, hanem a hatékonyság növelésével reagálsz.

Milyen hatékonyságnövelési utakat ismersz meg a Cégfejlesztés Okosan mini tréningen? Ezen a két órás tréningen megismered

  • A benned rejlő tartalékokat – milyen tartalékok lehetnek benned, a munkavégzésed hatékonyságában?
  • Az emberi tudásban és képzettségben rejlő tartalékokat – milyen tartalékok lehetnek a munkatársaidban? Hogyan használhatod ki jobban ezeket a tartalékokat?
  • A folyamatokban és eszközökben rejlő tartalékokat – hol és hogyan keresheted a hatékonyság és takarékosság eszközeit, hogyan szüntetheted meg a pazarlást?

Okos cégfejlesztés – ismerd meg rejtett tartalékaidat! A Cégfejlesztés Okosan mini tréningen nem csak ismereteket, hanem helyzetfelmérési eszközöket és szempontokat is kapsz. Ezekkel az eszközökkel megvizsgálhatod:

  • A cégvezetői hatékonyságodat
  • Munkatársaid fejlettségét, a bennük rejlő lehetőségeket
  • A folyamataidat hatékonyságát, a pazarlás helyeit és a javítás lehetőségeit.

A kapott eszközökkel már másnap elkezdheted a lehetőségeid jobb kihasználását! Hatékonyságod rendszeres felülvizsgálatával, a dolgozók fejlesztésével és a folyamatok javításával pedig néhány hónapon belül szintet léphetsz a szervezettségben.

Neked szól-e a Cégfejlesztés Okosan mini tréning?

Igen, neked szól a Cégfejlesztés Okosan tréning. Ha cégvezetőként vagy vezető beosztásban dolgozol, mindenképpen érdemes eljönnöd erre a tréningre.

A tréning két részből áll. Az egyik rész a vezetői szerepről és a munkatársak fejlesztéséről szól. A másik rész témája a folyamatjavítás lean módszerekkel. A Cégfejlesztés Okosan tréning tehát átfogóan kezeli a hatékonyság emberi és szervezési oldalát.

Érdemes részt venned ezen a tréningen, mert itt:

  • Használható szempontokat, eszközöket kapsz a cégfejlesztéshez, munkaszervezéshez.
  • Megismered, hogyan gondolkodnak más cégvezetők és hogyan használják mások a cégfejlesztés eszközeit.
  • Megtudod, milyen segítséget kaphatsz a dolgozók fejlesztésében és a folyamatok javításában. 
  • Felteheted kérdéseidet és konkrét válaszokat kapsz rájuk.

Szervezési információk

A tréning minden esetben 17:00-19:00 óra között kerül megrendezésre. Ez az időpont lehetővé teszi, hogy munkaidő után vegyél részt a tréningen, így akkor is el tudsz jönni, ha nap közben elfoglalt vagy.

Tréner: Reinhardt Éva | Daróczi Zoltán

Létszám: 1-6 fő

Időtartam: 1×2 óra

Helyszín: választható

Dátum: egyéni időpont

Ár: 25.000 Ft./ fő